- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.821
elara karabiber adetin başlagıcından kaçınçı gün sonra ilişki oldu onun
yani 13 mü 14 mü 15 mi...
kızlar size şukadarını söleyim sıvı tüketimi cokk önemlii.
biizmle alakasını da özel mesajda yazcamm:))
az su içnelerin yumurtladıgı anlamaması,şeffaf sünen akıntıyı görememesi tamamen su tüketiminin azlıgına baglıı
bu aradaa albümlerinize resimelrinizi yüklesenizde baksak yaww. kim nasıl merak ediyorum:)
albümüne kendini ve ev resmini yükleyenee bende kendimi ve evimi göstercemmmmmm
girdigim bi sayfa vardı ordaki arkadaşlar için yüklemiştimm evimin resimleriniii.az önce baktım halaa duruyor silmemişimmm
gerçek isimlerimiiz ney acaba değilmiiya böyle etkilendiğim rüya çok azdır ve hep te çıkar açıkçası ...bu arada cmartesi camiye gittim dua ediyorum nicklerinizi kullanarak sizin için de dua ettiğimi fark ettim çok güldüm ya...Allahım Elaraya Gamzeye Deyyana ....diye devam ederken komik geldi.
elara cnm hayırlısı olsun sımdıden :)
resım eklemeye calısırım cnm ama evımı evıme gecınce eklerım suandakı yarı toplu yarı kalkık bı vazıyette
ben seni hep resmindeki gibi hayal ediyorum :smiley-cool:
elara bende çok su tüketen biriyimm hataa ozamanlar diyet yapmaya çalışıyordumm ve aklıma geldikçe su içmeye çalışırdımm canımm
gurubun adı da pipili olur.biz de kızların poposuna küçükken karpuz demiştik.şimdi kızım karpuzunu ört karpuzun acır falan diyoruz.bi gün pazara gittik cuartesi kurulana küçük kızım da yanımdaydı.karpuz alacaktık.karpuzcu kesmece bunlar aba karpuzu keseyim mi diyin ce bebim kız şeyini tutarak keesssmeee diye bir bağırdı.adam da şaşırdı .böyle bir anımız oldu.
merhabalar
sayı yönteminden bahsetmişsiniz arkadaşlar. bu ne ki, nasıl bakılıyor merak ettim. çoğunda da tutmuş.
bio ritim ile ilgili link istemiştim . rica etsem....
Elara cnm 3 4 tane resım ekledım albumume bende sızınkılerı beklıyorum
her ikiside gecmiş sayfalarda yazıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?