- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.101
...........
sağol canım bilgilerin içinn
sende adanalımısın
ozaman benimki hayatta tutmaz kaptı kaçtı oldu kaydirigubbakcemile3
üyeliğim doldu malesef. bu siteyi daha önce keşfetseydim bakardım isteyenlere. Kendime bir yıllık takvim çıkardım. Tüh, keşke önce olsaydı.
ikinci kızımda karnım top gibi idi ve gören bu erkek karnı dedi işyerindeki aşçılar bile erkek diye tuturdu erken canlanmıştı sürekli hareket ediyordu.doktor arkadaş kalbini dinleyince bu erkek asker olacak kalbi rap rap rap diye atıyor.dedi erkek dedi 5.ayda kızmışşşş dedi .bizde askere eş olur dedik gitti.iyiki kız olmuş yumoş bir kızım var.:teytey:
bende 2nciyiikız duyduğumda çok üzülmüştümm doktorun odasından çıkmadan gözyaşlarına boğulmuştumm
ama şimdii iyiki var diyorrum
kızlar mesaj attım sizeeee.bakalım begencenizmiiiii
bence endişe etme cünkü karabiber ve nisandakar da yumurtlamadan önceki geceden hamile kaldılar..
erkek cocukta tek ilişki deniliyor ama yum catlayınca 2.ilişki olursada bişi olmaz gibi geliyor bana.cünkü y ler için uygun ortamın var şuan.ama cinsel perhiz olmadıgındada y spermler azalıyor diye biliniyorr.
eger tekrar ilişki deniceksen yum cataldıktan sonraki ilk 12 saatte denee.ondan sonra vajina aside dönüyor
tşkler cnmm
sen kız bebek istiyrodun dimiiii.nezaman deneme yapcan??
sen kızmı istiyorsun dicektimkii kızın varmışş
evet şeffaf uzayan akıntı ovulasyondan önce gelirrr
sen sık ilişki düşünüyorsun hamile kalmak için.erkek cocukta ovulasyon günü tek ilişki öneriliyor.gerci senin için farketmiyordu cinsiyeti
hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?