- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.181
Elara benide unutma bende diyetteyim....bu arada bir arkadaşım GNC de çalışıyor. quenzım q10 vücudu alkali yapıyormuş...
kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
kan yenileme konusunda ise dr geçen ay bana espiri yaptığını söyledi. kan bağışı konusunda artış olsun diye uydurulmuş birşey aslın da bu dedi.
neyse sizi habersiz bırakmamak için nete geldim. bu hamilelik beni aşırı yorgun ve halsiz yaptı biraz daha nette oyalanıp eve çıkacağım. kendinize iyi bakın. Allahım hepinizin gönlündekini kucağınıza sağlıklı sıhhatli versin.
tamam cnm sana da yollıcam liste
quenzim olayını bi araştırıyım bakimm sagol bilgi içinnn
ben eklemeyi beceremiyorum Elara daha önceden eklemişti sayfa 580 den bakabilirsin linke.
ya ben bu arada çok kötü bişiy yapıyorum itiraf etmeliyimsigara içiyorum ...gerçi çok değil haftada 2 paket ..bırakmam lazım ama zorlanıcam
Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....
eceiremnur sen fitil kullanmıştın değilmi yanlış hatırlamıyorsam?
arkadaşlar bende bir dua kitabı var orada aynen şöyle yazıyor...
'bîr kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) 1.000 kere bu duayı okursa dileği gerçekleşir. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için bir defa uygulamayıp denemek gerekir. Tecrübe etmeden kolay bişey yoktur. Ve defalarca denenmiştir.'
Essalâtu ves-selâmü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedî. Kallet hîleti edriknî.
'bîr kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) 1.000 kere bu duayı okursa dileği gerçekleşir. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için bir defa uygulamayıp denemek gerekir. Tecrübe etmeden kolay bişey yoktur. Ve defalarca denenmiştir.'
Essalâtu ves-selâmü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedî. Kallet hîleti edriknî.
Yumurtanın bazı günler x'leri, bazı günler y'leri kabul edip diğerini itmesi de bana mantıklı geliyor. Ama o günleri bilmek zor işte.
bu arada herkes eylül ekim gibi düşünüyorr gördügüm kadarıyla:)
cok bereketli bi ay olacakkk
bakalım kim önce hamiş kalcakkk hehe
ben kızımda tek denemde hamiş kalmıştımm.sanki bundada hemen kalacakmışım gibi hissediyorummm
hayırlısı bakalım
benimde teyzemin 2 oğlu var ikisinide böyle yapmış o sölemişti belli olunca yazarım canımm sen erkek bebkmi bekliyosun
ankarada 2 gündür aşırı sıcak
hafta sonu 38 derece olacakmış yaa
geceleri su içinde kalıyoruz hiç esmiyorr
kızlar merhaba, dün doktora gittim. çin takvimi ve rus takvimini eleyin. istediğiniz cinsiyete göre asidik ya da alkali beslenin. beslenme diyeti vardı onu uygulayın. hoş ben hiçbirini uygulayamadan hamile kaldım. cinsiyetini dün öğrendim.
doktor yüzde 90 erkek dedi. Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
ya ben bu arada çok kötü bişiy yapıyorum itiraf etmeliyimsigara içiyorum ...gerçi çok değil haftada 2 paket ..bırakmam lazım ama zorlanıcam
Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....
bu arada yumurtam sağdaydı ve sabaha karşı çatladı inş.olurrrr...bir negatif sonucu daha kaldıramıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?