- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.201
h.g nisancım bayaa oldu görüşmeyeli özledik vallaaa
inşallah herşey yolundadırr
ayrıcaa cokkkkkkkkkkkkk sevindim bi oglun olacagına cnmm.Allah gönlüne göre vermişş ne güzel
darısıda bizlere olsun inş
maşallah cok erken ögrenmişsinizz.inşallah bi yanılma olmazz
gercii gurbetin baktıgı takvim,travet,bioritim hepsi erkek gösteriyordu
yumurtlama günü tek ilişki sendede tuttuuu
kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Kız bebek kolay diye duyunca sizlerden heveslendim...
İnşallah hayırlısıyla kolay olur benimki de.
Oğlumda tek ilişki ve yumurtlama günü hamile kalmıştım. Yüzde yüz böyle oldu. Çünkü o ay başkaca bir temasımız olmamıştı.
durrrrrrrrr şimdii senii hatırlamaya çalışıyorumm adın tanıdık geldii
sen de erkekk istiyordunn değilmii
başkaa çocuğun varmıydııı
neler yaptınn canımm anlatırmısınn
istediğinn cinsiyetmii ona göre tebrik edecemde
Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....
canım az önce baktım yazıyorum hemen .şimdi ekim 2000de senin ve eşinin
ortak olarak sadece 1 ve 4 ekim arası erkek 27 ve 31 arası ikinizinde kız bebek günleri gerikalan çoğu gün kıza meyillilik var. aralık 2005 te ise3 ile 5 aralık erkek ,
25 ve 29 arası kız geri kalan günler de çok net bişi bulamıyorum açıkçası ortak günler yok çünkü. ağustosa gelince 1 ve 5 arası erkek , 25 ve 27 arası erkek günleri ama dolunaya denk gelmiyor maalesef şansı arttırıyormuş. bazı aylarda eşinin ve senin çok net olarak ortak günleriniz oluyor. ağustos öyle bi ay deil mesela...
mesajlarını arat karabiber.cok yazan biri degildi zaten kolayca bulursun
1 kızı vardıı bu arada.aynen senin gibi yumurtalamdan bir gün önceki tek ilişkiden hamile kalmıştı.plansız olmuştuu
yani gurbetin baktıgı takvime göre ikinizinde yumdan bir gün önce ilişki olmuş oluyor
bende suya taktım.size alkali su markalarını yazıyorum.
Saka: 8.1
Pınar Doğal Kaynak Su.: 8.0
Kardelen: 8.0
Hayat Sakarya: 7.8
Aytaç: 7.8
Dia Doğal Kaynak Suyu: 7,75
Hayat Adana: 7.48
Buzdağı: 7.4
Erikli: 7.25
meali yazmıyor canım dediğin gibi salavat-ı şerife...anlamı ne acaba elifcim
anacım bende ıcıyom bırakayımmı abooooooooooocnm bende cok sık olmasa da içiyordumm hergün içmiyorum ama nadirde olsa tek tük içiyordum.ama 2 haftadır tamamen kestim hamilelik düşündügüm için
sende bıraksan cok iyi olur cnm.bide cok fazla içiyormuşsun. istedigin kadar alkali beslen bi işe yaramzzz.cünkü tütün asidik bi bitkii.ph sı 2 filandı yalnış hatırlamıyorsam
cnm ben sana yine özel mesaj atarım yapman gerekenlerii
hakkında hayorlısın olsun,Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inş
sabaha karşı catladıysa cok ta gec saati beklemeyin.eşin işten gelir gelmez bin tepesine:)))
sagol bilgi içinn cnm
Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....
anacım bende ıcıyom bırakayımmı abooooooooooo(((((((((((( gecen 3 gun bıraktım tekrar basladım valla esım sana cok dua eder cok kızıyo ıcmemı:):)))))))))))))))
elaracım ewet erkekler cok erkekn bellı edyooooooo ıstısnalar harıccccccccgızz karabiberrrr
cetvelinde 11 hafta yazıyorrr,dünde doktora gittik yazmış ya bacımm:)))
cok erken sölemişler dimi
gamzeeee hemennn bırakkkk.bak bende içmiyom 2 haftadırrr.alkali besleneceksekk sigarayı bırakman lazım.yoksa hiç bi anlamı yok dietinn
benim kocam içmiyor sigara o nedenle benim bırakmam şarttı zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?