- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.221
benımde aynen ıcmıyo kız valla tmm ahanda bıraktım ıcmıyom sımdı sondurdum dahada ıcmıyom sozzzzzzzzz:):))))))))))
ay kızlar ya ınan nısankadar arkadasa cok sevındım ınan umudım boraz daha artıyo duyunca rabbım nolur bızde nasıp etttttttttttt amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok teşekkür ederim canım
yani agustos ayı erkek için uygun
değil diyosun anladığım kadarıyla
hahahah hadi bakalımm inşallahhhh
ama varya pc başında böle sizle sohbet ederkennn sigaradaa iyi gidiyordu beaakötükedihüso
neyse bizde sanal sigara içerizzz
ı:::::::ı:::::::::::::::::ı uzun malboşş-tatlicadiarzu-
aminnn
bendee cok sevindim yaaa.bide matematigi cok merak ediyorum.o da cok emek verdi.inşallah bide onun oglu olurrr
ayyy ne güzel.keşke bende senin gibi bırakabilsem.hergün bırakıyorum.ertesi gün tekrar devam.üstelik bizim aile akciğer hastalığı var.bu kadar arsızım işte.
elara cnm galatasaray maçına gidiyoz bugün benimki fanatik akşam 9 da maç başlıyor gelmemiz 12 bulur şimdi işe gidiyorum ordan açarım cnm bana mj acil atarmısın artık tepesine gelince binerim ayyyy çokkk heyecanlandım. Allahım bana bu birleşmeden erkek evlat ihsan ederse adını MUHAMMED DERDA koyucam nasıl kızlar??
elara cnm galatasaray maçına gidiyoz bugün benimki fanatik akşam 9 da maç başlıyor gelmemiz 12 bulur şimdi işe gidiyorum ordan açarım cnm bana mj acil atarmısın artık tepesine gelince binerim ayyyy çokkk heyecanlandım. Allahım bana bu birleşmeden erkek evlat ihsan ederse adını MUHAMMED DERDA koyucam nasıl kızlar??
kızlar assagı komsuya ınıyom gorusuruz sonra valla ya bıraya alısalı kımseyıde gordugum yok ev ısı yemek burası valla sıgaradan fazla bagımlıklık yapıyooooooooooo:):)):)::))
hehe valla dogru diyonn
kızım uyuyorr, evi pok götürüyorr ben burda lak lak yapıyommklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?