bebek cinsiyet belirleme..

bu aradaa albümlerinize resimelrinizi yüklesenizde baksak yaww. kim nasıl merak ediyorum:)
albümüne kendini ve ev resmini yükleyenee bende kendimi ve evimi göstercemmmmmm
girdigim bi sayfa vardı ordaki arkadaşlar için yüklemiştimm evimin resimleriniii.az önce baktım halaa duruyor silmemişimmm

tefrıcıyeye baktım sımdı hıc bılmıordum onu ben kadır gecesı 1000 ıhlas okumustum oda ezbere bıldıgım halde cok zordu bunu zebere bılseydım yıne okurdumda sımdı bılemıorumkı ezbere bılmedıgım duaları okurken sıkıntı basıor bana ama herkes nekadar okursa bende okurum okadar

elara karabiber adetin başlagıcından kaçınçı gün sonra ilişki oldu onun
yani 13 mü 14 mü 15 mi...

1 marrta adet oldummm
14ncü gün yani 14 martta gece oldu canımm
28 günde oluyordummm
internetin verdiği son tarihte deneme oldu
başkada olma dı diğerleri hep korunmalıydııı

elara bende çok su tüketen biriyimm hataa ozamanlar diyet yapmaya çalışıyordumm ve aklıma geldikçe su içmeye çalışırdımm canımm

elara cnm hayırlısı olsun sımdıden :)
resım eklemeye calısırım cnm ama evımı evıme gecınce eklerım suandakı yarı toplu yarı kalkık bı vazıyette

ben seni hep resmindeki gibi hayal ediyorum :smiley-cool:

gerçek isimlerimiiz ney acaba değilmii
benimkii eda

elara cnm hayırlısı olsun sımdıden :)
resım eklemeye calısırım cnm ama evımı evıme gecınce eklerım suandakı yarı toplu yarı kalkık bı vazıyette

amin cnm inş.daha kız bakmaya gitmeden yan çizmeye başladı bileee kardeşim.
erkekelr evlilik deyince korkuyorlarr
tamam yeni evinin resimlerini yüklersinn

ben seni hep resmindeki gibi hayal ediyorum :smiley-cool:

inşallah görünce hayal kırıklıgına ugramazsınn-tatlicadiarzu-

elara bende çok su tüketen biriyimm hataa ozamanlar diyet yapmaya çalışıyordumm ve aklıma geldikçe su içmeye çalışırdımm canımm

kızlarına hamile kalmadan az mı içerdin suyu cnm

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…