bebek cinsiyet belirleme..

Elara verdiğin link için teşekkür edrim. Mesaj sayım 50 olunca sana bendeki linkleri göndericem hemen. Bakalım test edelim hangileri tutuyor.

kızlar cidden bu cumaya biter 255 tane okuncak dua.
ben bu gece ve yarın sabah okursam biter.
hadi sizde bitirinde cuma günü duasını yapalım ya

canım ben bugece bitiricem inşallah...buarada bişi sorucam ...sen sağdan yumurtlama olayına ne kadar inanıyorsun , beklicekmisin sağdan yumurtlamayı takip filan yaptırıcakmısın...

elif sagdan yumurtlama olayına karşı bi saplantım yok.ama yum takibi yaptırmayı düşünüyorum
sagdan yumurtlamayıda denk getirmeye calışcam.aklımda kalmasın o da.

elif sagdan yumurtlama olayına karşı bi saplantım yok.ama yum takibi yaptırmayı düşünüyorum
sagdan yumurtlamayıda denk getirmeye calışcam.aklımda kalmasın o da.

benim sağ tarafta kşst varsa çikolata kisti herhalde sağdan yumurtlayamam ayvayı yidim ben o zaman bu konuda kötümserim biraz...

yani bu sağ sol olayı yumurtaylamı ilgili ...

kadında sag ve solda olmak üzere iki tane yumurtalık var.her ay bu iki yumurtalıktan sadece 1 tanesi olgunlaşır.
ovulasyon olduktan sonra olgunlaşıp catlayan yumurta hücresi serbest bırakılır.ve onu döllicek spermi bekler
bu yumurta hücresi sagdaki yumurtalıktan geldiyse erkek olma şansı yüksek deniliyor.ama ne kadar dogru bilmiyorum
söylenenlere göre sagdaki yumurtalıgın yapısı farklıymış.y spermlerini cekici özelligi varmış.
araştırmak lazımm

cumartesi dr.la randevum var. ayrıca yumurtlamamda yakın. görücez bakalım kist varmı yumurtam ne tarafta stres yaptım walla...bakalım pazar günü size neler yazıcam ağlıyorda olabilirim gülüyorda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…