bebek cinsiyet belirleme..

cnm gozun aydın bende bugun gıtcekım ama cuma gunu yapıyomus saglık ocagı yarında versem alamayacam sonucları o yuzden cumartesı tatıle cıkıyoruz denıze felan gıdecez ordan geleyım ondan sonra yaptırayım dedım yanı 1 hafta sonra bende ılaclarımı dıyetle bırlıkte baslarım normalde ph kac olması lazım bence 5 ıyı demı yanı.. ay bende onu cok merak edıyom benım kac acaba ya cnm

cnm hadı dene dıyomusum hehehehe:)))))

kızlarr bakınn nisanındakar arkadaşın yazısınıı buldumm kopyalacağımm burayaa
3 adet tarihini yazmış teravete
ve
ben de internetten baktımm yumurtlama zamnı ne zmaan aynı benim gibii internetin verdiği son günde tek ilişki ile hamile kalmışşş
ordada yazmışş şu gün kaldığımdan eminim diyee
belkii yardımcı olur sizedee

alıntı

teravet bacım yaptığım teste göre hamileyim. biliyorsun erkek bebek için birşey yapacaktık ama hayırlısı böylemiş diyoruz ve sana şu bilgileri veriyorum. tüm takvimler kızı gösteriyor bakalım sen ne diyeceksin ve 3 ay sonra diğer takvimler ve senin tahminin mi doğru çıkacak.

19.03.2010---16:30

14.04.2010---12.30 civarı

09.05.2010---23.00 regl tarih ve saatlerim

20.05.2010 da ise gece 23.00 da --- korunmasız tek ilişki ondan sonrakiler korunarak yani 20.05.2010 da hamile kaldığıma eminim

ve kızlar bana internet şöyle sonuç verdi,
15.5.2010 ile20.5.2010 arasında hamile kalabilirsiniz demişş yanii

20.5.2010 da hamile kalmışşş
benimde aynı son gün oldu yanii yumurtlama zamanımınnnnn

bakın bunada önem verin gerçektenn
mutlaka internettende bulunnn yumurtlamanızı

buda alıntı nisandannn

gurbetinn takvimine göre erkekk çıkmışş

alıntı

teravet bakalım arkadaşım tüm takvimler de kız çıkıyor..

gurbetgüzeli, matematik ve sama verdiğim bilgilere göre erkek diyorsunuz. bakalım ne olacak. hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

nisanın eskii yazısın alıntıı yaptımm burayıda okuyunnn
aynı benim yaşadıklarım

cnmya hamıs hamıs bızım ıcın ugrasıyon ya allah razı olsun rabbım hayırlı saglıkla kavuştursn ıns senı goktugumuza ıns

Son düzenleme:
ay ewet cnm bu da aklımızda ınt bulduum bende yum gunumu gene bu ay 28 le agustosun 2 verıyo
yanı karabıberım senın gıbı olursa ayın 2 sını baz almak gerekıyo dımı cnm. hem dr hem ımt olması laazım bana yanı hepsını bır araya getırecem ınsssssss yapabılırım... kızlar ıns hepımız ıcımızde keske demeden herseyı yapıp hamıs kalırız

sen bana 3 adet tarihinii versene canımm
ben bakayımm hangii günn yumurtlama zamnıı
mutlakaa not al adet tarihlerinii unutmaaa

ben tahlil sonuçlarında hiç bakmıyodum o bölüme
geçen ay yaptırdığım tahlil sonucuna şimdi baktımda
ph 7,5 muş
ah bide hamile kalabilsem

ben tahlil sonuçlarında hiç bakmıyodum o bölüme
geçen ay yaptırdığım tahlil sonucuna şimdi baktımda
ph 7,5 muş
ah bide hamile kalabilsem

idrardaki ph o günkü beslenmenle ilgili sonuc verir. Yani hamile kalmakla ilgili sperm ayird etmeye yaramazlar. Bunun icin servikal mukus un ph i onemli. Yumurtlama zamani servikse en yakin yerden alinacak ornek olculur ve oyle ayird edilir. Benim idrarim 8 ken servikal mukus un 4 tu. simdi diyetle ve baking soda icecegi ile 10 gunde 5 e geldi. Kasim a kadar 9 a getirmeyi planliyorum insh. Ama biraz zaman alacak cunku onceki diyetim tamamen sut peynir yogurt ve diger asidik seylerle doluydu.. 6 haftayi buluyormus bu diyetin etkiyi gostermesi.. :Saruboceq:

cnm vereyım mayıs=24 hazıran=20 tennuz 19

28.7.2010 ve yumurtlama gününüz olan 2.8 .2010 tarihleri arsında demişş
ben işte o son günde yaptım sadece
nisanda öyle yapmışşş
başkada birliktelik yapmadıkkk
diğer zamanlar yine korundukkk
sende bunuda göz önüne all bide tabikii takipleride doktorun hepsini bir araya getirr
birde bak baaklım ogün akıntın olacakmı
yada 1 gün sonra bende oldu çünküü
birde senin regl düzenli canım

merhaba kızlar ıkıgun gıremedım masallah dokturmussunuz malum benım tasınma ıslerım basladı ara ara yok olabılırım ama asla ayrılmam sızden :)
elara cnm gecmıs olsun bu arada dıyete baslamıssın hayırlısı olsun
kızlar benım reglım 24 temmuzda bıttı 25 temmuzdan berı atesım 36.1le 36.2 arasında degısıyor ovulasyon testımde ıse sılık cızgı barız sekılde bellı oluyor bugun yabtıgım teste sılık olan cızgı tam kırmızı olmasada cok koyuydu sasırdım acıkcası cunku reglım bıtelı henuz 5 gun oluyor ve akıntımda oldu bugun sanırım bugun yarın yumurtluycam buda bana gore su tezı sogruluyor hanı dıyoruz ya bazısı adetten hemen sonra hamıle kalıyor nasıl erkek oluyor ıste cevap ortaya cıktı benımkı gıbı bır ayda ıkı kere yumurtlayanlarda sanırım oyle cunku soylemıstım arkadasım adetının 5 cı gunu erkek cocuga hamıle kaldı.ama ben yınede her ıhtımale ragmen takıbe devam edıcem buyuk ıhtımal ıkıncı yumurtlamam 21 cı gune gelıyor gecen ayda aynılarını yasadım cunku benı sımdıden heyecan sardı
yenı ogrendıgım bır bılgıyı de paylasmak ıstıyorum afrıka geleneklerıne gore erkek cocuk olmasını ısteyen bırısı bırınden ona aıt kullanmadıqı mavı bırsey alıyormus afrıkadan yenı gelen arkadasım orda duymus ve bana mavı bır kalem hedıye ettı sagolsun :)

ewet cnm dr gıtmıstımya vahı-henx kullandım fıtıl o zamandan berı duzenlı oluyom zaten oldugum tarıhlerde bunlar gecen ay da baktım akıntım oldu bu ayda bakacam ewet cnm cok sagol ugrastıgın ıcın cnm

canım adetten sonra gün aşırı ilşki oldu ama doktorumda dedii adet bitiminde hamile kalmışsın dedi
bir kızım var ya gönül birde hayırlı sağlıklı bir erkek evlat istiyoo bakalımm artık ne çıkarsa:))
öğrenir öğrenmez yazıcam cnm
sende sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağınaopuyorumnanaktan

senin diet yapmaktaki amacın ne? daha önce asidik dietti neden yapmıştınn
servikal mukus ph sını yükseltmek için ayrı bi dietmi var ??? varsa biizmle paylaşırsan sevinirim
mantıken düşündügümde ;
sen baking sodaiçecegi içtikten sonra mukus ph sı arttıysa alkali gıda ile beslenmekle alakalıbşi bu.baking soda dedigin karbonatlı içecekk.
alkali agırlık beslenildiginde idrar ph sıda dogal olarak yüksek cıkacaktır
burda önemli olan geceden kalan idrarla tahlilil yapılmaması.gece idrarı genelde asidik oluyor cünkü.taze idrar olmalı.
bide bizim ph ölcmemizin amacı spermleri saydırmak ,yada ayrıştırmak digil.yalnış anlaşıldı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…