bebek cinsiyet belirleme..

çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olur inşallah
sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah
bize de nasip etsin Yüce Rabbim inşaallah.

Yumurtanın bazı günler x'leri, bazı günler y'leri kabul edip diğerini itmesi de bana mantıklı geliyor. Ama o günleri bilmek zor işte.

Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....

ben eklemeyi beceremiyorum Elara daha önceden eklemişti sayfa 580 den bakabilirsin linke.

teşekkür ederim canım bakıyorum

ya ben bu arada çok kötü bişiy yapıyorum itiraf etmeliyim sigara içiyorum ...gerçi çok değil haftada 2 paket ..bırakmam lazım ama zorlanıcam

aaaa ama hamile kalmayı zorlaştırıyor bu bir
sigara içerken hamile kalırsan bu da bebeğine çok zarar veriyor bu ikiii
zaten vücuda hiç bi yararı yok zararı dışında bu da üüüüüüççç
inşallah en kısa zamanda bırakırsın canım

Kızlar bana dua edin bu gece büyük gece adetin 17 ve 19 dedi dr sadece bu 2 gece denicem elara cnm senden ve arkadaşlardan öğrendiklerimi yapıcam inş.bişey unutmam çok heyacanlıyım....

Allah hayırlısını versin canım dua etmeyi unutma

kuenzim vucutta dogal olarak oluşan bi besinmişş
diger yedigimiz besinlerdede cok az miktarda bulunuyormuş
kuenzim bulunan besinlere baktımda genelde potasyumdan zengin yiceklerde var.bu da alkali özellige sahip oldugunu gösteriyor zaten
ama fiyatı cokmuş yaw.gerek yok bence bu takviyeye.zaten diet yaparak dogal yoldan alkalii olacagız inşallahhh

arkadaşlar bende bir dua kitabı var orada aynen şöyle yazıyor...
'bîr kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) 1.000 kere bu duayı okursa dileği gerçekleşir. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için bir defa uygulamayıp denemek gerekir. Tecrübe etmeden kolay bişey yoktur. Ve defalarca denenmiştir.'

Essalâtu ves-selâmü aleyke ya seyyidi ya Resulullah huz bi yedî. Kallet hîleti edriknî.

uygulayıp denemek gerekir yazmalıydım:)

anlamı ne acaba elifcim

zaten peygamber efendimize salat içerdiğinden
böyle duaların kabul olma olasılığı daha yüksk
O'nu vesile kılıyoruz çünkü

Yumurtanın bazı günler x'leri, bazı günler y'leri kabul edip diğerini itmesi de bana mantıklı geliyor. Ama o günleri bilmek zor işte.

x - iyonlara sahip ---- >yumurta +iyonlarla yüklü ise - olan x spermini ceker bebek kız olur
y +iyonlara sahip---->yumurta - iyonlarla yüklü ise y spermini ceker bebek erkek olur

*burda bizim yapmamız gereken yumurtayı - iyonlarla yüklü hale getirmekk
- iyonlar da yüksek ph severr.yani burdada alkali beslenmek ,vajina ph sı büyük önem taşıyorr.

ikinci yapmamız gerekende y spermi yani + iyonlar için uygun ortam yaratmak ,onları güclendirmek
+ ionlar ; dolunay, sodyum, potasyum,kış ayları uygundur

bende kızımda hemen hamile kalmıştım

ama şimdi tık yok
iki buçuk sene oldu
gerçi arada bide düşük varda
ama hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu anladım
inşallah senin öle olmaz
gerçi ben çok ara verdim
belkide ondandır
bide eşimilaç kullanmak zorunda
by pass oldu bunlarında etkisi vardır diye düşünüyorum

benimde teyzemin 2 oğlu var ikisinide böyle yapmış o sölemişti belli olunca yazarım canımm sen erkek bebkmi bekliyosun

evet canım erkekk bebek bekliyorumm
sen adetten sonra kaç sefer denedin canım hamile kalabilmek içinn
dieğr reglle kadar sık sık değill diğilmii
hatta gurbetin kardeşi varya kızlarr odaa bu yöntemii çokk savunuyorduu erkekk bebek içinn
bakk ne olur yazz cinisiyetinii
banaa 10 haftalıkken tahminde bulundu doktorum erkek diye

durrrrrrrrr şimdii senii hatırlamaya çalışıyorumm adın tanıdık geldii
sen de erkekk istiyordunn değilmii
başkaa çocuğun varmıydııı
neler yaptınn canımm anlatırmısınn
istediğinn cinsiyetmii ona göre tebrik edecemde

ya ben bu arada çok kötü bişiy yapıyorum itiraf etmeliyim sigara içiyorum ...gerçi çok değil haftada 2 paket ..bırakmam lazım ama zorlanıcam

cnm bende cok sık olmasa da içiyordumm hergün içmiyorum ama nadirde olsa tek tük içiyordum.ama 2 haftadır tamamen kestim hamilelik düşündügüm için
sende bıraksan cok iyi olur cnm.bide cok fazla içiyormuşsun. istedigin kadar alkali beslen bi işe yaramzzz.cünkü tütün asidik bi bitkii.ph sı 2 filandı yalnış hatırlamıyorsam

cnm ben sana yine özel mesaj atarım yapman gerekenlerii

bu arada yumurtam sağdaydı ve sabaha karşı çatladı inş.olurrrr...bir negatif sonucu daha kaldıramıcam

hakkında hayorlısın olsun,Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın inş
sabaha karşı catladıysa cok ta gec saati beklemeyin.eşin işten gelir gelmez bin tepesine:)))

sagol bilgi içinn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…