- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.281
cnm gozun aydın bende bugun gıtcekım ama cuma gunu yapıyomus saglık ocagı yarında versem alamayacam sonucları o yuzden cumartesı tatıle cıkıyoruz denıze felan gıdecez ordan geleyım ondan sonra yaptırayım dedım yanı 1 hafta sonra bende ılaclarımı dıyetle bırlıkte baslarım normalde ph kac olması lazım bence 5 ıyı demı yanı.. ay bende onu cok merak edıyom benım kac acaba ya cnm
ben tahlil sonuçlarında hiç bakmıyodum o bölüme
geçen ay yaptırdığım tahlil sonucuna şimdi baktımda
ph 7,5 muş
ah bide hamile kalabilsem
ewet cnm dr gıtmıstımya vahı-henx kullandım fıtıl o zamandan berı duzenlı oluyom zaten oldugum tarıhlerde bunlar gecen ay da baktım akıntım oldu bu ayda bakacam ewet cnm cok sagol ugrastıgın ıcın cnm
merhaba kızlar ıkıgun gıremedım masallah dokturmussunuz malum benım tasınma ıslerım basladı ara ara yok olabılırım ama asla ayrılmam sızden :)
elara cnm gecmıs olsun bu arada dıyete baslamıssın hayırlısı olsun
kızlar benım reglım 24 temmuzda bıttı 25 temmuzdan berı atesım 36.1le 36.2 arasında degısıyor ovulasyon testımde ıse sılık cızgı barız sekılde bellı oluyor bugun yabtıgım teste sılık olan cızgı tam kırmızı olmasada cok koyuydu sasırdım acıkcası cunku reglım bıtelı henuz 5 gun oluyor ve akıntımda oldu bugun sanırım bugun yarın yumurtluycam buda bana gore su tezı sogruluyor hanı dıyoruz ya bazısı adetten hemen sonra hamıle kalıyor nasıl erkek oluyor ıste cevap ortaya cıktı benımkı gıbı bır ayda ıkı kere yumurtlayanlarda sanırım oyle cunku soylemıstım arkadasım adetının 5 cı gunu erkek cocuga hamıle kaldı.ama ben yınede her ıhtımale ragmen takıbe devam edıcem buyuk ıhtımal ıkıncı yumurtlamam 21 cı gune gelıyor gecen ayda aynılarını yasadım cunku benı sımdıden heyecan sardı
yenı ogrendıgım bır bılgıyı de paylasmak ıstıyorum afrıka geleneklerıne gore erkek cocuk olmasını ısteyen bırısı bırınden ona aıt kullanmadıqı mavı bırsey alıyormus afrıkadan yenı gelen arkadasım orda duymus ve bana mavı bır kalem hedıye ettı sagolsun :)
eceeeee
mercimegi fırına verdinizmiiiii:)
sagol cnm
tatile nereye gidiyorsunuzzz
gızz bikinimi ,mayomu,yoksa haşema mı giycen merak ediyorummm:))
idrar ph sı normalde asidiktir.ph sı 6 dır.7.5-8-9olması ideal
bende cıkan 5 iyi degil:)) baya asidikk bi beslenme şeklim var anlıyacagın.
asidik beslenme sonucu kandaki asitlikte artar ve fazlası böbrekler vasıtasıyla idrar yoluyla dışarı atılır.
diete başlayınca bakalım kac olcaakk
senin ph iyi cıkmışş maşallahh
inşallah hamile haberinide alırızz
gamze hatırladıgım kadarıyla senin regli döngün baya uzundu.
şuan kac güne düştü??
hadi hayırlısııı cnm
inşallahhh hamişş kalırsın bu ay
sen yumurtladıgını nasıl anladınnn cevap vermedinnn daha öncede sormuştumm
anacımm ben herkese cevap veriyom ,ama bana aynı özeni niye göstermiyonuzzzzÇok üzgünüm çoook
beslenme dietinde benim kafam karışıyor ya.potasyumdan zengin gıdalardan bakliyatlar ve et ürünleri asidik etki yapıyorr.
ben hem potasyumlu hemde alkali etki yapan gıdalarla beslenmeyi düşünüyorum.
öle bol bol et ,bakliyat tüketmem.haftada bir yerim sadece
sizler ne düşünüyorsunuz.yicenizmi bol et bakliyat filan?
gamzecim tekirdağ enez e netten baktımda güzel biyere benziyor.istanbulada cok yakınn
şimdideden iyi tatiller cnm.
yaprak saramsıda sarmışsın eline saglık.ben gelemem öle ince işlere valla bravo sanaa
benim kocam güzel sarar.işten tel eder iç hazırla yaprak saralım akşam diye:)))
ama ben iç hazırlamaya bile üşenirimm hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?