bebek cinsiyet belirleme..

berra bu mesajda yazıyor.gecmişi okumuyonuzmu yaw

elara , ege 2011 in yazdığı konusunda sen ne düşünüyosun ? mantar için fitil kullandığı ay kızına hamile kalmış.

mantar ilacının cinsiyetle alakası yok bence
mantar ve enfeksiyon ilacları rahimi temizlemek için kullanılıyor.enfeksiyon ve mantar spermin dayanıklılıgını azaltıyor.o nedenle rahimin tertemiz olmasın lazım.
egemin kızının olması bunla alakalı degildir
diger yöntemler denenememiş sanırım.ph .yum cat.diet v.s gibi

nisandakar bahsettiğin doktor nerde ? cinsiyet için yardımcı mı oluyor

berracım ızmırde bı dr varmıs cınsıyet ıcınyardımcı oluyomus dun helenx verdı cnmbana sende hazır balıkesırdesın ısrersen bı gıt ben dun konustum dıyet ve takvım verıyomus ama dedım telden verebılırmı yok dedı muayene edecekmıs o yuzden olmuyomus sekreterı dedıkı gelıpde bole sıızın gıbı olan hastalarımızın hep ogulları oldu ve hatta dogum bıle yaptılar burda kız bılmmem ne dersın cnm ıstersen telını verebılırım ????

kızlar yumurta akını nasıl vajınaya koyacaz sırıngaylamı gene bıraz ayıp oldu ama aklıma takıldı :):)):)9

sen amudaya kalkıcan eşinde yumurta akını boşaltacak içineekaydirigubbakcemile3
ay cnm şaka yapıyom hee kızma sakınn
şırıngayla olacagını sanmıyorum.cekmez onu şırınga gibi geliyor.
el yardımıyla koyulacak ama nasıl koyulur hiç bilmiyom
matematik gelince soralım bi.

elaracım gayet tecrubelısın cnm sen bı yap bıze bıldır anacım bızım 3 tane senın ıkıncı heralde yanlıs hatırlamıyosam o yuzden no panık yap cnm......

eevt bir kızım varr.kış sonu yapcam bakalımm.ozaman gün gün anlatırım neler yaptıgımıı.sizdende yardım alırım unuttuklarım konsuunda
sen hangi ay düşünüyordun
kızlarımız yaşıt sayılır.19 aylık benimki

yok kız askolsun bırazda gulelım heheheh yanı bencede soralım neyse kızlar ben temızlıge baslayacam ısım cok bı surdan kalkabılırsem :):)

ben sabahtan halletim işimii
kızımda uyuduu .ondan böle rahat lak lak yapıyomm
bi akşama yemek yapmam lazımm
kolay gelsin sana gamze

hım cnm bılmıyomkı bızımkını ıkna edebılsem bı bende balıkesırlıyım yazın tatıle gıdecembızımkıne bu dr gıdelım dıyorum ama ıkna edebılırsem cnm ıns dusunuyom bende kıs gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…