- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.401
kızlar meraba bizde bu ay çocuk denemelerine başlayacağız.öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat istiyoruz.ama ikimizinde gönlünden kız çocuk geçiyor.
ben 26 yaşındayım son adet tarihim 27 temmuz çin takvimine göre temmuz erkek,ağustos kız görünüyor peki ben hamile kalırsam temmuz damı ağustostamı hamile kalmış olacağım.
bi fikri olan var mı?
trufcum Allah kabul etsin umre ziyaretini cnm
bizlerede gitmek nasip olur inşallahhh
kızlar lütfen biri banada cevap versin
cnm sen boşver cin takvimini filan
işin bilimsel boyutunu bil ona göre hareket et.yanındada bol bol namazz duaa.inşalllah rabbim nasip eder bi kız cocugunuuu
adet döngün kac? ve düzenlimi adetlerinn
cnm sen boşver cin takvimini filan
işin bilimsel boyutunu bil ona göre hareket et.yanındada bol bol namazz duaa.inşalllah rabbim nasip eder bi kız cocugunuuu
adet döngün kac? ve düzenlimi adetlerinn
eceiremnur Allah kalbine göre versin canım
sağol canım inşallah allah hepimizin kalbine göre versin.
adetim düzenli 29 günde gelir .
kızımın olmasını çok istiyorum.çin takvimine göre bir şansımı deneyeyim demiştim.
kızlar hepinize teşekkür ederim.inşallah dualarımız kabul olur sağlıklı ,hayırlı bebebeklerimizi kucağımıza alırız.
Elara şu diyet işine aklım çok takıldı araştırıyorumda herkes erkek çocuk için bol et diyor kafayı yicem adamakıllı başlayamadım şu diyete. alkali mi olmaya çalışıyoruz sodyum potasyummu almaya çalışıyoruz napçaz biz yaa :) süper anneler zamanında kızlar alkali olmaya çalışmış ve kızları olmuş sanırım ... netten bulduğuum dr.larda kesin et yiyin diyorlar. anlamadım gitti...
kızlar bi 10 gündür taşınma işleriyle uğraştığımdan uğrayamadım
bi türlü Türkiye'nin bi ucundan diğer ucuna taşındık..
boş bi vakit bulur bulmaz hemen geçmiş sayfaları okumaya çalışçam..
mens dönemim yaklaştı yarın kanamamın başlaması
lazım ama hiç bi belirti yok göğüslerim tepki verirdi ama
onlarda da bi değişiklik yok
bunun yanında hamilelik belirtisi de yok
çarşamba günü eczaneden test aldım o da negatif çıktı
umarım hamileyimdir ama daha erken falandır da ondan
çift çizgiyi görememişimdir..
h.g cnm.Allah kolaylık versin
bu sayfada da amma taşınan ve taşınacak olan var yaw:)
sizdemi kendi evinizi almıştınızz
erkekn gebelil testleri regliden 2 gün öncesinden dogru sonuc evriyor genelde.
belki gec döllenme filan olduysa cıkmamış olabilir.inşallah da öledir
mutlu elif müsait oldugunda nickimin üstüne tıkla kullanıcaya ait bütün mesajları göster de
benim yazdıgım mesajlar cıkar.onları oku eger gecmişi takip etmiyorsan.
orda detaylı bilgiler bulacaksındırr
tşk ederim canım..
keşke kendi evimize taşınabilsek ama nerde
eşimin işi dolayısıyla şehir değiştirdik..
inşallah dediğin gibi geç döllenme olmuştur da ondan çıkmamıştır..
ben bu topıkte hıc oglum olsunda hayırsız olsun dıyenı gormedım yada ınancsızlık etmıyoruzkı bız
once rabbımden dılıyoruz sonrada bılımsel yontemlerı denıyoruz elbette rabbım hakkımızda hayırlısı ne ıse zaten onu verıcek kaldıkı dısın agırdıgında dr gıdıounuz deqılmı ozaman gıtmeyın oturun dua edın? Dogumu evde tek basınıza yabın aynı sey degılmı bunlar bılımın var olmasınıda Drların yabtıgınıda yabtıran Allah aksıne ıddıa eden yokkı.boyle gelıp uzucu seyler yazmayın lutfen.Allah ıkı kızını sana bagıslasın
tamam Elara saol canım bakıcam hepsine geçmişi takip edebildiğim kadarıyla ediyorum açıkçası. yoğun bir işim var .geçmişi nasıl takip ediyorum bir bilsen çok gülersin mutfakta elimde cep telefonundan bağlanarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?