bebek cinsiyet belirleme..

cnm sen boşver cin takvimini filan
işin bilimsel boyutunu bil ona göre hareket et.yanındada bol bol namazz duaa.inşalllah rabbim nasip eder bi kız cocugunuuu

adet döngün kac? ve düzenlimi adetlerinn

sorunada cvp veriyim.hamile kalırsan agustosta hamile kalmış olursun
yumurtlama günün baz alınıyor.genelde o günlerde hamile kalınır cünkü.
netten ovulasyon günlerine bakabilirsin.

trufcum Allah kabul etsin umre ziyaretini cnm
bizlerede gitmek nasip olur inşallahhh

sağol canım Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin

kızlar lütfen biri banada cevap versin

çin takvimi saçma
temmuzun 19u benim son adet tarihim
bugün yarın yumurtluyacağım ovülasyon testinde silikten biraz daha belirgindi
hamile kalırsam temmuz mu ağustosmu olacak
o yüzden uydurmasyon şeyler onlara kanmayın

cnm sen boşver cin takvimini filan
işin bilimsel boyutunu bil ona göre hareket et.yanındada bol bol namazz duaa.inşalllah rabbim nasip eder bi kız cocugunuuu

adet döngün kac? ve düzenlimi adetlerinn

sağol canım inşallah allah hepimizin kalbine göre versin.
adetim düzenli 29 günde gelir .
kızımın olmasını çok istiyorum.çin takvimine göre bir şansımı deneyeyim demiştim.

sağol canım inşallah allah hepimizin kalbine göre versin.
adetim düzenli 29 günde gelir .
kızımın olmasını çok istiyorum.çin takvimine göre bir şansımı deneyeyim demiştim.

aminn cnm
senin yumurtlama günün 11 agustos. bu gün ve 12 agustosta erkek bebek şansı yüksek
7 agustos kız bebek için ideal.ayrıca8-9-10 agustosta kız ebebk için ideal.
adet biitminde gün aşırı ilişkiye girin. en son 5 agustosta girin bi gün ara verip 7 de tekrar girin, ve 9 agustosta girin tekrar.

ayrıca bol asitli şeyler tüketin. bol bol yeşil erik ,kırmızı et,hamurişi,pasta,bakliyat,süt tükett
bide suyun içine az sirke koy iç onu her gün

Elara şu diyet işine aklım çok takıldı araştırıyorumda herkes erkek çocuk için bol et diyor kafayı yicem adamakıllı başlayamadım şu diyete. alkali mi olmaya çalışıyoruz sodyum potasyummu almaya çalışıyoruz napçaz biz yaa :) süper anneler zamanında kızlar alkali olmaya çalışmış ve kızları olmuş sanırım ... netten bulduğuum dr.larda kesin et yiyin diyorlar. anlamadım gitti...

kızlar bi 10 gündür taşınma işleriyle uğraştığımdan uğrayamadım
bi türlü Türkiye'nin bi ucundan diğer ucuna taşındık..
boş bi vakit bulur bulmaz hemen geçmiş sayfaları okumaya çalışçam..
mens dönemim yaklaştı yarın kanamamın başlaması
lazım ama hiç bi belirti yok göğüslerim tepki verirdi ama
onlarda da bi değişiklik yok
bunun yanında hamilelik belirtisi de yok
çarşamba günü eczaneden test aldım o da negatif çıktı
umarım hamileyimdir ama daha erken falandır da ondan
çift çizgiyi görememişimdir..

herkes dedigin kim eliff
daha önce sodyum potasyum alkali olayını acıklamıştım ,gecmişi takip etmiyormusun cnm?
süper annelerdeki kadınlar ilac kullanarak regli günlerini ve döngülerini degiştirdiler genelde.orda bi kadın babychoice yöntemini cözmüş insanlara tarih veriyordu.
kadınlarda yum günlerini o tarihlere getirmek için adet geciktirici haplar kullandılar.dolayısıyla hormonları altüst oldu.sonuc olarak hamile kaldılar ve kızları oldu cogunun
bu kadarıda abartıı bence.
potasyum sodyum alkaliyi tekrar yazmııyım bi kac gün önce yazmıştım detaylı olarak.
et konusundada şunu söleyim.et yiyin denmesindeki mantık tamamen potasyum zengini oldugundan.ama abartıldıgı kadarda potasyum yok.ona eşdeger bir cok potasyum besinler var.
burdaki mantık vajen ph sı ise ozaman asidik atık bırakacak besinelrden mümkün oldugunca kacınmak lazım.benim mantıgım bunu kabul ediyor .et asidik atık bırakan bi besin.haftada 1 kez yemek yeterli bence.

h.g cnm.Allah kolaylık versin
bu sayfada da amma taşınan ve taşınacak olan var yaw:)
sizdemi kendi evinizi almıştınızz
erkekn gebelil testleri regliden 2 gün öncesinden dogru sonuc evriyor genelde.
belki gec döllenme filan olduysa cıkmamış olabilir.inşallah da öledir

mutlu elif müsait oldugunda nickimin üstüne tıkla kullanıcaya ait bütün mesajları göster de
benim yazdıgım mesajlar cıkar.onları oku eger gecmişi takip etmiyorsan.
orda detaylı bilgiler bulacaksındırr

tşk ederim canım..
keşke kendi evimize taşınabilsek ama nerde
eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdik..
inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur da ondan çıkmamıştır..

ben bu topıkte hıc oglum olsunda hayırsız olsun dıyenı gormedım yada ınancsızlık etmıyoruzkı bız
once rabbımden dılıyoruz sonrada bılımsel yontemlerı denıyoruz elbette rabbım hakkımızda hayırlısı ne ıse zaten onu verıcek kaldıkı dısın agırdıgında dr gıdıounuz deqılmı ozaman gıtmeyın oturun dua edın? Dogumu evde tek basınıza yabın aynı sey degılmı bunlar bılımın var olmasınıda Drların yabtıgınıda yabtıran Allah aksıne ıddıa eden yokkı.boyle gelıp uzucu seyler yazmayın lutfen.Allah ıkı kızını sana bagıslasın

tamam Elara saol canım bakıcam hepsine geçmişi takip edebildiğim kadarıyla ediyorum açıkçası. yoğun bir işim var .geçmişi nasıl takip ediyorum bir bilsen çok gülersin mutfakta elimde cep telefonundan bağlanarak:)

gızlarrrr kk da bi üye bi yöntem yazmış onu bi deniyin kendinizde.
ben yaptım kızımda tuttu:)

esra6161 kullanıcısndan alıntıdır:

Sevgili arkadaslar actigim konu amacim eglence olsun diye dogruluguna hep beraber karar vericez.

Ben hollandada yasiyorum ve hamileyim. Internette dolasirken bir hollanda sitesinde kiz mi erkekmi oldugunu tahmin ediorsun. o sitede yazdigina gore yuzde 90inda tutmus.

Simdi yapman gereken su:
rakam olarak 49 u aliyorsun
49 dan hamile kaldigin ayi ekliyorsun ornegin ikinci ayda hamile kaldin
49+2=51
51 den kendi yasini cikariyorsun ornegin 20 yasindasiniz
51-20= 29
kalan 29 ile de 1 den ileri dogru gidip cikariyorsun yani ne kadar giderse ornegin
29-1=28 28-2=26 26-3=23 23-4=19 19-5=14 14-6=8 8-7= 1
sonuc olarak 1 cikti yani erkek oluyor

esit rakam olursa mesela 2 kiz esit olmayan rakam olursada erkek yani 3.

tşk ederim canım..
keşke kendi evimize taşınabilsek ama nerde
eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdik..
inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur da ondan çıkmamıştır..

hımm analdım cnm.güle güle oturunn inşallahh kendi evinize oturmakta nasip olur
bende kiradayım zor ciddennn

boşver cnmm sallaaa.millet başlıgı okuyor ve direkt önyargı ile yazıyor gereksiz şeylerr

hkaydirigubbakcemile3 ayy üzüldüm şimdi yaaa
evde netin yokmu cnm.ne iş yapıyorsun senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…