bebek cinsiyet belirleme..

berraa sen direkt yumurta akını yap benceee
nisancım sana zahmet olacak ama bide karbonatı denesen cnm yaaolumunekankayizsmile
bizlerde ph ölcüm kagıdı yokk

Ben turnusol kağıdını bulamadım..eczanelere kırtasiyelere sordum yokk..nerden bulabiliriz.hem turnusol kadığı bildiğim kadarıyla kırmızı veya mor oluyor ...9 olduğunu nasıl anlayacağız?????????

Berra lütfen bu ay deneme ...ben mantar ilacını kullandım ve kızıma hamile kaldım...Bir daha ki ay dene bence tabi ki sen bilirsin yine de...

cnm az önce yazdı nisandakar arkadaşımızz
akvaryumcuda satılıyormuş

nisancım kac yumurta akıyla yaptın cnm
bide dolaptan cıkarınca oda ısısında olması lazım dedi matematik

1 tane yumurta akı ile yaptım ve oda ısısında. bence kontrol için yumurtanın fazla olmasına gerek yok. yumurta akı miktarının vajinaya uygulama esnasında önemi vardır. çünkü 1 bardak suyunda 2 bardak suyunda ph ı aynı olur.

sodalı su yaptım iyice karıştırayım da. ama çeşme suyuna yaptım he çeşme suyumuzun ph ı 7 den yukarıydı akvaryuma su koyarken eşim ölçüm yapıyor çünkü

not-- yumurta oda ısısında çünkü memlekete gideceğimiz için ve dolabı temizlemek için fişini çekmiştim gece

turnusol kağıdının bir kutusu var içinde en az 100 tane kağıt var.

kutuda ayrıca bir açıklama yazısı da var.

turnusol kağıdının üzerinde de sarı ve turuncu renkli küçük kareler var. suyun içine koyunca en alttan 2. sıradakinin rengi değişmeye başlıyor. sonra turnusolu sudan çıkarıp kutunun içinde hazır verilen renklerle yan yana tutuyorsun oluşan renk hangisine denk geliyorsa o rengin üzerinde ki rakam ph ı veriyor. yani çıkması muhtemel renklerin üzerinde ph değerleri yazıyır

Canım şimdi okudum sağol...şu yumurta akını bulandan ALLAH razı olsun ben bu ay yani yaklaşık 10 gün sonra deneyeceğim acaba karbonatla karıştırıp yapsam...bir de kabarmayayım::))))))

matematik arkadaşımız yabancı sitelerden tercüme etti o söledi sagolsunn
bence karbonatı denemee.ikisi aynı anda sakıncalı olabilir belki.yinede bi araştıralım ikisinin aynı anda kullanılmasını cnm

sen hangi yöntemleri deniceksin bi anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…