- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.781
az su içenler yumurtlama günü akıntınızdan anlıyormusunuz yumun catlduıgınıı??
yani ovulasyon zmaanı akıntınızda artış oluyormu
bi pipili doguralımm, cocuklarımızıda alır buluşruuz ortak bi şehilde inşallah:CüvCüv:
gurubun adı da pipili olur.biz de kızların poposuna küçükken karpuz demiştik.şimdi kızım karpuzunu ört karpuzun acır falan diyoruz.bi gün pazara gittik cuartesi kurulana küçük kızım da yanımdaydı.karpuz alacaktık.karpuzcu kesmece bunlar aba karpuzu keseyim mi diyin ce bebim kız şeyini tutarak keesssmeee diye bir bağırdı.adam da şaşırdı .böyle bir anımız oldu.
ay ne guldum bende ya bızde kabak dıyoruz ben kızım kapa kabagı fılan dıyordum ama hıc kabak dedıgını duymamıstım takı bugun banyodan cıkmıs yakalayınce gelıp elıyle vurup anne kaba kaba dıyene kadar :)))))))))hahahahhaha ayy cok güldüm yaaaakaydirigubbakcemile3
sanırım qrıp oluyorum sabahtan berı hapsırıyorum umarım cbk toparlanırım
sımdı benım kafam karıstı agustosta deneyecekler kac kısıyız
kızlar şu dua işini yapalım toplu mu okucaz
yoksa sırayla aylara göre hamile kalacaklarama okucaz
benim çıkmam lazım siz konuşun ayarlayın okuyalım valla
yeni ev resmen inşaat bir taşınsaydım bugün de dekorasyoncu girdi 6gün sürer benim iş dio
eve gidip bakıcam
hepiniz ALLAH a emanet olun
sizleri gerçekten özlüyorum girmediğim zaman
sizlere bağlandım iyice byyyyyyyyy
anladım cnmdur bakalım orası hıc bellı olmaz ıns tutmustur zaten bılıyorsun genelde tek tutarsa sanslı oluyorsun beklenen regl tarıhın nedır
kızlar şu dua işini yapalım toplu mu okucaz
yoksa sırayla aylara göre hamile kalacaklarama okucaz
benim çıkmam lazım siz konuşun ayarlayın okuyalım valla
yeni ev resmen inşaat bir taşınsaydım bugün de dekorasyoncu girdi 6gün sürer benim iş dio
eve gidip bakıcam
hepiniz ALLAH a emanet olun
sizleri gerçekten özlüyorum girmediğim zaman
sizlere bağlandım iyice byyyyyyyyy
sanırım qrıp oluyorum sabahtan berı hapsırıyorum umarım cbk toparlanırım
sımdı benım kafam karıstı agustosta deneyecekler kac kısıyız
kızlar ben çıkıyorum yarı sabah görüşürüz inşallah.yeni bilgilerle dönerim inş.hoşçakalın
ay ne guldum bende ya bızde kabak dıyoruz ben kızım kapa kabagı fılan dıyordum ama hıc kabak dedıgını duymamıstım takı bugun banyodan cıkmıs yakalayınce gelıp elıyle vurup anne kaba kaba dıyene kadar :)))))))))
sevindim cnm..ben daha gidemedim sabah bilet bulamadım saat 1.15 e aldım işteyim..inş.benimde iyi geçer çok bunaldım bu sıralar biraz kafamı toprlarımopuyorumnanaktan
bırseyde kalmamıs ıns gerek kalmaz tabı
dua olayını ben anlamadım bılen bırı daha ıyı acarsa sevınırım bırazdan gelıcem
ecee aslında burdaki herkes için tek tekk okunsa daha iyi olur ama yapabilirmiyizz o kadardaa
önce yakın zamanda denicekelri okuyalımm
:Saruboceq:
4444 tane okuyacağız kim nekadar okuyabilirse sölesin zaten kısa çabuk okunur..ben yazarım kimin ne okuduğunu sonra bir gecede dausını yaparız inş..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?