bebek cinsiyet belirleme..

evet Elara kız bebek istiyorum hayırlısıyla.
iki aydır deneme yapıyorum ama olmadı. Gerçi temmuzda eşimin ananesi vefat etti. Çok fazla ilişkimiz olmadı. Ama ağustosdan umutluyum.
İnnşallahh
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Elara ben çok merak ediyorum ya
acaba tuttumu diye
sen bilirsin hiç anlama şekli yokmudur ya adet dönemine kadar , nede olsa dr hanımsın
opuyorumnanaktan

size limonata tarifi yazayım.5 limonu iyice yıkayın.limonun sadece sarı kabuklarını rendenin ince tarafından rendeleyin ama beyazı karışması acı olur.sonrabeş limonu böyle rendeledikten sonra suyunu da sıkıp üstüne dökün 1 su bardağı şeker de ekleyip 1,2 saat bekletin sonra sulandırarak istediğiniz kıvama getirin şekeri az olursa kendinize göre ekleyin afiyet olsun.pastane patentlidir.

amin inş sinam
sen önce yum gününü tespit et.
yumdan bir gün önce,yum günü ve bir gün sonrası ilişki olmasınn
adetten sonra gün aşırı ilişki olsunn.cok derin birleşme olmıcak.bide sen orgazm olmıcann:)
bol süt yogurt yumurta ye.ekşi erik özellikle kızılcık,nane cayı iç

deneyeceğim hoşuma gitti sağol canım :))

biraz özel olacak ama derin birleşme nasıl birşey.benimki 3 dk bile tutamıyor kendini şimdi derin ilşkiyi yakalayamayız herhalde.

ya ben nerden yumurtladığımıı bile bilmiyorummm

sağol canım bilgilerin içinn
sende adanalımısın

:) :)
yumurtlama günümü üç aydır takip ettim. aynı günlerde. Bir dahaki adet olacağım günden öne doğru 14. gün. İki aydır yumurtlama günümden önceki günlerde ilişki oldu ama hamile kalamadım. Sanırım spermler o kadar zahmetli yolu geçemediler.
Diğer bahsettiklerini aynen yaptım ama bakalım nasip ne zaman.
Her ay aynı şekilde devam edicem.
oğlumda tam yumurtmala günümde hamile kalmıştım. Ve ertesi günü sol tarafımda seyrime hissettim. Bu kadar erken olmaz diye düşüneceksiniz ama cidden oldu. ve eşime dedim. sol tarafımda seyrime ve dolgunluk hissi var. ben hamile oldum dedim. şunu da diyeyim ilişkiden sonra ayaklarımı havada duvara dayayıp yarım saat kadar beklemiştim.
oğluş oldu :)

ozaman benimki hayatta tutmaz kaptı kaçtı oldu kaydirigubbakcemile3

ben şunuda yazayımm benim 1 gün c perhiz var
12nci günde oldu bizde birliktelikk ama korunmalıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…