- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.081
size limonata tarifi yazayım.5 limonu iyice yıkayın.limonun sadece sarı kabuklarını rendenin ince tarafından rendeleyin ama beyazı karışması acı olur.sonrabeş limonu böyle rendeledikten sonra suyunu da sıkıp üstüne dökün 1 su bardağı şeker de ekleyip 1,2 saat bekletin sonra sulandırarak istediğiniz kıvama getirin şekeri az olursa kendinize göre ekleyin afiyet olsun.pastane patentlidir.
amin inş sinam
sen önce yum gününü tespit et.
yumdan bir gün önce,yum günü ve bir gün sonrası ilişki olmasınn
adetten sonra gün aşırı ilişki olsunn.cok derin birleşme olmıcak.bide sen orgazm olmıcann:)
bol süt yogurt yumurta ye.ekşi erik özellikle kızılcık,nane cayı iç
biraz özel olacak ama derin birleşme nasıl birşey.benimki 3 dk bile tutamıyor kendini şimdi derin ilşkiyi yakalayamayız herhalde.
valla benim sağ tarafım sancılanıyor ama yumoşum solda...
ben bu ay soldan deniycem. soldan yumurtlayıp oğlu olan var.ben buna fazla takılmamamaya karar verdim..hemde hep sağdan denedim hamiş kalamadım.tüpümmü tıkalı ne
bende bu ay soldan deniycemmm..sola yatarım.ilişki sonrası.olmazmı
Bu arada Yorumcu.com'a üye de olmuştum Geçen ay. Yorumcu'yu test eden varmı arkadaşlar
Benim oğluşda tutmuşşşş
biraz özel olacak ama derin birleşme nasıl birşey.benimki 3 dk bile tutamıyor kendini şimdi derin ilşkiyi yakalayamayız herhalde.
Selam
Öncelikle sağlıklı sıhhatli bebek olsun. Benim bir kızım birde oğlum var. Kızlar geç canlanıyor. Erkek bebek daha erken canlanıyor. Kızlar da karın daha yayvan, erkek bebekte top gibi öne doğru sivri oluyor:) ve çok hareketli oluyorlar. Allah gönlüne göre versin canım.
amin inş sinam
sen önce yum gününü tespit et.
yumdan bir gün önce,yum günü ve bir gün sonrası ilişki olmasınn
adetten sonra gün aşırı ilişki olsunn.cok derin birleşme olmıcak.bide sen orgazm olmıcann:)
bol süt yogurt yumurta ye.ekşi erik özellikle kızılcık,nane cayı iç
umut ilşki olalı 1 hafta olmuş.bi kac gün sonra kanda cıkarr.az daha sabretmelisin
varmı farklı belirtiler
:) :)
yumurtlama günümü üç aydır takip ettim. aynı günlerde. Bir dahaki adet olacağım günden öne doğru 14. gün. İki aydır yumurtlama günümden önceki günlerde ilişki oldu ama hamile kalamadım. Sanırım spermler o kadar zahmetli yolu geçemediler.
Diğer bahsettiklerini aynen yaptım ama bakalım nasip ne zaman.
Her ay aynı şekilde devam edicem.
oğlumda tam yumurtmala günümde hamile kalmıştım. Ve ertesi günü sol tarafımda seyrime hissettim. Bu kadar erken olmaz diye düşüneceksiniz ama cidden oldu. ve eşime dedim. sol tarafımda seyrime ve dolgunluk hissi var. ben hamile oldum dedim. şunu da diyeyim ilişkiden sonra ayaklarımı havada duvara dayayıp yarım saat kadar beklemiştim.
oğluş oldu :)
banada baksana canım
1marttaregl oldum
14 martta ilişki bebeğin cinsiyeti ne gözüküyo orda
ozaman benimki hayatta tutmaz kaptı kaçtı oldu kaydirigubbakcemile3
ben şunuda yazayımm benim 1 gün c perhiz varbence endişe etme cünkü karabiber ve nisandakar da yumurtlamadan önceki geceden hamile kaldılar..
erkek cocukta tek ilişki deniliyor ama yum catlayınca 2.ilişki olursada bişi olmaz gibi geliyor bana.cünkü y ler için uygun ortamın var şuan.ama cinsel perhiz olmadıgındada y spermler azalıyor diye biliniyorr.
eger tekrar ilişki deniceksen yum cataldıktan sonraki ilk 12 saatte denee.ondan sonra vajina aside dönüyor
tşkler cnmm
sen kız bebek istiyrodun dimiiii.nezaman deneme yapcan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?