bebek cinsiyet belirleme..

az su içenler yumurtlama günü akıntınızdan anlıyormusunuz yumun catlduıgınıı??
yani ovulasyon zmaanı akıntınızda artış oluyormu

bende 2 litre içmeye dikkat ediyorumm.benim akıntımda artış oluyor ve çok agrım oluyo. adet agrısı gibi.eskiden yumurtlama falan bilmedigim için üşüttüm sanırımkaydirigubbakcemile3

hahahahhaha ayy cok güldüm yaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar şu dua işini yapalım toplu mu okucaz
yoksa sırayla aylara göre hamile kalacaklarama okucaz
benim çıkmam lazım siz konuşun ayarlayın okuyalım valla
yeni ev resmen inşaat bir taşınsaydım bugün de dekorasyoncu girdi 6gün sürer benim iş dio
eve gidip bakıcam
hepiniz ALLAH a emanet olun
sizleri gerçekten özlüyorum girmediğim zaman
sizlere bağlandım iyice byyyyyyyyy

sanırım qrıp oluyorum sabahtan berı hapsırıyorum umarım cbk toparlanırım
sımdı benım kafam karıstı agustosta deneyecekler kac kısıyız

benim bu ay mercimk fırında inş.tek ilişki oldu dr 2 gün verdi ama 1 günüde çoookk hastalandım boş geçti yani.bu ay umudum yok ama belki olur yani ağustoslarda bende varım cnm.

anladım cnmdur bakalım orası hıc bellı olmaz ıns tutmustur zaten bılıyorsun genelde tek tutarsa sanslı oluyorsun beklenen regl tarıhın nedır

:Saruboceq:
4444 tane okuyacağız kim nekadar okuyabilirse sölesin zaten kısa çabuk okunur..ben yazarım kimin ne okuduğunu sonra bir gecede dausını yaparız inş..:Saruboceq::Saruboceq:

kolay gelsin cnm

sanırım qrıp oluyorum sabahtan berı hapsırıyorum umarım cbk toparlanırım
sımdı benım kafam karıstı agustosta deneyecekler kac kısıyız

ilk sayfadaa yazıyorrrr

kızlar ben çıkıyorum yarı sabah görüşürüz inşallah.yeni bilgilerle dönerim inş.hoşçakalın

güle güleee

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

bırseyde kalmamıs ıns gerek kalmaz tabı
dua olayını ben anlamadım bılen bırı daha ıyı acarsa sevınırım bırazdan gelıcem

şu mübrabek günlerde tefriciye yepalım diyorum katılmak isteyenler belirsin..nekadar okuyacağınıda sölesin hepimizin dileği aynı RABBİM kabul eder inş.bir gecede duasını yaparız..

en iyisi 4444 defayı okuyalım.dua ederkende hepmizin ismini yazaralım öle dua edelimm
4444 bitince takrar okuruz okuyabildigimiz kadarr.bölesi en mantıklısı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…