- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.121
kızlar ıdrar yollarım yanıyor ıdrarımı yabarken degıl ama suanda ve akıntım var acaba vajının dengesınımı bozdum su bır kac gun sonra bı dr gıtmek sart oldu
mımoza cnm bendede 12.cı gun test dıgerlerınden koyu cıktı ama ılk cızgıyle aynı koyulukta degıldı ve oyle devam ettı takı bugune kadar bugun ıkıncı cızgı ılk cızgıden daha koyu yanı demem okı ovulasyon yaklasırken cızgı ılkıne yakın cıkıyor bu yuzden bekle muhtelemen sende 15 cı gunu yada yakınlarında yumurtluycan .testın kullanmadıqım markasıda kalmadı en cok kaset tıpınden memnun kaldım fıyatı en ucuz olan da o ne cızgıler gormedımkı tekler cıftler hehehe hakkında hayırlı olsun dedıgım gıbı ovu gunlerın yaklasıyor o cızgı onun habercısı hergun aynı saatte yabmaya ozen goster ben sabahları 9 gıbı ılk ıdrarımı yapıp sonra 12 yada 1 (bu arada hıc su ıcmıyordum test hata vermesın dıye) dıgerını test ıcın yabıyordum.idrardan 2 saat once su hıc ıcme 4 saat tutabılıyorsan tutkızlar selam..tetsi buldum...ne zaman yapacağım konusunda yardım istiyorum...bugün 12.günüm..bu arada 49lu testi boş verin kızım tutmuyo.arkadaşımında tutmadıyerimseniben
evet yada daha koyu oluyor buda testın markasıyla alakalı olabılır cnmbende kullandım.geçtiğimiz aylarda ikiside aynı koyulukta oluyor.
deyyan canım ben şuan adetim canım ne yapmalıyım dua ne zaman kadar yetişmeli bana bilgi verirsen sevinirim canım
evet sık ilişki düşünüyorum 8. denemem ve şansımı kaçırmak istemiyorum..artık bebişim olsun istiyorum annneme yakın oturuyorum o bakıyo kızıma da ...diyo ki yap ikisini beraber büyütüyüm..ben öğretmenim öğlen 1 de giidyom akşam 6 da geliyorum eve...günde toplam 5 saat çalışıyom..olsun bi çocuk daha büyütüyüm sonra rahat edeyim diye düşünüyorum..cinsiyeti de artık Allah ne verirse...gerçi eşim erkek çocuğumuz olsun anneye düşkün olur dedi geçen gün..acaba erkek istiyo da söylemiyo mu bilmiyorum..ben de burda okudum soda içiyorum ona ama spermler artsın diye dedim...sık ilişki ile kız olduğu benim ilk kızım da da öyle oldu ...adet bittikten sonra 2 günde bir işilk denedik ve kızım oldu...
error veriyo foto yükleyemiyorum gece uğraşırım şimdi yemek vakti yemek yapayım
kızım da uyandı
ablam ve ikizler de ben de
görüşrüz
arkadaşlar yazılanları baştan okumaya çalışıyorum çok gerideki sayfalada ya matematik ya da elara spor'un erkek çocuk için yararlı olduğunu yazmış hangisinin yazdığını anımsayamadım ama aklıma ebru şallı geldi acaba ikinci bebeğinin de erkek olmasının yaptığı sporla bi ilgisi varmıdır
deyyann sen yükledinmi resim?
albüme resim koymayanları kabul etmiyomm:))
Selam
Öncelikle sağlıklı sıhhatli bebek olsun. Benim bir kızım birde oğlum var. Kızlar geç canlanıyor. Erkek bebek daha erken canlanıyor. Kızlar da karın daha yayvan, erkek bebekte top gibi öne doğru sivri oluyor:) ve çok hareketli oluyorlar. Allah gönlüne göre versin canım.
kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...
adetliyken de okunuyo dediler sanki emin değilim
belirli bir gün belirlensin ogüne kadar okunsun bence
size limonata tarifi yazayım.5 limonu iyice yıkayın.limonun sadece sarı kabuklarını rendenin ince tarafından rendeleyin ama beyazı karışması acı olur.sonrabeş limonu böyle rendeledikten sonra suyunu da sıkıp üstüne dökün 1 su bardağı şeker de ekleyip 1,2 saat bekletin sonra sulandırarak istediğiniz kıvama getirin şekeri az olursa kendinize göre ekleyin afiyet olsun.pastane patentlidir.
sen doktora gittinmi hiç?8 ay uzun bi süre.doktora git yum takibi yaptır bence.
kocalar erkek cocuk isterler.her nekadar bunu dile getirmeselerde içten içee istiyorlardır.bu da cok dogall.sen cinsiyeti farketmez diyorsun ama sanmıyorum gercekten böle düşündügünü.
vayy beceriksizz vayyyy
spor yapmakta vucudu alkali yönde etkiliyor
ayrıca ebru şallı yediklerinede dikkat ediyor,genelde sebze meyve agırlık besleniyor.hatta vejeteryandı sanırım.
demet şener de kesin yum takibi yaptırmıştırr:))yada kıbrısa gitmiştirr garanti olsun diyee
kızlar bugün mutfak dolabı rengini ve fayansı ,
graniti beğendim inşallah güzel olur
çok yoruldum arada gezmekten valla
dolabımın rengi
venge yenice meşe rengi ve acı kahve rengi
arkadaşlık istegi gönderdim kabul et cismende tanışalımm cnmm:))
bendeeeeeevereliniortakçok memnun oldum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?