- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.021
bende geldım hehehehe ama dusa gırıp gelıcem
duayı ben dıorumkı aynı anda netlessek ve okusak ne gusel aynı anda ısımlerımız zıkredılır
elara bacım senı bekleyemedım benım esım yatcamdıe tutturdu bende namazımı kılıp gıttım yanıma bugun neler yabtım bol kavun soda lımon fasulye karbonatlı su ıctımesımede aksam kecı boynuzu kuru soda lımon kahve soguk dus bukadar cnm he bırde o verdıgın lısteye gore dıet yabıordum cnm
onemlıolan zaten sempatıklık ıyı bırı olması cokgusel olupta kotu olmasından ıyıdır amakarar dedıgın gıbı abının hadı bakalım hakkında hayırlısı olsunh.b kızlar sagolunnnn
kızz aman aman güzel degil ama cok sempatikkkk cok şirin
biz ailece cok begendikkk,kardeşim kendini agırdan satıyor onun düşüncesi daha net degill
onların düşüncesi nasıl bilmiyoruzz.yarın tel edecezz
hakkımıza hayırlısı ise olsun diyoruzz
kardeşimin resminide koyayım size:)
ay cnmne gusel dua ettın Allah razı olsun gonlune gore versın rabbım oyle hayırlısı Allahtanhakkında hayırlısı olsun cnm.sen üstüne düşenleri yapmışın.takdir Allahınn
bü güzel ayın yüzü suyu hürmetin umduguna nail olursun inşallahh
Arkadaşlar ben de sonuncu bundan bir ay önce olmak üzere 2 düşük yapmıştım burada paylaşmıştım belki hatırlarsınız.Şimdi araştırmalar yapılıyor inşallah halledilemeyecek bir problem yoksa 2 ay sonra bende yeniden denemek istiyorum.kan tahlillerim yapıldı ,pıhtılaşma test sonuçları ve kromozom analizinin sonuçları 1 ayı bulacak.İnşallah çözümlenebilir bir problem çıkarda yeniden anne olabilirim.
Benim son yaptırdığım idrar tahlilinde ph 5 çıktı ya .Benim şimdiye kadar yaptırdığım tahlillerin hepsinde 5 ti hiç fazlasını görmedim
dicek söz bulamıyorumm canım
maşallah çok güzelsinizz
bu topiktekii bayanlarınn hepsii güzell anam
senin yaşın çok küçük duruyoo amaaa
maşallah çok biligilisin
kızlar naptınız böle ya birsürü yazmışsınız oku oku bitmedi bu resim davasını banada anlatın bende çok merak ediyorum sizi..zaman buldukça girererim beni unutmayın.truf saol cnm bol bol dinlenmeyi düşünüyorum..
vereliniortakelaracım kardeşlerimizin doğum tarihleri bile aynı canım bu kadar mı olur yavvvvv....
25 haziran 1 nisan çok sağol canımopuyorumnanaktan
tefriciyeye başlarken
2 rekatlık bir hacet namazı kılındıktan sonra
dua ediliyor işte şu niyetle okuycaz filan diye
bi de kerahat vakitleri okunmuyor aklınızda bulunsun (sabah güneşten 45 dksonrası- öğle namazına 30dk kala- akşam namazına 45 dk kala) bu saatler dışında okunabilir
yarın herkesle konuşup netleştiririz sayıyı
ben şu anda okuyamam zaten çalışıyorum bi yandan
acıktım bi şeyler yiyip geliyim
Tamam canım ben zaten sadece bu saatlerde okuyabılıorum ısım lıstesı yapılınca baslıyım o zaman.
hayırlısı olsun cnm a.s.
selam kizlarr yarin 11 haftalik oluyor cok cok sevincliyim :)
Elara hayirli olsun, insallah olur istediginiz :)
kızlar 30 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı 2 gündürde bekliyorum olmadım testte yapmadım ama hiç bir belirti yok ne adet için ne hamilelik belirtisi yok sadece sarımsı kıvamı yoğun akıntım var acaba hamilemiyim ya ama hiç umudum yok diyebilirim çünkü nebilim hiç belirtim yok adet olayım mutlaka gidicem doktora kesinlikle dua edin kızlar
şöyle yapalım bence elara ya dielim
bizim icin liste yapsın
kaçkişi okuyacaksa isimleri
okunacak sayı miktarı
ağustos ayı hamile kalmayı düşünenleri de eklesin
herkesin adı bir listede görülür böylece
birde isim aramak zorunda kalmayalım geçmiş sayfalardan
elaraaaaaaaaa
bu işi anca sen organize edersin canım
VİRA BİSMİLLAH 4444 ADET SALAT-Ü TEFRİCİYE
Allah'ım şeytanı bizden ve bize nasib edeceğinden uzak tut ve bize tertemiz bir nesil nasib eyle
deyyan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,200
boncuk ,,,,,,,,,,,,,özlem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 200
mutluelif ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,200
truf ,,,,,,,,,,,,,,,ümmügülsüm,,,,,,,,,,,,,, 200
hadi bende okuyacağım diyen yokmu
ama dikkat edin kızlar sayı çok önemli
email adresinizin bir rakamını bile yanlış girseniz
açılmazya bu da öyle tılsımlı bir anahtar
sayıya çok dikkat edelim ne bir eksik ne bir fazla
iyigeceler vallahi kızlar hiç bir yazılanı okumadan geçmiyorum ama çok yazmıyorum arada yazıyorum ama hiç kimse cvp yazmıyo bozuluyorum sanki kendi aranızda konuşuyosunuzda başkalarını görmüyosunuz kendi kendime yazıyorum sanki gibi geliyo her seferinde elara ve truf arkadaşım cvp yazıyo çok teşeşekkür ederim ne biliyim kendi kendime alındım kusura bakmayın kırmak istemem kimseyi allah hepinizin gönlüne göre versin iyigeceler
tamam cnm bende okurum 200 tane.bence ramazanın ilk günü başlayaım okumaya.
ozamana kadar listede oluşurr
gerci ben ozaman regli oluyorum yaa.nasıl yapsak ki hemen mi başlasak
kızlar bende yatıyorum tekrar namaz kılıp dua okudum saatte gec olmus yarın gorusuruz
kızlar hayırlı sabahlar kerkese
salatı tefriciye varya
ben 200
annem 500
teyzem 150
okuyacak haberiniz olsun yani 850 sini ben almış oldum
biran önce okuyalım lütfen
sevgili elara da liste yaparsa çok iyi olur
bende anlamadım nasıl resim konulduğunutam olarak anlıyamadım benn
bizim evdede kaynanamın sözü geçerkötükedihüsoyapı olarak öleyimm.evde benim sözüm gecer:)))
tip olarakk bilmiyorumm arkadaşlar ne düşündüü.öle bi tipim yok sanırım
hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne göre versinkızlar ben cıkıyorum herkese ii akşamlarr
gecmişi okuyamadım.gelince okur cevap yazarımm
kardeşim için kıza bakmaya gidiyoruzz.bakalım neler olacak cok meraktayımm
bu arada erkek kardeşim behlülün fotokobisi.bu kız olmazsan ona uygun bi kısmet arıyoruzz duyrulurrr:)))
84 dogumlu ,ünv mezunu, işi var ,askerliginide yaptı:))
4444 tane tefriciye duasını ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur
zor değil 20 kişiyiz herkes 200 okusa iyi olur bence
1 kişiye yük binmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?