bebek cinsiyet belirleme..

tmm cnm yarın gıdeyım sabahtan vereliniortak

ben vajinal duşa pek sıcak bakmıyorumm.onun yerine karbonatlı su içinn
vajinal duşu 1 kere denerim olmazsa denemem bidahaa

ay valla cok acelecıyım ya su dıyetı bıtırsek de yum takıbı yapsak dıyo ıcım hemen rabbım sen bızım yuzumuzu guldur ınssssss bende eylulde hepsını deneyecem ellaracım olmassa ekımde sade yum takıbı cat ıgnesı

Allah bagışlasın oglunuu
nezaman düşünüyorsunuz?deneme oldumu hiç
kız bebek için neler yapman gerektigini biliyormusun.bi bilgin varmı bu konularda

Teşekkür ederim. Hepimizinkini inşallah.
iki aydır deniyoruz olmadı. Ama içimden bir his Ağustos'da olabileceğini söylüyor bakalım inşallah.
Kız bebek için ciddi bir araştırma yaptım. Bu siteye de araştırmalarım sırasında rastladım. Keşke daha önce üye olsaymışım. Bir sürü yazıyı okumam gerekmeyecekmiş. Herşey burada zaten var.
En çok sonuca ulaştıran yöntem ovulasyon günü ilişki (erkek bebek için), ya da öncesinde sık ilişki (kız bebek için)
Vajinal duşu deneyecektim aslında ama sonradan vazgeçtim. Spermleri öldürebileceğinden ya da zarar verebileceğinden korktum. Çok hassas bir konu bu. Ne kadar suya ne kadar karbonat örneğin. Bu karbonatın yaşayan ve sağlıklı olan spermlere zarar vermeyeceği garanti değil.
Bir ara babychoice yöntemini satın alacaktım. Ama yumurtlama gününü ilaçlarla ayarlamak yanlış geldi bana.
Şimdi buradayım ve arkadaşlar önceki bebeklerinde nasıl hamile kaldıklarını paylaşmışlar. En geçerli istatistik bu bence.

arkadaşlar merhaba matematiğin verdiği linke bakmamı isteyenler tam olarak kendilerinin ve eşlerinin doğum tarihlerini ve hamile kalmak istedikleri ay yada daha önce kaldıkları zamanı ve şehri tam olarak söylemeliler. ama ben bir kez daha yazayım kendiniz bakabilirseniz tabi istediğiniz kadar zamanı görüyorsunuz hamile kalabilmek için, biraz zaman alıyo ve kafa yormak gerekiyo. linke tıkladığınızda önce kendi doğum tarihinizi yazın , chart date in karşısına da daha önce hamile kalınan yada kalmak istediğiniz ay ve yılı yazın.lunar cycles in karşısını da netten arayıp bulmanız gerekiyor. mesela google a istanbul gmt yazdığınızda +2 çıkıyor. yani bulunduğunuz şehir hangi saat diliminde ve tabi yaz ve kış saati uygulamalarınıda unutmayın. netten kolayca bulabilirsiniz. benim herşehir için ayrıayrı bu bilgiyi bulup farklı kişilere bakmam biraz zaman alıyor.daha sonra biochart denen sekmeye tıklayın. aynı şeyi ayrı bir pencerede eşiniz için de yapmalısınız.evet şimdide yorumlamaya geldi sıra.mavi eğrilerin yatay eksenin üzerinde kırmızı eğrilerin altında olduğu günler erkek bebek günleriniz tam tersi de kız. her ikisi üzerinde ise erkeğe meyilli altında ise kıza meyilli olunan günler.eşininz ve sinin için aynı cinsiyete denk geldiği günler günler şansınız artıyor. ay çok uzun yazdım Allahım ..neyse Elara bende diyete başladım gibi , süt ürünleri kulllanmıyorum potasyum ağırlıklı besleniyorum ama et , yeşil fasulye ve mercimek hakkında kafam karışık kullaılmalımı yoksa kullanılmamalımı karar veremedim.

sinam vajinal duş kız bebek isteyenler için gerekli degil.heleki karbonatlı bişi asla tüketmicen:))

daha müsait zamanda hatırlatırsan bildigim şeyleri yazarımm sana
bi taraftan da kabak soyuyomm hehe

elif erkek cocuk dietinde et var deniliyor ama bunun bi mantıgını bulamadım ben
cünkü et aşırı asidik atık bırakan bi besin.potasyum bakımından zengin oldugu için erkek bebek dietine eklenmiş sanırım.ama daha öncede dedigim gibi her ph sı yüksek gıda vucutta alkali etki yapmaz.etin ph sı yüksek,potasyum da var ama vucuda asidik etki yapıyor.
haftada 1 kez kullanılsa yeterli bence
yeşil fasulye de alkali onu tüketebilirsinn.özellikle lima fsulyesi potasyum bakımından zengin
mercimekte asidik bi gıda ama potasyum bakımından da zengin
bulgurda asidik

arkadaşlar bulgur ,mercimek,et,nohut ,fasulye cok öenmli gıdalar.ben bunlarsız bi hayat düşünemiyorum acıkcası.her hafta birini tüketmeyi planlıyorum.
mesela bu hafta sadeec bir gün mercimek corbası tüketirim diger günler sebze meyve agırlıklı
diger hafta 1 gün nohut yerim
ondan sonraki hafta 1 gün bulgur yerim v.s

haftada 1- 2 gün yagsız süt ve yogurtta yicemm
kırmızı eti haftada 1 yicemm
unlu gidalar ekmek makarna pirinc ,cola,pasta v.s gibi şeyleri tüketmicem

bcm ne zaman baslayacan anacım ramazan geldı :)):):))):):

gızz söledim ya ramazanla birlikte başlıcam diye:))
11 agustosta yaniii
diet yapacaklar isimlerini sölesinn liste yapalımm .günlük yediklerimizi paylaşalımm.

sinam vajinal duş kız bebek isteyenler için gerekli degil.heleki karbonatlı bişi asla tüketmicen:))

daha müsait zamanda hatırlatırsan bildigim şeyleri yazarımm sana
bi taraftan da kabak soyuyomm hehe

:):):)
karbonatı siz bahsetmişsiniz ya ondan dedim. ama kız bebek için sirkeli su ile vajinal duş öneriyorlar.
tabi ne derece doğru bilemiyorum.

tamam Elara ben başladım o zaman diyete hatta karpuz yiyorum şuanda :) ama başka bişi almıycam sanırım folikasit filan...kızıma hamile kalmadan önce b12 iğneleri folik asit hapları kullanmıştım hep o geliyo aklıma ...

gızz söledim ya ramazanla birlikte başlıcam diye:))
11 agustosta yaniii
diet yapacaklar isimlerini sölesinn liste yapalımm .günlük yediklerimizi paylaşalımm.

tmm cnm bısey demedım :):)))):)): ben bu hafta baslaycan sandım sekerım o yuzden dedım bu sene ramazanda dıyetteyız desene oh hem kılo gıder ıns hemde oglusumuz gelır kızlar cok guzel bı ayda basladık ınsssss dualarımızla bırlıkde basaracaz bu ısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…