bebek cinsiyet belirleme..

momof servikal mukus ph sı yumurtlama döneminde mi 4 cıktı??
yumurtlama döneminde ph yükseliyor eger sende 4 cıktıysa bi sorun var demektir.
hamile kalmak zor olabilir

sagol cnm
tatile nereye gidiyorsunuzzz
gızz bikinimi ,mayomu,yoksa haşema mı giycen merak ediyorummm:))
idrar ph sı normalde asidiktir.ph sı 6 dır.7.5-8-9olması ideal
bende cıkan 5 iyi degil:)) baya asidikk bi beslenme şeklim var anlıyacagın.
asidik beslenme sonucu kandaki asitlikte artar ve fazlası böbrekler vasıtasıyla idrar yoluyla dışarı atılır.
diete başlayınca bakalım kac olcaakk

ben tahlil sonuçlarında hiç bakmıyodum o bölüme
geçen ay yaptırdığım tahlil sonucuna şimdi baktımda
ph 7,5 muş
ah bide hamile kalabilsem

senin ph iyi cıkmışş maşallahh
inşallah hamile haberinide alırızz

gamze hatırladıgım kadarıyla senin regli döngün baya uzundu.
şuan kac güne düştü??

sagol cnm.daha diete başlamadımmm,takviyeelrimi aldım sadece
evett sen iki kez yumurtluyorsun gecen ayda başına gelmiştii.erkek olma şansı fazla sende :)
bazı kadınlara eşleri ceketimi atsam hamile kalıyorsun derler.bu kadınlar genelde ayda iki kez yumurtlayan kadınlardır:)))
sende ne cok hurafe biliyon yaw:) ama uygulamakta fayda var.sagol bilgi içinn cnm

napıyım elaracım ya aslında sımdıye kadar hıc hurafe bılgılerım yoktu ama ıkıncı cocuk dusunmeye baslayınca once rabbımden sonra bılımden sonrada hurafelerden faydalanıyım dedım :)))))))))

hadi hayırlısııı cnm
inşallahhh hamişş kalırsın bu ay
sen yumurtladıgını nasıl anladınnn cevap vermedinnn daha öncede sormuştumm
anacımm ben herkese cevap veriyom ,ama bana aynı özeni niye göstermiyonuzzzzÇok üzgünüm çoook

cnm tatıle tekırdag eneze haşema tabıkı:):)): ordan balıkesıre annemlere gecıcez 3 gunde orda kalıp gelıcez sekerım 5 gun denız 3 gun balıkesır canım ewet 30 35 gun suruyodu ama fıtılı kullanalı cok sukur duzene gırdı 28 gunde oluyorum benımbıde daha yenı duzene gırıyo dogumdan 8 ay sonra oldum rengl gec oldum yyanı oburlerınde 40 cıktı hastalanmıstım bunda olmadım ne hıkmetse

kızlar valla bır tencere yaprak sarması sardım ha sımdı bıttı denızde ıyı olur dedım yhu öldum ama..... o yuzden ayaktayım bu saate :):)):): daha sımcık abdest aldım namazımı kılayım hepınıze dua edeyım yatacam ıns ama uykuda kactı hıcbırınızde yoksunnnnnnnnuzz(neyse sabah gorusuruz

Son düzenleme:

ewet ya bende merak edıyom nasıl anladın ecemcım anlat hele cnm ya bı

Çin Takvimi Doğru Sonuçlar Veriyor mu?

Bebek cinsiyetini belirlemede Çin’de yüz yılar önce uygulanan Çin Takvimi yöntemi ile anne adaylarının hamile kaldıkları yaş ile hamile kaldığı ayın önemi vurgulanmakta ve hamile kalınan yaş ve ay karşılaştırılarak doğacak bebek kız mı erkek mi belirleniyor.

Bu yöntemin de doğruluk oranının yüksek olduğu belirtilmektedir. Bu ara benim kişisel kanaatimi soracak olursanız bu yöntemin doğruluk oranı oldukça düşüktür. Günde en az 50 doğumun gerçekleştiği hastanede yaptığım çalışmada Çin Takviminin bebek cinsiyetini belirleme konusunda doğru sonuç vermediğini tespit ettim.
alıntıdırrrrrrrr

Besinlerle Bebeğin Cinsiyetini Belirleme İlişkisi

Bebeğin cinsiyetini belirlemek için uygulanan özel beslenme rejimi erkek bebek isteyenler için potasyum ve sodyumdan zengin gıdaların yani muz, kuru fasulye, nohut, mercimek, kayısı, ananas, her türlü et ve bu gibi gıdalar, kız bebek isteyenler için kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdaların yani süt ve süt ürünleri, yumurta, patates, hamur işleri, sütlü tatlılar ve bu gibi, tuzsuz besinler doktor kontrolünde uygulanması esasına dayanır. Beslenme rejimi yalnız kadınlar tarafından uygulanır, erkekler rejime dahil değildir.

Bebek cinsiyetini önceden belirlemede beslenme ve duşun rolü

Bu rejim üç ay yapıldıktan sonra doktor tarafından ilişki günü tesbit edilir ve gebe kaldığı kanıtlanıncaya kadar belirlenen beslenme rejimine devam edilir. İlişki gününe kadar erkek korunma yöntemine devam etmelidir.

Gebelik kesinleşince istenilen besin yenilebilir, rejime devam etmenin hiçbir anlamı kalmaz. Gebelik oluşmazsa beslenme rejimine altı aydan fazla devam edilmez. Alınmayan besinlere karşı vücutta bir takım eksiklikler ve devamlı yenilen besinlere bağlı olarak da bir takım kan değerleri artabilir ve çok önemli sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin erkek çocuk diyetini kalp hastaları, böbrek hastaları, hipertansiyonlu olanlar asla kullanamaz.

Beslenme rejiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da rejim süresince asla listede önerilen besinler dışına çıkılmamasıdır. Beslenme rejiminde başarı oranı, annenin sabırlı olmasına verilen listeyi uygulama durumuna bağlı olarak %80-%90 dır ALINTIDIR KIZLA R VALLA DIYETIN DISINA KESINLIKLE CIKMAMIZ LAZIM ..ELARACIM CNM BIR AN ONCE BASLAYALIM DERMISIM BUNLARI OKUYUNCA:):):)):):):):)

gamzecim tekirdağ enez e netten baktımda güzel biyere benziyor.istanbulada cok yakınn
şimdideden iyi tatiller cnm.
yaprak saramsıda sarmışsın eline saglık.ben gelemem öle ince işlere valla bravo sanaa
benim kocam güzel sarar.işten tel eder iç hazırla yaprak saralım akşam diye:)))
ama ben iç hazırlamaya bile üşenirimm hehe

beslenme dietinde benim kafam karışıyor ya.potasyumdan zengin gıdalardan bakliyatlar ve et ürünleri asidik etki yapıyorr.
ben hem potasyumlu hemde alkali etki yapan gıdalarla beslenmeyi düşünüyorum.
öle bol bol et ,bakliyat tüketmem.haftada bir yerim sadece
sizler ne düşünüyorsunuz.yicenizmi bol et bakliyat filan?

mesela muz ,domates,ananas ,badem v.s gibi besinler hem potasyumdan zengin hemde alkali besinn.bunları tüketmek mantıklıı.et potasyum bakımdan iyi ama vuctta asidik etki yapıyor.
ben size potasyumdan zengin ve alkali besinlerin listesini yollıcamm.bi kac gün içinde.biraz düzenlemem gereken yer var daha bitmedi.

valla cnm bılmıyorumkı demıstımya sana hepsı farklı soluyor kımı et ye kımı baklıyat kımı sebze... et olusun gene haftada bır veya ıkı gun gerısı senın dedıgın gıbı mantıklı bence baklıyatda bulgur pılavıyla kuru fasulyeyı cok soluyolar ama bılmıyomkı cnm ya ben sana tabıyım cnm acıkcası sen ne dersen o hehehe:):):):)):):):))

ewet cnm bu ıkıncı gıdısımız denızı kumsalı super denızınde yosun pıslık yok tertemız denızın dıbı gozukuyo yanı öle deyım cok sevdı cocuklar gene orayı ıstedıler ..... ay ben severım cnm sarmayı sen benı cagır ıkı dakka sararım :):):):):)bıde cocuklar buyuyunce mebur cnm sevdıklerı seylerı yapıyon.... senın kız buyusun bı ıstesın bak nasıl hemencık sarıyon:):)):):)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…