bebek cinsiyet belirleme..

cnm balıkesır o kadar korkulacak yolu yokkıı bursa yalova uzerınden gıdersen cok rahat ayrıca ewet balıkesırlıyım cnmmmm:teytey:

Son düzenleme:
kızlar siz yinede ne güzel çalışıyorsunuz ben evde pinekliyorum

ev hanımlığı daha zor bir meslek bence
evde durdukça işler batıyo insana
ben nöbet usulü çalışıyorum da valla evdeyken kafayı yiycek gibi oluyorum
hele titiz bir insansan of of
ağustos ayında 7 nöbetim başka çalışmıyorum valla nasıl geçecek evde zaman

ay ewet valla bazen cok bunalıyorum keske calıssaydım dıyorum ınan sabahın ı6 sında kalktım hala ısleerı bıtıremedım sagolsun bıde burası var:):):):): burası olmasa hepden sıkıcıydı hayatım valla oh burda cok rahtaladım cunku cok kafayı takıyodum kımseye anlatamıyosun dogal olarak allah razı olsun elacım senden valla ya omur boyu duacını m rabbım cıkardı burayı karsıma opuyorumnanaktan

bişey sorcam kızlar
şu bioritimle hamile kalanlar varmı
doğruluğu sizce nasıl
bu ağustos ayını değerlendirsemmi kalsamı bilemedim

gerçekten burda ki paylaşımlar hayatımızı değiştirdi
kimse birbirini şahsen tanımıyo ama
inanın bu bilgi paylaşımlarını, arkadaşlığı
ben burda buldum
tabiki kendi arkadaşlarımızda var
ama buradaki dileğimiz bizim birbirimizi daha iyi anladığımız bir
ortam oluşturdu ben kendi adıma çok mutluyum

yumurta takibi yaptıran ve çatlatma ignesi olan arkadaşlar sürec nasıl ilerledi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, eşimle bu yıl bir bebeğimizin olmasını istemiştik. Genel kontrol için doktoruma gittiğim Nisan ayında artık olsun dedik :) Döngülerim 34 günde bir oluyordu. Yumurtlamamda geç olduğu için,çatlama tarihini bilemiyordum. Mayıs 12 de yumurta takibi için gittik ve aynı gün yumurta görüldü, 12'sini takip eden 5 gün içinde çatlama olucağını söylediği için denemelere başladık. Bize 3 ay süre vermişti. Bir ay sonra çift çizgiyle doktorumuza gittik :)

Şimdi 13.haftamı bitiriyorum. İsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Doktorunuza gidip,yumurta takibi yaptırın derim. Sevgilerimle...

aynı dili konuşan değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırlarmış.kaydirigubbakcemile5

kızlar biraz önce dr dan randevu aldım yarın için
RABBİM yar ve yardımcımız olsun hepimizin
ne olur banada dua edin
bu na çok ihtiyacım var
yine heyecan sardı beni

cnm valla görmedim neden cvp vermiyim.. Biliyorsun benim dr kontrolünde oldu bana çatlıcağı tarihi dr söledi zaten sabahı çok ağrım oldu dr aradım tamam çatlıyor bu akşam ve 2 gün sonra yap dedi okadar tek ilişki dedi yaptık işte bide sizin yöntemler cnm..bu olursa olur olmassa bidaki aya ilaçlı olacakmış ama ÇATLAMAYI DR HESAPLADI ADETİN 15 17 19 DEDİ ERKEK İÇİN 15 İ GEÇ 17 VE 19 YAP DEDİ:)

dua demişken hepimiz bu güzel cuma gününde birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlinde olan erkek bebişleri nasip etsin. inşallah

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm amın ınssssssssssyolcunun da duası makbul olurmus kızlar ben bu gece yolda bıle dua edıcem ınss hepınıze cnm sızde benı unutmayın bır hafta yokummmmmm

tskler cnm paylasımın ıcın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…