- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.301
beslenme dietinde benim kafam karışıyor ya.potasyumdan zengin gıdalardan bakliyatlar ve et ürünleri asidik etki yapıyorr.
ben hem potasyumlu hemde alkali etki yapan gıdalarla beslenmeyi düşünüyorum.
öle bol bol et ,bakliyat tüketmem.haftada bir yerim sadece
sizler ne düşünüyorsunuz.yicenizmi bol et bakliyat filan?
şimdi size bir uzmanlık sorusu sorayım.göğüslerde hassasiyet başladığı gün mü yum.çatlamış oluyor?yoksa yum.enerjisinin azaldığı gün mü hassasiyet oluşuyor.bilgisi olan var mı?
truf merhaba senin kaç cocuk vardı.nerede yaşıyorsun.
haftada 1 et süt yoğurt bakliyat olmak üzere tüketmek lazım
zaten hastanede 4 günde bir mutlaka etli bakliyatlı makarnalı bi yemek yiyorum
zor olacak ama başaracağız dimi hem de biraz daha kilo verse hiç fena olmaz
yumurta oluşmaya başladığında hormonların etkisiyle göğüslerde hassasiyet başlar
yumurta büyür büyür büyür çatlar folikülünden çıkar takriben 1 gün sonra hassasiyet gider
benim tezim bu
bu işyerinde bilgisayar kullanamayan kişiler var.bana ekip kur dediler iki kişi buldum ancak.bu sitedeki kızların birazı bende olsa bu ülkeyi ihya ederim.mesela elara,gamzecim,karabiber.truf gibi.
2,5 yaşında bir kızım var çok şükür
orta karadenizde şirinmi şirin küçükmü küçük elma kentindeyim canım
kurumlararası geçişle geliyim istersen
sağlık bak. eleman alıyonuzmu zemuszemus
kurumlararası geçişle geliyim istersen
sağlık bak. eleman alıyonuzmu zemuszemus
benim kız hortladı yemek yiyiyor hele bi yatsın vericez kısmetse:))
eleman alıyoruz kadrao eksik ama puanı çok yüksek 90 ve üzerini alıyorlar.bide çocuk lu istemiyorlar
haritacı isen hemen gel ekibime ekleyim seni?vereliniortak
cnm tatıle tekırdag eneze haşema tabıkı:):)): ordan balıkesıre annemlere gecıcez 3 gunde orda kalıp gelıcez sekerım 5 gun denız 3 gun balıkesır canım ewet 30 35 gun suruyodu ama fıtılı kullanalı cok sukur duzene gırdı 28 gunde oluyorum benımbıde daha yenı duzene gırıyo dogumdan 8 ay sonra oldum rengl gec oldum yyanı oburlerınde 40 cıktı hastalanmıstım bunda olmadım ne hıkmetse
Çin Takvimi Doğru Sonuçlar Veriyor mu?
Bebek cinsiyetini belirlemede Çin’de yüz yılar önce uygulanan Çin Takvimi yöntemi ile anne adaylarının hamile kaldıkları yaş ile hamile kaldığı ayın önemi vurgulanmakta ve hamile kalınan yaş ve ay karşılaştırılarak doğacak bebek kız mı erkek mi belirleniyor.
Bu yöntemin de doğruluk oranının yüksek olduğu belirtilmektedir. Bu ara benim kişisel kanaatimi soracak olursanız bu yöntemin doğruluk oranı oldukça düşüktür. Günde en az 50 doğumun gerçekleştiği hastanede yaptığım çalışmada Çin Takviminin bebek cinsiyetini belirleme konusunda doğru sonuç vermediğini tespit ettim.
alıntıdırrrrrrrr
gamzecim tekirdağ enez e netten baktımda güzel biyere benziyor.istanbulada cok yakınn
şimdideden iyi tatiller cnm.
yaprak saramsıda sarmışsın eline saglık.ben gelemem öle ince işlere valla bravo sanaa
benim kocam güzel sarar.işten tel eder iç hazırla yaprak saralım akşam diye:)))
ama ben iç hazırlamaya bile üşenirimm hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?