- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.261
kızlar idrar ve kan sonuclarımı aldım
herşey normal degerelrim güzel cıkmış maşallah diyim:)
enfeksiyon filan da yok.suyu az içtigimden rengi koyulşamışş sanırım
tahmin ettigim gibi demir eksikligi cıktı.ama öle cok düşük degil
b12 vitamini
folik plus
ferro sanol
zinco çinko ilaclarını yazdırdım
ama cinko hapını uzman doktor yazmak zorundaymış daha öncede sölemiştim burda ama belki ssk öder diye düşündüm ama ödemedi.onu ayrı alcam mecburen
bide folibiol aldım.diger folik asidi hamile kalınca kullncam .fiyatı 1 tl zaten
ben sıramı savdımmmm
gamzee sıra sendeee
bu arada smear testi yaptırmıcam şuan.
hamilelige yakında mantar ve enfeksiyon riskine karşı ilaclar kullanırım.
heee en önemli şeyi sölemedimmm
ph degerii 5 cıktı kızlar:)))
şuan ilişki olsa y ler ölür x lere yol acılırdı kesin hehe
hamile kalmayı düşünen arkadaşlar.sizde yaptırın idrar testi ordaki ph ya bakın.diet yaptıktan sonra tekrar ph yı ölctürün aradaki fark artacakmı bakalımm
2 ay sonra tekrar yaptırcam ben
kızlar dr bana adetin 15 17 ve 19.günleri boş geçirme dedi ama erkek için 15 atla dedi 17 19 yap bir bilgi olsun diye sölediim diğer ilişkilerde korun dedi..
nisanın eskii yazısın alıntıı yaptımm burayıda okuyunnnbacım 2 gün c. perhiz var. bilmiyorum ya dr. nevra nın ototmatik hesaplamasında
ovülasyon günü 20 mayıs yazıyor. bakalım ne olacak.
çin takvimi rus takvimi hepsi kız çıkıyor. Allahım hayırlısı ne ise onu versin. Ama yine de şu diyet, yumurtlama günü, dua, yumurta ile yapılan lavajı falan denemek istiyordum.
eşim -- tüm emeklerin boşa gitti diyor gıcık gıcık. hem erkek bebek diyordu ondan sonra tek korunmasız ilişkide olan oldu işte ne yapalım.
bir de izne gidince doktora cinsiyet belirleme için gidecek olan bendim. neyse hayırlısı böyleymiş.
zaten ben izinde bu hamileliğim için de aynı doktora gideceğim yine sizin için sorular soracağım merak etmeyin habersiz bırakmam.
izin de fazla giremem nete çünkü annem de net yok. ama alt katta internet cafe var oradan girer öğrendiklerimi yazarım buraya
kızlarr bakınn nisanındakar arkadaşın yazısınıı buldumm kopyalacağımm burayaa
3 adet tarihini yazmış teravete
ve
ben de internetten baktımm yumurtlama zamnı ne zmaan aynı benim gibii internetin verdiği son günde tek ilişki ile hamile kalmışşş
ordada yazmışş şu gün kaldığımdan eminim diyee
belkii yardımcı olur sizedee
alıntı
teravet bacım yaptığım teste göre hamileyim. biliyorsun erkek bebek için birşey yapacaktık ama hayırlısı böylemiş diyoruz ve sana şu bilgileri veriyorum. tüm takvimler kızı gösteriyor bakalım sen ne diyeceksin ve 3 ay sonra diğer takvimler ve senin tahminin mi doğru çıkacak.
19.03.2010---16:30
14.04.2010---12.30 civarı
09.05.2010---23.00 regl tarih ve saatlerim
20.05.2010 da ise gece 23.00 da --- korunmasız tek ilişki ondan sonrakiler korunarak yani 20.05.2010 da hamile kaldığıma eminim
ve kızlar bana internet şöyle sonuç verdi,
15.5.2010 ile20.5.2010 arasında hamile kalabilirsiniz demişş yanii
20.5.2010 da hamile kalmışşş
benimde aynı son gün oldu yanii yumurtlama zamanımınnnnn
bakın bunada önem verin gerçektenn
mutlaka internettende bulunnn yumurtlamanızı
ay ewet cnm bu da aklımızda ınt bulduum bende yum gunumu gene bu ay 28 le agustosun 2 verıyo
yanı karabıberım senın gıbı olursa ayın 2 sını baz almak gerekıyo dımı cnm. hem dr hem ımt olması laazım bana yanı hepsını bır araya getırecem ınsssssss yapabılırım... kızlar ıns hepımız ıcımızde keske demeden herseyı yapıp hamıs kalırız
heee en önemli şeyi sölemedimmm
ph degerii 5 cıktı kızlar:)))
şuan ilişki olsa y ler ölür x lere yol acılırdı kesin hehe
hamile kalmayı düşünen arkadaşlar.sizde yaptırın idrar testi ordaki ph ya bakın.diet yaptıktan sonra tekrar ph yı ölctürün aradaki fark artacakmı bakalımm
2 ay sonra tekrar yaptırcam ben
sen bana 3 adet tarihinii versene canımm
ben bakayımm hangii günn yumurtlama zamnıı
mutlakaa not al adet tarihlerinii unutmaaa
ben tahlil sonuçlarında hiç bakmıyodum o bölüme
geçen ay yaptırdığım tahlil sonucuna şimdi baktımda
ph 7,5 muş
ah bide hamile kalabilsem
ph 7,5 muş
ph 7,5 muş
cnm vereyım mayıs=24 hazıran=20 tennuz 19
28.7.2010 ve yumurtlama gününüz olan 2.8 .2010 tarihleri arsında demişş
ben işte o son günde yaptım sadece
nisanda öyle yapmışşş
başkada birliktelik yapmadıkkk
diğer zamanlar yine korundukkk
sende bunuda göz önüne all bide tabikii takipleride doktorun hepsini bir araya getirr
birde bak baaklım ogün akıntın olacakmı
yada 1 gün sonra bende oldu çünküü
birde senin regl düzenli canım
evet canım erkekk bebek bekliyorumm
sen adetten sonra kaç sefer denedin canım hamile kalabilmek içinn
dieğr reglle kadar sık sık değill diğilmii
hatta gurbetin kardeşi varya kızlarr odaa bu yöntemii çokk savunuyorduu erkekk bebek içinn
bakk ne olur yazz cinisiyetinii
banaa 10 haftalıkken tahminde bulundu doktorum erkek diye
idrardaki ph o günkü beslenmenle ilgili sonuc verir. Yani hamile kalmakla ilgili sperm ayird etmeye yaramazlar. Bunun icin servikal mukus un ph i onemli. Yumurtlama zamani servikse en yakin yerden alinacak ornek olculur ve oyle ayird edilir. Benim idrarim 8 ken servikal mukus un 4 tu. simdi diyetle ve baking soda icecegi ile 10 gunde 5 e geldi. Kasim a kadar 9 a getirmeyi planliyorum insh. Ama biraz zaman alacak cunku onceki diyetim tamamen sut peynir yogurt ve diger asidik seylerle doluydu.. 6 haftayi buluyormus bu diyetin etkiyi gostermesi.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?