bebek cinsiyet belirleme..

a a tuttu:)

tasarımcıyım sürekli araştırma çizim ve müşterilerle görüşmek için dışarı çıkıyorum bazen. evde net var da pc ye oturmam resmen yasak kızım da kocam da ilgi delisi akşamları çalışma odasına gidemiyorum neden yaptıysak o odayı çamaşır kurutmaktan başka işe yaramıyo :)

calıştıgın için kızın özlüyordur senii tabi
benim koca cok yogun calışıyor.akşam eve gelince yemek yer kanepede uyuyakalırr
kızımında maşallah diyim öglen uykusu iyidir,sabahtaa kayyuu ve tarçını izlerr ,kendi vakit gecirmeyi sever,sakin bi cocuk yani..akşamda cok gec yatmazz.
benim nete girmeye fıırsatım oluyorr neyseki:)

amanin bende de eylül erkek çıktı :) biyortm de eylül 7 diyo dolunayda var ohh bakalım yumurtlamazsam o gün dolunayda kurtadam olurum artık:)

kaydirigubbakcemile3
ayy herkes eylül ekimde düşünüyorrr ne güzell.sana hangi yöntemelr mantıklı geliyor.neleri denicen
inşallahh hepimiz hamile kalırız ve sonucları umdugumuz gibi olurr

kızımda 4 çıktı yani kız
bu ay yani ağustosta da erkek olacakmış sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3
ayy herkes eylül ekimde düşünüyorrr ne güzell.sana hangi yöntemelr mantıklı geliyor.neleri denicen
inşallahh hepimiz hamile kalırız ve sonucları umdugumuz gibi olurr

ben en çok zamanlamaya inanıyorum..yumurtlama zamanında ne durumda olduğumuz çok önemli bence , alkalilik yani . bak ben evde ne buldum biliyomusun kızıma hamile kalmadan 1 ay önceki kan idrar testlerimi. enfeksiyon yüzünden gitmiştim. sistit olmuştum balayında...idrarım 6 çıkmış enfeksiyonda var. regl sonrası sık hemde çok çok sık ilişkiyle hamile kaldım ben:) bu durumda alkali olmalıyım. cinsel perhiz uygulamalıyım . enfeksiyonsuz olmalıyım.ve zamanlamayı iyi ayarlamalıyım. ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum. daha önce denemiştim öğrenmek amaçlı.ama ayın 7sinde dr. a gidicem kistim varmı bakalım neler gelicek başıma. bu arada kızıma ne taraftan yumurtlamıştım bilmiyorum ama hep soldaydı:)

bende kucuk kkızım a yaptım 3 cıktı yanlısmı yaptım acaba:):):)):))) ama bu ay erkek cıktııııı 1 yanı valla ya tatılde denesemmı dıyomusum :):))::):

Son düzenleme:

cnm vardı bı sayfa orda bı arkadas dedı kadınlar kulubundeyım dıye ama onu n derdı rup bebekdı o oraya gırmıstı bende baktım ama benlık bısey yok sonra arama yaptırdım erkek bebek ıcın ılk burası geldı daldım buraya dustum:):)):):)): ama burası gıbı degıldı kucuk bı cettı orda sorunlar farklı yanı herkesın ayrı bır derdı vardı ama burası tek ortak o yuzden super cnm he gelelım sıgara olayını ay sorma bende kara kara dusunuyom ama ıcmem kız ben cok tıryakısı deyılım zaten anacım ıns da ıcmeyecem ıcersem solerım:):)):) gelnceee ama yok ıns ıcmeyecemmmmmmm

hay maşallahhh size ,balayınız bayaa yogun gecmiş:)))
inşallah dediklerini yaparsın cnm.takviye ve kür yapmıcanmı eşine

bende kucuk kkızım a yaptım 3 cıktı yanlısmı yaptım acaba:):):)):))) ama bu ay erkek cıktııııı 1 yanı valla ya tatılde denesemmı dıyomusum :):))::):

kızlar bende yaptım testi kızım için 3 çıktı(ama kız..

hamile kaldıgınız yaşınız dogru dimi.ona dikkat etmek lazım
ama tabi tutmayanlarda mutlaka olacaktırr

elaracım takvıyelere basladınızmı cınko felnan gelınce baslasak olurmu yada alayımmı cnm

çinkoyu ssk karşılamadı uzman doktor yazması gerekiyormuş .onu alcam artık kendim bu hafta
ben bugün folibiol ,b12 ,ferro sanol a başladım bugün
2 gündür ,günde 2 tane bol limonlu soda içiyorum,eşim 1 haftadır içiyorr
bi kac güne kadar ciddi anlamda başlıcam dietimeeee inşallahh
hergün yazarım ne yedigimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…