- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
arkadasim kizini kucagina almis canlar Allah herkesenasip etsin insallahhhh
A yyy ne güzel ne heyecan vardır şimdi onlar da Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sağlık sıhhat versinarkadasim kizini kucagina almis canlar Allah herkesenasip etsin insallahhhh
1-2 dakika daha bekleyeyim ama koyar koymaz 9 u geçti arkadaşlar haberiniz olsun
aaaaaa süpermişş:1shok:delikafadulden:teytey:
anaaaaaaaaaaaaam. kızlar turnusol kağıdına baktım ph ı 13 gösteriyor.
arkadaşlar vallahi inanmazsanız gidin akvaryumcudan bir turnusol kağıdı alın. beklettiğiniz yumurtaya batırın hem de koyar koymaz phı 9 u geçiyor, ve şimdi 13 ü gösteriyor.
koyu lacivert oldu
tamam onu da yapayım ama nasıldı o ya yani ölçeği su ve karbonat miktarı ne olacak.berraa sen direkt yumurta akını yap benceee
nisancım sana zahmet olacak ama bide karbonatı denesen cnm yaaolumunekankayizsmile
bizlerde ph ölcüm kagıdı yokk
1 litre suya 1 yemek kaşıgı dolusu karbonat diye biliyorum bentamam onu da yapayım ama nasıldı o ya yani ölçeği su ve karbonat miktarı ne olacak.
y
canım olur herhalde ama bekletme süresine riayet etmelisin..ph ı turnusol kağıdı ile de ölçebilirsin. eğer 9 dan küçükse işimize yaramaz.ayrıca büyük marketlerde pastorize yumurtalar var onlardan alca ben,ph sini ölçüp onu kullancam.bu arada köy yumurtalarının ph si 10 yaklaşıyo.bulabilirsen ondan yap...
Ben turnusol kağıdını bulamadım..eczanelere kırtasiyelere sordum yokk..nerden bulabiliriz.hem turnusol kadığı bildiğim kadarıyla kırmızı veya mor oluyor ...9 olduğunu nasıl anlayacağız?????????
Berra lütfen bu ay deneme ...ben mantar ilacını kullandım ve kızıma hamile kaldım...Bir daha ki ay dene bence tabi ki sen bilirsin yine de...
nisancım kac yumurta akıyla yaptın cnm
bide dolaptan cıkarınca oda ısısında olması lazım dedi matematik
cnm az önce yazdı nisandakar arkadaşımızz
akvaryumcuda satılıyormuş
Ben turnusol kağıdını bulamadım..eczanelere kırtasiyelere sordum yokk..nerden bulabiliriz.hem turnusol kadığı bildiğim kadarıyla kırmızı veya mor oluyor ...9 olduğunu nasıl anlayacağız?????????
Berra lütfen bu ay deneme ...ben mantar ilacını kullandım ve kızıma hamile kaldım...Bir daha ki ay dene bence tabi ki sen bilirsin yine de...
Canım şimdi okudum sağol...şu yumurta akını bulandan ALLAH razı olsun ben bu ay yani yaklaşık 10 gün sonra deneyeceğim acaba karbonatla karıştırıp yapsam...bir de kabarmayayım::))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?