bebek cinsiyet belirleme..

odamı öyle denedi canımm
bu arkadaş yurt dışındamıı
adınıı hatırladımm amaa nasıl hamile kaldı onu hatırlıyamadımm
gurbetinn takvimii bu arkadaştadamıı tuttu
bidee kaçıncıı haftanda tahminn yaptılar nisan dakar

ay cnm ne gusel cok sevındım ınankı ıns bızde bole sevınlıce verırız oglusumuz oluyo dıye sen yum gunune dıkkat ettın ama dımı???

bir umut kızlaraa sende varsınn canımm benimde öyle olduu

mesajlarını arat karabiber.cok yazan biri degildi zaten kolayca bulursun
1 kızı vardıı bu arada.aynen senin gibi yumurtalamdan bir gün önceki tek ilişkiden hamile kalmıştı.plansız olmuştuu
yani gurbetin baktıgı takvime göre ikinizinde yumdan bir gün önce ilişki olmuş oluyor

çok teşekkür ederim canım
yani agustos ayı erkek için uygun
değil diyosun anladığım kadarıyla

kız elara anaıcım bız yum gununde yapcaz ya valla kafam sasıyo bızdemı bı gun once yapsakkı :):)):))):)9.

bende suya taktım.size alkali su markalarını yazıyorum.
Saka: 8.1
Pınar Doğal Kaynak Su.: 8.0
Kardelen: 8.0
Hayat Sakarya: 7.8
Aytaç: 7.8
Dia Doğal Kaynak Suyu: 7,75
Hayat Adana: 7.48
Buzdağı: 7.4
Erikli: 7.25

nisan yurt dışından degill.yaşadıgı yer cok sıcak oldugundan başka şehirde yaşayan annesinin yanında kalıyorr.o nedenle nete sık giremiyor şuan.

anacım bende ıcıyom bırakayımmı abooooooooooo(((((((((((( gecen 3 gun bıraktım tekrar basladım valla esım sana cok dua eder cok kızıyo ıcmemı:):)))))))))))))))

anacım bende ıcıyom bırakayımmı abooooooooooo(((((((((((( gecen 3 gun bıraktım tekrar basladım valla esım sana cok dua eder cok kızıyo ıcmemı:):)))))))))))))))

gamzeeee hemennn bırakkkk.bak bende içmiyom 2 haftadırrr.alkali besleneceksekk sigarayı bırakman lazım.yoksa hiç bi anlamı yok dietinn

benim kocam içmiyor sigara o nedenle benim bırakmam şarttı zaten:))

gamzeeee hemennn bırakkkk.bak bende içmiyom 2 haftadırrr.alkali besleneceksekk sigarayı bırakman lazım.yoksa hiç bi anlamı yok dietinn

benim kocam içmiyor sigara o nedenle benim bırakmam şarttı zaten:))

benımde aynen ıcmıyo kız valla tmm ahanda bıraktım ıcmıyom sımdı sondurdum dahada ıcmıyom sozzzzzzzzz:):))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…