- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
1 tane yumurta akı ile yaptım ve oda ısısında. bence kontrol için yumurtanın fazla olmasına gerek yok. yumurta akı miktarının vajinaya uygulama esnasında önemi vardır. çünkü 1 bardak suyunda 2 bardak suyunda ph ı aynı olur.
sodalı su yaptım iyice karıştırayım da. ama çeşme suyuna yaptım he çeşme suyumuzun ph ı 7 den yukarıydı akvaryuma su koyarken eşim ölçüm yapıyor çünkü
not-- yumurta oda ısısında çünkü memlekete gideceğimiz için ve dolabı temizlemek için fişini çekmiştim gece
turnusol kağıdının bir kutusu var içinde en az 100 tane kağıt var.
kutuda ayrıca bir açıklama yazısı da var.
turnusol kağıdının üzerinde de sarı ve turuncu renkli küçük kareler var. suyun içine koyunca en alttan 2. sıradakinin rengi değişmeye başlıyor. sonra turnusolu sudan çıkarıp kutunun içinde hazır verilen renklerle yan yana tutuyorsun oluşan renk hangisine denk geliyorsa o rengin üzerinde ki rakam ph ı veriyor. yani çıkması muhtemel renklerin üzerinde ph değerleri yazıyır
kızlar şimdi karbonatlı suyu bekliyorum renk iyice belirginleşsin diye 1-2 dakika daha beklesin bakar yazarım. bir elimi yüzümü yıkayıp geleyim burası aşırı derece de sıcaaaaaaaaaaaaak
matematik arkadaşımız yabancı sitelerden tercüme etti o söledi sagolsunn
bence karbonatı denemee.ikisi aynı anda sakıncalı olabilir belki.yinede bi araştıralım ikisinin aynı anda kullanılmasını cnm
sen hangi yöntemleri deniceksin bi anlatırmısın?
hımm tamam cnm
ne zamn yolculukk??
annene gitcektin dimi.orda net vardır inşallahh
egem 2011 hangi mantar ilacını kullandın adını hatırlıyorsan yazarmısın
Ben şu anda regli dönemim doktora gitmeyi düşünüyorum...Yumurtlama takibi için ama bu ay denemeyi düşünüyorum çünkü insan araştırdıkça iyece kafası karışıyor..Yumurtlama gününe ve vajinal duş yapacağım...Kafamı tek karıştıran şey çatlatma iğnesi o da bir arkadaşım aşılama yaptırdı 38.saat aşılamayı yapmışlar ama bebek kız .....ona karar veremiyorum...
yolculuk haziran 15 de ama burada böcek çok oluyor sıcaktan, bir de hafta bir havadan toz yağar sınırdayız çünkü,
o yüzden evi temizleyip gideceğim halıları yıkatıp kılıflarına koydum kaldırdım, bu gün akşam da kızımı uyuttuktan sonra buzdolabını falan temizleyip fişe takacağım.
annemin evinin alt katında internet kafe var oradan ara sıra girer yazarım, bir de şu dr la konuşayım da bakalım ne olacak. hepsini yazarım
elara kızım doğduktan sonraki 1 yıl kondom kullandı eşim . sonra 4 yıl spiral vardı . yaklaşık 1 yıldır yine kondom kullanıyor. spirali geçen yıl martta çıkarttım.
tmm cnmm.Allah kolaylık versinn.ara sıra görün mutlakaa
kızlar siz şöyle 20 gün falan beni bekleyin hemen çalışmalara başlamayın ben şu dr la bir görüşeyim bakalım ne diyecek belki --tamam şunları şunları yap şu ilaçları kullan sonra eşin de şu ilaçları kullan falan diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?