bebek cinsiyet belirleme..

yabancı bir sitededen alıntıdır.
çözelim mi nasılmış

Merhaba, ben bu sitenin, ama duydum sığınak her şeyi kullandım cinsiyet tahmini, ben kalem test öğrendi kadar. It's free and easy! Bu ücretsiz ve kolay! So take a # 2 pencil, a needle and a piece of wire. O yüzden # 2 kurşun kalem, iğne ve tel bir parça alır. . . . . wire channel of the needle and stick the needle in the center of the eraser on top. iğne tel kanal ve üstüne silgi merkezinde iğne sopa. Then hold the string with the pencil attached to the wrist or stomach (during pregnancy) and start moving in circles if you have kids. Sonra) kalem bilek veya mide (hamilelik sırasında ekli dize tutun ve çocuklar varsa çevrelerinde hareket başlar. After the first circuit, if they go up and down or side to side of the doll. İlk devre sonra, yukarı ve aşağı veya yan bebek yan gitmek durumunda. Top and bottom means the child, and later to another bad girl! Üst ve alt, çocuk anlamına gelir ve daha sonra başka kötü bir kız için! If you have more than one child, after it goes up and down or side to side will again be the circle, the circle breaks between children, it is up and down or side to side your second etc. If you are pregnant, do show that you are having sex. yukarı ve aşağı ya da yan yana yeniden çember olacaktır gider sonra, birden fazla çocuk varsa, hamile iseniz gösterebilmek, çocuklar arasında daire tatili, yukarı ve aşağı ya da yan senin ikinci vb tarafı için ki seks yaşıyorsanız. I learned this after my daughter was born. Kızım sonra doğdu bu öğrendi. It was the story of my birth. Bu benim doğum hikayesi idi. So read on, a young girl and boy. Öyleyse, okumak bir genç kız ve oğlan. Now I have my daughter and when I do the pencil test now, he only said: “Boy.” We are trying to conceive # 2 and I read the messages to others on how to tell the sex of a baby who led throughout the pregnancy but not during pregnancy, will be presented to all babies. Şimdi kızım var ve ben şimdi kalem testi yapmak için, sadece şunları söyledi: "Boy." Biz # 2 gebe çalışıyoruz ve ben başkalarına gebelik boyunca yol açan bir bebeğin cinsiyeti söylemek nasıl mesajlarını okumak gebelik değil, sırasında tüm bebeklere sunulacaktır. See what he says for you! ne senin için diyor bak!

sağol canım bilgilerin içinn
sende adanalımısın

ikinci kızımda karnım top gibi idi ve gören bu erkek karnı dedi işyerindeki aşçılar bile erkek diye tuturdu erken canlanmıştı sürekli hareket ediyordu.doktor arkadaş kalbini dinleyince bu erkek asker olacak kalbi rap rap rap diye atıyor.dedi erkek dedi 5.ayda kızmışşşş dedi .bizde askere eş olur dedik gitti.iyiki kız olmuş yumoş bir kızım var.:teytey:

ozaman benimki hayatta tutmaz kaptı kaçtı oldu kaydirigubbakcemile3

tutmasa benimki tutmazdııı
anında kalktımm tuvalateimmgelmiştii ve yıkayıp iyice silmiştimm selpaklamıı
o ay hamile olmıyayımm diyee
ben bebek istemiyordumm o ay neden se
ve bir baktımm adet olmuyorumm hamile çıktımm

bende 2nciyiikız duyduğumda çok üzülmüştümm doktorun odasından çıkmadan gözyaşlarına boğulmuştumm
ama şimdii iyiki var diyorrum

bende 2nciyiikız duyduğumda çok üzülmüştümm doktorun odasından çıkmadan gözyaşlarına boğulmuştumm
ama şimdii iyiki var diyorrum

evet iyiki varlar.3 erkek ten sonra ben olmuşum beni çok seviyordu babam keşke iki üç kızım olsaydı da şu erkekler olmasydı der dururdu vefat etmeden öncede bizim bir tane oldu inşallah senin iki kızın olur diye dua etmişti.bende kızmıştım biri de erkek olsun demiştim.o da olur ama kızın yerini tutmaz oğlun olunca beni anlarsın dedi.babamın vefatından iki ay sonra tek ilişki ve yumurtanın çatladığı gün ssat 23 de olmuştu .babamın duası kabul oldu.iyi kide oldu.

cnm bende temızlık yabıyordum cam sıldım daha 3 4 tane daha var of yoruldum gelıcem sımdı ben test yabtım yıne cızgı dıgerınden koyu bugun yumurtladım ya ben elaracım dun ılıskı olmustu bırde yarınmı olsun yoksa bu aksam mı cnm ?

catladıktan 12 saat sonra demıssın ya sımdı ben sabah 11 de yabtım ıkı cızgı yakaladım saat 4 te yabtım yıne duruyor nasıl anlıyacagımkı catladıgını yanı bugunmu yarın aksammı

evet sık ilişki düşünüyorum 8. denemem ve şansımı kaçırmak istemiyorum..artık bebişim olsun istiyorum annneme yakın oturuyorum o bakıyo kızıma da ...diyo ki yap ikisini beraber büyütüyüm..ben öğretmenim öğlen 1 de giidyom akşam 6 da geliyorum eve...günde toplam 5 saat çalışıyom..olsun bi çocuk daha büyütüyüm sonra rahat edeyim diye düşünüyorum..cinsiyeti de artık Allah ne verirse...gerçi eşim erkek çocuğumuz olsun anneye düşkün olur dedi geçen gün..acaba erkek istiyo da söylemiyo mu bilmiyorum..ben de burda okudum soda içiyorum ona ama spermler artsın diye dedim...sık ilişki ile kız olduğu benim ilk kızım da da öyle oldu ...adet bittikten sonra 2 günde bir işilk denedik ve kızım oldu...

error veriyo foto yükleyemiyorum gece uğraşırım şimdi yemek vakti yemek yapayım
kızım da uyandı
ablam ve ikizler de ben de
görüşrüz

arkadaşlar yazılanları baştan okumaya çalışıyorum çok gerideki sayfalada ya matematik ya da elara spor'un erkek çocuk için yararlı olduğunu yazmış hangisinin yazdığını anımsayamadım ama aklıma ebru şallı geldi acaba ikinci bebeğinin de erkek olmasının yaptığı sporla bi ilgisi varmıdır

kızlar selam elara sormuşsun cnm yazlıktayım ama net çok yavaş ve kopuyor gamzecimle aynı yerdeyiz ama görüşemedik daha..ben bitane resim yükledim telefondan dahada yüklemeye çalışıcam msj için teşekkürler.benim mercimek frında ama değilse bidaki ay inş..cnm

mimoza cnm cızgı c cızgısıne yakın olunca yabma bekle o cızgı bende bugun c den daha koyu bende hergun sılık yada c ye yakın gorunce yumurtluyorumdur dedım ama bugun o cızft cızgının t si daha koyu.

selam kizlar bugun nasilsiniz. okumaya calisiyorum ama cok yazi oldugundan ancak son birkac sayfayi gozden geciriyorum geldigimde

migdem acliktan bulanmaya basliyor, ama canimda hicbirseyi cekmiyor, puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…