bebek cinsiyet belirleme..

aylardır hamilelik deniyip kalamayan arkadaşlarr şu kürü bi deneyin istersenizzz
incir ve havuctan oluşuyor ikiside alkaliii.zarar gelemz yapın bence

Rpof. Dr. İBRAHİM SARAÇOĞLU'nun HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRAN TARİFİ:

7-8 adet kuru incir yarım litre suda 7-8 dakika kaynatılır, üzerine irice ve gevrek bir havuç doğranarak 4 dakika kadar daha kaynatılır. yarısı kahvaltıdan 1 saat sonra, yarısı da öğlen yemeğinden yarım saat önce içilir. 21 günlük kür uygulanır

elaracım yaşını kaç griyorsun bizim doğum tarihimiz yılın son ayı olduğu için internette hesaplattım. yaş 30 gösteriyor sen kendi yaşını kaç giriyorsun? (aynı tarihlerde doğdumuz için merak ettim )

cnmlısteyı at baanada o zaman sana zahmet valla utanıyom ıstemeye ama :):):):):bende gelıce baslarım olmassa esım ıcın cınko alayım bende.. gunde 1 tanemı ıcmesımı gerekıyo cnm conkonun yanıda b12 de alsınmı

Son düzenleme:

evet cnm senle gündaş sayılırız:) ben senden 1 gün büyügüm hehe
ben 30 yaş olarak hesapladım
kızıma 28 yaşımda hamile kalmıştımm.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kızım tuttu vllahıı agustostada erkek gorunuyor 3 cıktı ıns rabbım hayırlısı ıle nasıp eder

kızlar selam...acilen anadolu yakasında ovulasyon testi bulabileceğim bi eczane adresi lazım....kafayı yiycem bugün kadıköyde o kadar gezindim bulamadım

ya ben senin yerinde olsam bayramdan sonraya bırakırdım.cok mübarek bi aydayız bol bol dua et.ibadetini et güzelce,orucunu stressiz tutt.
bi kac gün sonra ramazan geliyor doktora gidip gelmen sorun olacakk,oruc tutamıcaksınn
yum takibi olayı aman aman önemli bişi degil sonucta.bunun için orucunu kazaya bırakmasan iyi olur.
bu 1 ay içindede potasyumdan zengin ve alkali yiceklerden tüketirsin.
eşine mutlaka cinko al ,kürü uygula.1 ay hap ve kür yeterli olurr
bak 2 kızın varmış aceleye getirme bu hamileligini.
bunlar benim düşüncem ama yinede tercih senin.
Hakkında hayırlısı olsun cnm.
yardım edebilecegim bişi varsaa sölersinn.

bilmiyorumki vallakafam çok karışık
sırf cesarate gelmek için randevu aldım

arkadaşlar diet listesini özel mesaj attım 5 arkadaşaa
diger arkadaşlarada atacam ama özel mesajdan sonra 600 sn beklemek gerekiyormuş.beklemedeyim şuan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…