- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.161
ankarada 2 gündür aşırı sıcak
hafta sonu 38 derece olacakmış yaa
geceleri su içinde kalıyoruz hiç esmiyorr
günaydın kızlar ben 4 haftalık hamileyim ve adetim biter bitmez hamile kalmışımm erkek olma iihtimali nedir sizcee
canım 1 kızım var 7 yaşında adetlerim düzenli 28 günde oluyo ilişki tarihide adet bitiminden hemen sonra gün aşırı yapmıştık tam tarihi bilmiyorum son adet tarihimde 26 haziran olmalı emin değilim ama 1-2 gün artı veya eksik olabilir
teyzemde adet bitiminden 10 gün içinde olursa erkek olur demiştide aklıma takıldı bakalımm artıkk hayırlısı olsun:)
gamze biraz acık yazacam ama kusura bakma artık
kondom takılmadan önce gelen zevk sıvısındada seperm var.eger bu şekildede bi temas olduysa hamilelik riski vardır.belki sendede öle olmuş olabilir.
bi kac arkadaşım var aynen anlattıgım gibi hamile kaldılarr.
kondom öncesi temasta bulunmamak lazım yada kondom takılı dahi olsa içe boşalmamak lazım.
bunları biliyom ama yapıyormuyum?? hayırrrkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba
bazılarınız biliyor ben bu ay klomen ve çat iğnesi kullanmıştım
size bi tavsiyem var, eğer yumurtlamanız normalde klomen kullanmayın, yoksa benim gibi bi düzine yumurtanız olur yarısı çatlar yarısı kist kalırrr
agustos listesine ekledim seni.bilgilerini kontrol et.ilişki tarihlerinide denediginde sölersinn
ayrıca sık ilişki kızz bebek şansını arttırıyor.senin herhangi bi hazırlıgın varmı erkek cocuk için.yoksa cinsiyeti farketmiyor sadece bebek içinmi ugraşıyorsun?
bunu ben daha önce mardinlii bir komşumdan duymuştumm
kadınınn 8 kızı vardıı oğlu olmamıştıı en son doktoruu demişş böyle yap oğlun oldunn oda uygulamışş oğluu olduu amaa ben deneyemedimm bu yöntemiiii
bakalım tutacakmı sende amaa bak unutma yuazmayıı
çokk önemli i bizimm için
canım az önce baktım yazıyorum hemen .şimdi ekim 2000de senin ve eşininsevgili mutlu elif
bioritmi yine uğraştım anlarmıyım die valla
hiçbişey anlamadım bacım
rica etsem bana sen bak san geçmiş tarihleride veriyim tutacak mı
il: aksaray
31.08.1982 benim
01.09.1971 eşimin
ekim-2000
aralık-2005
şimdi ise erkek bebek için
ağustos-2010 a bakmanı istiyorum
kusura bakma canım inan anlamıyorum şimdiden çok teşekkür ederim
kızlar dıger bır topıkte ne duydum bakın
hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum alıntıdır
denemekte fayda var bende eskılerdne sey duyardım hamıleyken yusuf suresını okursan yusuf kadar guselyuzlu olurmus ay ne gusel yaaa
az once bulutlara bakıp rabbım bı oglum olsun bembeyaz sarı bukle bukle sacları dedım bı anda ıcımden geldı
bunlar bı tarafa ben cok soda ıcıorum mıdeyı delmıyım ya gundekac tane ıcebılırız
kızlar dıger bır topıkte ne duydum bakın
hamile olduğunu öğrenip 40 gün
geçmeden meryem süresini okursan kız
yusuf süresini okursan erkek olur diye duydum alıntıdır
denemekte fayda var bende eskılerdne sey duyardım hamıleyken yusuf suresını okursan yusuf kadar guselyuzlu olurmus ay ne gusel yaaa
az once bulutlara bakıp rabbım bı oglum olsun bembeyaz sarı bukle bukle sacları dedım bı anda ıcımden geldı
bunlar bı tarafa ben cok soda ıcıorum mıdeyı delmıyım ya gundekac tane ıcebılırız aaaaaaaaaa gercekmı hamıs kalınca hemen okuruz ınsss ya yusuf ısmını bıle koyayarsan yusuf aleyhıselamın guzellıgındem mutlaka alırmıs cnm
sağol bilgiler için
çok geçmiş olsun canımmm
bende geçenn haftda gezideykenn hasta ettim kızlarıııı
ayy geçmiş olsun çocukların hastalığı da zor oluyor hele tatilde
günaydın kızlar dün moralim çok bozuktu.evlilik yıldönümümüzdü.12 yıl bitti.bizimki güzel bir evlilik darısı herkeze .evlik yıldönümünde karaciğerde pbs tanısı konuldu.yani primer bilier siroz.allah sizleri korusun.bebek düşünürken başka yönlere kaydım.allahtan geldi bu hastalık bundada bir hayır vardır elbette .kendinize dikkat edin erkek bebek diyetini bence yapmayın kalsiyum eksikliği önce karaciğeri sonra kemikleri vuruyor.sodyum ağırlıklı beslenmek de tehlikeli doktora danışmadan bu işe girişmeyin.doktordan çekinmeyin.genelde sayfaları okuduğumda doktora erkek bebek istiyorum bu konuda bana yardım edin deme cesaretini kimse gösterememiş.doktorlar bizim için var .kendi başımıza netten öğrendiğimiz eksik bilgilrle yola çıkıyoruz.o da olumsuz sonçlar hatta benimki gibi geri dönüşü olmayan yollara götürüyor.kız erkek önemli değil önemli olan annenin sağlğı .sağlıklı anne sağlıklı bebek.
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah güzel çıkar sonuçların
pekmezinden ziyade kürünü içse daha iyi olur
kürü 1 ay öncesinden sabah akşam içebilir
pekmezide aynı şekilde
gecmiş olsun cnm.hayırdır neyi var kuzunun?
bir hamile var sadece
merakla bekliyorummmm
kola ve sigaara cok asitli.colanın ph sı 2
cnm dün cok hastaydım giremedim
bugün doktorada gittim.ayrıntılı yazarım birazdan
ateş ishal kusma
çocuların %50 sinde var bu aralar
ablamın ikizleri
şim gelelim bana:)
ben dün cok hastalandımm
ayaga kalkacak halim yoktu.başım gün boyu şiddetli agrıdı
devamlıı uyudumm diyebilirim.
emzirdigim memem mastit olmuş sanırım ondan böle oldum.
bugün birazdaha iyiyim hamd olsun
sabah saglık ocagına gittim.anlattım durumumu.adam mastitten olabilir dedi
idrarım cok koyu dedim enfeksiyon olabilir tahlil istiorum dedim.
bende b12 vitamin eksikligide olur genelde bayadır baktırmamıştım onada bakabilirmiyiz dedim
kan degerlerimde genelde düşer dedim.tam kan sayımı istedimm
Adam sagolsun tam kan sayımı ve idrar tahlili istedii
anlıyacagınız hastane ye gitmeden tetkiklerimi saglık ocagında yaptırdım yarın sonuclarımı alacam
cuma günüde hastaneye gidip hormon testi ve smear testi yaptırcamm
yarın folik asit ,b12 vitamini,çinko yazdırcamm
muhtemelen demirimde eksiktir onuda kullanabilirim.
yarın sonuclarıma göre ilac yazar sanırımm
geçmiş olsun canım
sıcaklar çarpmıştır büyük ihtimalle
Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Soğan Suyu Kürü:
Tarifi: Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4´e bölüp atiniz. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynatınız. Öğleden evvel ve öğleden sonra aç karnına ılık içilecek.
Faydası: Vücuttaki iltihap ve ödemlerin atılmasını sağlar. Yumurtalıkları uyarır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
İncir Suyu Kürü:
Tarifi: 8-9 adet kuru inciri yarim litre kaynayan suya 7-8 dk kaynatınız. Daha sonra ılımaya bırakınız. Günde 2 kez sabah kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden 15 dk. sonra içiniz.
Faydası: Yumurtlamayı düzenler. Yumurta kalitesini arttırır ve hamile kalmayı kolaylaştırır.
Hayıt Suyu Kürü:
Tarifi: Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu hafifçe ezilir ve bir bardak sıcak suda 10 dak. demlenir. Ilık içilir.
Faydası: Hormon dengeleyicidir.
Ökseotu Suyu Kürü:
Tarifi: bir tatlı kaşığı ince kıyılmış ökseotu, bir su bardağı soğuk suda 12 saat bekletilir. Akşam 8’den sabah 8’e kadar uygun olur. Sabah, kaynama derecesine kadar ısıtılıp hemen süzülür. Ilıyınca içilir.
Faydası: Çok iyi bir .Hormon dengeleyicidir. Rahmi kuvvetlendirir. Tansiyonu ayarlar. Mideyi rahatlatır.
bilgiler için sağol canım
diet yapacak olanlar kimler ??
ben zaten zayıflamak için diyetteydim 1,5 ay öncesine kadar
yine girerim diyete ama ben yoğurdu sütü kesemem
yoğurt göbek yağlarını eritiyor
sütte tarçınla birlikte içildiğinde boğazı yumuşatıyor
bu aralar hele sesim hergün kısılıyor akşama doğru aşırı yorgunluktan süt içiyorum o yüzden
ama diyet listesi olursa daha iyi olur çünkü ramazan sonuçta gözümüz ne görse ister
liste olursa onun dışına çıkmayız
ben montignac diyetine başlayacaktım onda da sürekli süt yoğurt var
onu uygularken hamile kalan arkadaşın da oğlu var
diet yapacaklar isimlerini yazsınlarrrr
elara
gamzecim
kardelen074
başkaa???
ben ben ben
slm canlarim nasilsiniz ben klomen aldim 3 kutu
ovulasyon test aldim bide folik aside devam ediyom bakalim iyi zayifladim bebek i ertelemem inallahhhh bide gebelik testi aldim 3 taneee
gurbet ablam hoşgeldin yaaa
baya stok yapmışsın maşalllah
bu arada herkes eylül ekim gibi düşünüyorr gördügüm kadarıyla:)
cok bereketli bi ay olacakkk
bakalım kim önce hamiş kalcakkk hehe
ben kızımda tek denemde hamiş kalmıştımm.sanki bundada hemen kalacakmışım gibi hissediyorummm
hayırlısı bakalım
ben kızıma ve kızmdan önceki kürtajımda ilk ve tek denemede hamile kalmıştım
ama 2 aydır deniyorum olmadı yani hemen olacak diye kendinizi şartlamayın benim gibi hayal kırıklığı yaşarsınız.
bioritime hagni siteden bakılıyor acaba???
kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
benim 2 yaşında kızım ..bu bebeğimin de ne olacağı önemli değil...hamile kalmak istiyorum...Allah ne kısmet ederse o olur diye düşünüyorum...ben adet bittikiten sonra gün aşırı denicem bakalım tutarsa...sık ilişki ile kız bebek yazıyo burada..ama nisan topiğinde bir arkadaş vardı gün aşırı ilişki denemiş hatta yumurtalama günlerinde internetten bakmış ve o tarihlerinde her gün ilişki denedi...cinsiyetini öğrendi 13 haftalıkken ve erkekmiş...yani kız erkek olayı bence Allah ne verirse o..onedenle pek uğraşmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?