- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.061
saglık ocagına gidince hastaymış numarası yap:)) yoksa durduk yerde tahlil yapmıyorlar gamze
cok halsizim,güçsüzüm ,tam kan sayımı yaptırmak istiyorum dersin.
2 yıldır tahlil yaptırmadım kan degerlerim kolestrolümü merak ediyorum dersin.genelde b12 vitamini eksik cıkıyor onada baktırmak istiyorum dersin. daha önce bişi kulalndınmı diye sorarsa gecen yol benexol kullanmıştım b12 için dersin.yani genel anlamda bi tahlil yapılırsa ii olur dersin.
idrarım kokuyor ,yanma var dersin:)) idrar tahlilide yapılırsa iyi olur dersinn
ben vajinal duşa pek sıcak bakmıyorumm.onun yerine karbonatlı su içinn
vajinal duşu 1 kere denerim olmazsa denemem bidahaa
Allah bagışlasın oglunuu
nezaman düşünüyorsunuz?deneme oldumu hiç
kız bebek için neler yapman gerektigini biliyormusun.bi bilgin varmı bu konularda
elif erkek cocuk dietinde et var deniliyor ama bunun bi mantıgını bulamadım ben
cünkü et aşırı asidik atık bırakan bi besin.potasyum bakımından zengin oldugu için erkek bebek dietine eklenmiş sanırım.ama daha öncede dedigim gibi her ph sı yüksek gıda vucutta alkali etki yapmaz.etin ph sı yüksek,potasyum da var ama vucuda asidik etki yapıyor.
haftada 1 kez kullanılsa yeterli bence
yeşil fasulye de alkali onu tüketebilirsinn.özellikle lima fsulyesi potasyum bakımından zengin
mercimekte asidik bi gıda ama potasyum bakımından da zengin
bulgurda asidik
arkadaşlar bulgur ,mercimek,et,nohut ,fasulye cok öenmli gıdalar.ben bunlarsız bi hayat düşünemiyorum acıkcası.her hafta birini tüketmeyi planlıyorum.
mesela bu hafta sadeec bir gün mercimek corbası tüketirim diger günler sebze meyve agırlıklı
diger hafta 1 gün nohut yerim
ondan sonraki hafta 1 gün bulgur yerim v.s
sinam vajinal duş kız bebek isteyenler için gerekli degil.heleki karbonatlı bişi asla tüketmicen:))
daha müsait zamanda hatırlatırsan bildigim şeyleri yazarımm sana
bi taraftan da kabak soyuyomm hehe
gızz söledim ya ramazanla birlikte başlıcam diye:))
11 agustosta yaniii
diet yapacaklar isimlerini sölesinn liste yapalımm .günlük yediklerimizi paylaşalımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?