bebek cinsiyet belirleme..

kızlar ıdrar yollarım yanıyor ıdrarımı yabarken degıl ama suanda ve akıntım var acaba vajının dengesınımı bozdum su bır kac gun sonra bı dr gıtmek sart oldu

kızlar selam..tetsi buldum...ne zaman yapacağım konusunda yardım istiyorum...bugün 12.günüm..bu arada 49lu testi boş verin kızım tutmuyo.arkadaşımında tutmadıyerimseniben
mımoza cnm bendede 12.cı gun test dıgerlerınden koyu cıktı ama ılk cızgıyle aynı koyulukta degıldı ve oyle devam ettı takı bugune kadar bugun ıkıncı cızgı ılk cızgıden daha koyu yanı demem okı ovulasyon yaklasırken cızgı ılkıne yakın cıkıyor bu yuzden bekle muhtelemen sende 15 cı gunu yada yakınlarında yumurtluycan .testın kullanmadıqım markasıda kalmadı en cok kaset tıpınden memnun kaldım fıyatı en ucuz olan da o ne cızgıler gormedımkı tekler cıftler hehehe hakkında hayırlı olsun dedıgım gıbı ovu gunlerın yaklasıyor o cızgı onun habercısı hergun aynı saatte yabmaya ozen goster ben sabahları 9 gıbı ılk ıdrarımı yapıp sonra 12 yada 1 (bu arada hıc su ıcmıyordum test hata vermesın dıye) dıgerını test ıcın yabıyordum.idrardan 2 saat once su hıc ıcme 4 saat tutabılıyorsan tut

bende kullandım.geçtiğimiz aylarda ikiside aynı koyulukta oluyor.
evet yada daha koyu oluyor buda testın markasıyla alakalı olabılır cnm

sen doktora gittinmi hiç?8 ay uzun bi süre.doktora git yum takibi yaptır bence.
kocalar erkek cocuk isterler.her nekadar bunu dile getirmeselerde içten içee istiyorlardır.bu da cok dogall.sen cinsiyeti farketmez diyorsun ama sanmıyorum gercekten böle düşündügünü.

error veriyo foto yükleyemiyorum gece uğraşırım şimdi yemek vakti yemek yapayım
kızım da uyandı
ablam ve ikizler de ben de
görüşrüz

vayy beceriksizz vayyyy

spor yapmakta vucudu alkali yönde etkiliyor
ayrıca ebru şallı yediklerinede dikkat ediyor,genelde sebze meyve agırlık besleniyor.hatta vejeteryandı sanırım.
demet şener de kesin yum takibi yaptırmıştırr:))yada kıbrısa gitmiştirr garanti olsun diyee

kızlar bugün mutfak dolabı rengini ve fayansı ,
graniti beğendim inşallah güzel olur
çok yoruldum arada gezmekten valla
dolabımın rengi
venge yenice meşe rengi ve acı kahve rengi

Allah bağışlasın canım

kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...

yani ikisi de eşit oluyo benim bildiğim

adetliyken de okunuyo dediler sanki emin değilim
belirli bir gün belirlensin ogüne kadar okunsun bence

evet kurandan ayet olmadığı
insan kelamı olduğu için okunabilir adetliyken

hmmm nefis gözüküyor

kızlar bu arada ben hepimizin niyetine 2 rekat hacet namazı kıldım
peşinden sizleri saydım
tefriciye duası okuycaz dedim
ve 11 tane okudum
cuma gününe bitsin mübarek gün duasını yapalım
peygamber efendimizi vesile ederek onu aracı koyarak Allah'dan istiyoruz
biliyoruz ki O'nun en sevdiği Hz. Muhammed'dir.

kız beceriksizlikten değil
uykusuzluktan
geberiyorum haberin yok
yatıcam birazdan sanırım
dün gece çok yoğunduk çünkü

kızlar bugün mutfak dolabı rengini ve fayansı ,
graniti beğendim inşallah güzel olur
çok yoruldum arada gezmekten valla
dolabımın rengi
venge yenice meşe rengi ve acı kahve rengi

güzel olur canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…