bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım .ne yaptığımı ne istediğimi şaşırdım .bizimki ne diyor biliyormusun hem hastasın hem bebek istiyorsun bebek olur sanra sana bişrşey olur ben o bebekle ne yaprım diyor.ben de kesin istiyorum.ne olursa olsun.allah yardım eder biliyorum.

kzılar eşlerinde bu belirtiler olan varmı?

Depresyon
yorgunluk
Düşük cinsel dürtü
Sinirlilik
vücut saç kaybı
Incelme ve deride kırışıklıklar
Kilo alımı
Kemik ve kas dokusunun zay.
testislerin büyüklüğü giderek azalması.

kızınıza hamile kalmadna bu belirtiler varmıydı?

kız hiç isimmi kalmadıı sankii dalga geçer gibii olmuşşş

sen o kdar dua et uğraş didin çabala kaynana ortaya çıkan kutsal varlığın ismini abuzer koysun. ay kusura bakmayın ama benim için neredeyse cinayet sebebi...döverim o kaynanayı izin vermeyin sakın yaa:)
karabibercim sen ne taraftan yumurtlayıp hamile kaldığını biliomusun canım benim yeni takıntım oldu da bu...yerim artık kafayı bununla ben...

eveet vardı hemde hep vardı.ama benimkinin işi çok yoğun adam yatarken bile telefonla görüşüyor.ikinci kızımda da babam vefaat etmişti ikimiz de çok güçsüzdük.aylardır bir birleşme olmamıştı.yaşım 30 du sat 26 marrtı 8 nisanda tek birleşim oldu. ve kız oldu.

aa aynı şeyi bende düşünüyorum
kayınpederle kayınvalideninde aklı çıkıyo zaten soyumuz kuruyacak diye

bu konu bizimkilerdede var
benim eşim ilk oğlan ve bende 2 kız varr

kaynımında ikizleri olduu
1 inii doktor doğana kadar erkekk dediii
ama 2 side kız doğduu

bunlarda demeye başladılar soyları kurucakmışş
soyları batasıca dicem amaa neysee
bu erkekk olunca kayınvalidem havalara uçmuşşşş

ıste bunu arıyodum bende kız ıstıyodum dememkıı bu sıtede erkek ıcın ugralısıyormus:)) teekkurler ama kız cocuk ıcınde paylaşılırsa ınanılmaz sevınırım...tesekkurler elaraa.s.

aşşkito diye bir arkadaş açmış kız istiyorum diye
saçlarıı lüle lüle olsun kız olsun diye başilık var
orda kız isteyenler var canım bir bak istersen

yok canım inan bilmiyorum sadece 14ncü gün onu biliyorumm

karabıber sen eger 28 gunde bır regl oluyorsan 15 cı gun yumutlama oluyor yanı hanı soyle 14 gun sayıyorsun bırgun sonrası yumurtlama gunu oluyor demekkı sende yumurtlamadan bırgun once hamıle kalmıssın ve sansına erkek spermler dayınıklı cıkmıs buda ıste 3 gunluk bıle olsa alkalı beslenmenın onemlerınıde gormus oluyoruz.

kızlar ben yarın bıtırırım kalan duamı aslında bıtırılmeyecek gıbı deqıl cuma gunu bıtırebılırz gercekten gecmıs sayfalarda bı arkadas tatıle gıdıormus 15 tane okumus bırakmıs onun yerıne okuycak bırı varmı

evet evet hepsi değil ama bir kısmı genel olarak var eşimde,iki kızımda da aynı acaba aşırı yorgunluk ve strest çokmu etkiliyor vitamin mi kullansa acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…