bebek cinsiyet belirleme..

ankarada 2 gündür aşırı sıcak
hafta sonu 38 derece olacakmış yaa
geceleri su içinde kalıyoruz hiç esmiyorr

hiç sorma elara ya adana daha beter sıcaklıkk yönündennn
artık ben balkona yatak atıyoprumm orda yatıyorumm içerde fenalaşıyorummmm,
kışıı sevmemm amaa bu sene çabuk gelsinn istiyorum ilk defa
anakarayada uğradık anıtkabire izindeykennn çok sıcaktıııı ben gezemedimm bilee nerde gölge oraya kaçıyordumm

günaydın kızlar ben 4 haftalık hamileyim ve adetim biter bitmez hamile kalmışımm erkek olma iihtimali nedir sizcee

başka olmadıı değilmii
bazı yöntemlere görede bittiği gün kalırsanda erkekk olur yazıyoo
ne olur canımm sende burda mutlaka yazz bebeğininn cinsiyetinii öğrendiğindee
amaa ondada sık ilişkii olmıyacakk sadece adetin bittiği gün hamile kalıresan erkekk olur diyorlarr

ya sık ilişkii var ozmaan buna göre kız diyorumm benn amaa inşallah gönlündeki olurrr
yumurtlamaa zamanında oldumu

teyzemde adet bitiminden 10 gün içinde olursa erkek olur demiştide aklıma takıldı bakalımm artıkk hayırlısı olsun:)

bunu ben daha önce mardinlii bir komşumdan duymuştumm
kadınınn 8 kızı vardıı oğlu olmamıştıı en son doktoruu demişş böyle yap oğlun oldunn oda uygulamışş oğluu olduu amaa ben deneyemedimm bu yöntemiiii
bakalım tutacakmı sende amaa bak unutma yuazmayıı
çokk önemli i bizimm için

göya bizde kondomla korunuyoruzz aynıı bu şekilde oluyooalsanaalsanasmile bizimkisidee bidaha tövbee

kistmi oldular canım geçmiş olsunn
naptın kalabildinmi

benim 2 yaşında kızım ..bu bebeğimin de ne olacağı önemli değil...hamile kalmak istiyorum...Allah ne kısmet ederse o olur diye düşünüyorum...ben adet bittikiten sonra gün aşırı denicem bakalım tutarsa...sık ilişki ile kız bebek yazıyo burada..ama nisan topiğinde bir arkadaş vardı gün aşırı ilişki denemiş hatta yumurtalama günlerinde internetten bakmış ve o tarihlerinde her gün ilişki denedi...cinsiyetini öğrendi 13 haftalıkken ve erkekmiş...yani kız erkek olayı bence Allah ne verirse o..onedenle pek uğraşmıyorum..

benimde teyzemin 2 oğlu var ikisinide böyle yapmış o sölemişti belli olunca yazarım canımm sen erkek bebkmi bekliyosun

canım az önce baktım yazıyorum hemen .şimdi ekim 2000de senin ve eşinin
ortak olarak sadece 1 ve 4 ekim arası erkek 27 ve 31 arası ikinizinde kız bebek günleri gerikalan çoğu gün kıza meyillilik var. aralık 2005 te ise3 ile 5 aralık erkek ,
25 ve 29 arası kız geri kalan günler de çok net bişi bulamıyorum açıkçası ortak günler yok çünkü. ağustosa gelince 1 ve 5 arası erkek , 25 ve 27 arası erkek günleri ama dolunaya denk gelmiyor maalesef şansı arttırıyormuş. bazı aylarda eşinin ve senin çok net olarak ortak günleriniz oluyor. ağustos öyle bi ay deil mesela...

eşim hep kızım olursa meryem oğlum olursa yusuf olacak derdi
kızımız oldu meryem ismini koydu
oğlumuz olursa da yusuf olacak ben de muhammed koyacağım inşallah

kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.

kan yenileme konusunda ise dr geçen ay bana espiri yaptığını söyledi. kan bağışı konusunda artış olsun diye uydurulmuş birşey aslın da bu dedi.
neyse sizi habersiz bırakmamak için nete geldim. bu hamilelik beni aşırı yorgun ve halsiz yaptı biraz daha nette oyalanıp eve çıkacağım. kendinize iyi bakın. Allahım hepinizin gönlündekini kucağınıza sağlıklı sıhhatli versin.

ne güzel bir erkek annesi daha geliyor...tebrikler canım Allah hepimize nasip etsin inşallah...

h.g nisancım bayaa oldu görüşmeyeli özledik vallaaa
inşallah herşey yolundadırr
ayrıcaa cokkkkkkkkkkkkk sevindim bi oglun olacagına cnmm.Allah gönlüne göre vermişş ne güzel
darısıda bizlere olsun inş
maşallah cok erken ögrenmişsinizz.inşallah bi yanılma olmazz
gercii gurbetin baktıgı takvim,travet,bioritim hepsi erkek gösteriyordu
yumurtlama günü tek ilişki sendede tuttuuu

Kız bebek kolay diye duyunca sizlerden heveslendim...
İnşallah hayırlısıyla kolay olur benimki de.
Oğlumda tek ilişki ve yumurtlama günü hamile kalmıştım. Yüzde yüz böyle oldu. Çünkü o ay başkaca bir temasımız olmamıştı.

kız erkek olayı tabiki Allahtan ona burdaki hiçkimsenin bi itirazı yok
sık iklişkiyle oglu olanda cokk varrdır.bazı bilimsel tezlerde sık ilişkiyle kız olma ihtimalinin yüksekligi savunuluyor.yoksa her seyrek ilişkide kesin erkek olur gibi bi düşünce yok zaten.

burdaki kadınların cocugunun sık ilişkiyle kızları olduu.tek ilişkiyle oglu olanlarda cogunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…