bebek cinsiyet belirleme..

ayyy ne güzel.keşke bende senin gibi bırakabilsem.hergün bırakıyorum.ertesi gün tekrar devam.üstelik bizim aile akciğer hastalığı var.bu kadar arsızım işte.

benımde aynen ıcmıyo kız valla tmm ahanda bıraktım ıcmıyom sımdı sondurdum dahada ıcmıyom sozzzzzzzzz:):))))))))))

hahahah hadi bakalımm inşallahhhh
ama varya pc başında böle sizle sohbet ederkennn sigaradaa iyi gidiyordu beaakötükedihüso

neyse bizde sanal sigara içerizzz

ı:::::::ı:::::::::::::::::ı uzun malboşş-tatlicadiarzu-

kız zaten cok ıcmıyom 3 gunde felan anca bıtıyo pakette genede ıcıyom ısde aman yeterkı oglusum olsun ıcmem beya:):))::::::::::::

ayyy ne güzel.keşke bende senin gibi bırakabilsem.hergün bırakıyorum.ertesi gün tekrar devam.üstelik bizim aile akciğer hastalığı var.bu kadar arsızım işte.

kardelen hadi sende bırakkkk
ben bide sigaranın üstündeki resimelrden cok etkielndim yaa. sigara aldıgımda resime bakmadan yırtıyordum :)
en son aldıgımın üstünde ceset resmi vardıı.yani adamın üstüne örtü örtmüşlerdi.en cokta ondan etkilendim.o sigara paketini içemedimm.

elara cnm galatasaray maçına gidiyoz bugün benimki fanatik akşam 9 da maç başlıyor gelmemiz 12 bulur şimdi işe gidiyorum ordan açarım cnm bana mj acil atarmısın artık tepesine gelince binerim ayyyy çokkk heyecanlandım. Allahım bana bu birleşmeden erkek evlat ihsan ederse adını MUHAMMED DERDA koyucam nasıl kızlar??

inan bende çok istiyorum.içtiğim zaman kendimden efret ediyorum ve de vicdan azabi duyuyorum.ama maalesef bırakamıyorum işte.bende öyle etkileniyorum.bende en çok bir çocuk var oksijen maskesi takmışlar.

cnm bende şimdi nickine tıklayıp mesaj göndercektim sana:)

kız valla cok degısık derda ılk kez duyurum cnm rabbım ıns gonlune gore versın ecemnurummmmmmm

kızlar assagı komsuya ınıyom gorusuruz sonra valla ya bıraya alısalı kımseyıde gordugum yok ev ısı yemek burası valla sıgaradan fazla bagımlıklık yapıyooooooooooo:):)):)::))

yumurtanın catladıgını nasıl anladın sen?
saat kac gibi catladı
yum catladıktan sonraki ilk 12 saatte olsun ilişki.buna dikkat et

hehe valla dogru diyonn
kızım uyuyorr, evi pok götürüyorr ben burda lak lak yapıyommklava:

al benden de o kadar
hadi kalk deyin evini topla düzene kocan gelmeden de bi yemek yap de bana
banyo ve tuvaleti ozonladım sadece sabahtan beridir

ne yemek yapıyım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…