- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.421
gızlarrrr kk da bi üye bi yöntem yazmış onu bi deniyin kendinizde.
ben yaptım kızımda tuttu:)
esra6161 kullanıcısndan alıntıdır:
Sevgili arkadaslar actigim konu amacim eglence olsun diye dogruluguna hep beraber karar vericez.
Ben hollandada yasiyorum ve hamileyim. Internette dolasirken bir hollanda sitesinde kiz mi erkekmi oldugunu tahmin ediorsun. o sitede yazdigina gore yuzde 90inda tutmus.
Simdi yapman gereken su:
rakam olarak 49 u aliyorsun
49 dan hamile kaldigin ayi ekliyorsun ornegin ikinci ayda hamile kaldin
49+2=51
51 den kendi yasini cikariyorsun ornegin 20 yasindasiniz
51-20= 29
kalan 29 ile de 1 den ileri dogru gidip cikariyorsun yani ne kadar giderse ornegin
29-1=28 28-2=26 26-3=23 23-4=19 19-5=14 14-6=8 8-7= 1
sonuc olarak 1 cikti yani erkek oluyor
esit rakam olursa mesela 2 kiz esit olmayan rakam olursada erkek yani 3.
a a tuttu:)
amanin bende de eylül erkek çıktı :) biyortm de eylül 7 diyo dolunayda var ohh bakalım yumurtlamazsam o gün dolunayda kurtadam olurum artık:)hehe
bende bu yıl ekim ayı için baktım erkek cıkıyor :))
tasarımcıyım sürekli araştırma çizim ve müşterilerle görüşmek için dışarı çıkıyorum bazen. evde net var da pc ye oturmam resmen yasak kızım da kocam da ilgi delisi akşamları çalışma odasına gidemiyorum neden yaptıysak o odayı çamaşır kurutmaktan başka işe yaramıyo :)
amanin bende de eylül erkek çıktı :) biyortm de eylül 7 diyo dolunayda var ohh bakalım yumurtlamazsam o gün dolunayda kurtadam olurum artık:)
gızlarrrr kk da bi üye bi yöntem yazmış onu bi deniyin kendinizde.
ben yaptım kızımda tuttu:)
esra6161 kullanıcısndan alıntıdır:
Sevgili arkadaslar actigim konu amacim eglence olsun diye dogruluguna hep beraber karar vericez.
Ben hollandada yasiyorum ve hamileyim. Internette dolasirken bir hollanda sitesinde kiz mi erkekmi oldugunu tahmin ediorsun. o sitede yazdigina gore yuzde 90inda tutmus.
Simdi yapman gereken su:
rakam olarak 49 u aliyorsun
49 dan hamile kaldigin ayi ekliyorsun ornegin ikinci ayda hamile kaldin
49+2=51
51 den kendi yasini cikariyorsun ornegin 20 yasindasiniz
51-20= 29
kalan 29 ile de 1 den ileri dogru gidip cikariyorsun yani ne kadar giderse ornegin
29-1=28 28-2=26 26-3=23 23-4=19 19-5=14 14-6=8 8-7= 1
sonuc olarak 1 cikti yani erkek oluyor
esit rakam olursa mesela 2 kiz esit olmayan rakam olursada erkek yani 3.
kızımda 4 çıktı yani kız
bu ay yani ağustosta da erkek olacakmış sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
ayy herkes eylül ekimde düşünüyorrr ne güzell.sana hangi yöntemelr mantıklı geliyor.neleri denicen
inşallahh hepimiz hamile kalırız ve sonucları umdugumuz gibi olurr
senin evde net yokmuu.
gamzecim sen bu sayfaya nasıl denk geldin?buraya girmedne önce nette takıldıgın başka yer varmıydı.evde nasıl vakit geciriyordun
bioritimi ögreneli 2 ay oldu zaten.matematik arkadaşımız bakıyordu bu yönteme.cocugu olanlara baktı dogru cıkıyor genelde.benim kızımdada tuttu.matematikte de tutuyordu.
bebegin hayırlı olsun cnm.Saglıkla al kucagına inş.
ya ben senin yerinde olsam bayramdan sonraya bırakırdım.cok mübarek bi aydayız bol bol dua et.ibadetini et güzelce,orucunu stressiz tutt.
bi kac gün sonra ramazan geliyor doktora gidip gelmen sorun olacakk,oruc tutamıcaksınn
yum takibi olayı aman aman önemli bişi degil sonucta.bunun için orucunu kazaya bırakmasan iyi olur.
bu 1 ay içindede potasyumdan zengin ve alkali yiceklerden tüketirsin.
eşine mutlaka cinko al ,kürü uygula.1 ay hap ve kür yeterli olurr
bak 2 kızın varmış aceleye getirme bu hamileligini.
bunlar benim düşüncem ama yinede tercih senin.
Hakkında hayırlısı olsun cnm.
yardım edebilecegim bişi varsaa sölersinn.
Aminnnn
gızzz kum ve denizi görüncee sigara filan içiyim demee hıııııılmaz:
bugün içmedin dimi.bak dogru söleeaklinialirimsmile
gamzecim gitmedinmi daha?
yok cnm daha yarın sabah cıkıcaz
ben en çok zamanlamaya inanıyorum..yumurtlama zamanında ne durumda olduğumuz çok önemli bence , alkalilik yani . bak ben evde ne buldum biliyomusun kızıma hamile kalmadan 1 ay önceki kan idrar testlerimi. enfeksiyon yüzünden gitmiştim. sistit olmuştum balayında...idrarım 6 çıkmış enfeksiyonda var. regl sonrası sık hemde çok çok sık ilişkiyle hamile kaldım ben:) bu durumda alkali olmalıyım. cinsel perhiz uygulamalıyım . enfeksiyonsuz olmalıyım.ve zamanlamayı iyi ayarlamalıyım. ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum. daha önce denemiştim öğrenmek amaçlı.ama ayın 7sinde dr. a gidicem kistim varmı bakalım neler gelicek başıma. bu arada kızıma ne taraftan yumurtlamıştım bilmiyorum ama hep soldaydı:)
bende kucuk kkızım a yaptım 3 cıktı yanlısmı yaptım acaba:):):)):))) ama bu ay erkek cıktııııı 1 yanı valla ya tatılde denesemmı dıyomusum :):))::):
kızlar bende yaptım testi kızım için 3 çıktı(ama kız..
elaracım takvıyelere basladınızmı cınko felnan gelınce baslasak olurmu yada alayımmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?