bebek cinsiyet belirleme..

kızlar şimdi karbonatlı suyu bekliyorum renk iyice belirginleşsin diye 1-2 dakika daha beklesin bakar yazarım. bir elimi yüzümü yıkayıp geleyim burası aşırı derece de sıcaaaaaaaaaaaaak

hımm tamam cnm
ne zamn yolculukk??
annene gitcektin dimi.orda net vardır inşallahh

Canım benim çok sağol..eline sağlık.ALLAH razı olsun..İkizlerde doğmuş ALLAH analı babalı sağlıklı uzun ömür nasip etsin.....

Ben şu anda regli dönemim doktora gitmeyi düşünüyorum...Yumurtlama takibi için ama bu ay denemeyi düşünüyorum çünkü insan araştırdıkça iyece kafası karışıyor..Yumurtlama gününe ve vajinal duş yapacağım...Kafamı tek karıştıran şey çatlatma iğnesi o da bir arkadaşım aşılama yaptırdı 38.saat aşılamayı yapmışlar ama bebek kız .....ona karar veremiyorum...

hımm tamam cnm
ne zamn yolculukk??
annene gitcektin dimi.orda net vardır inşallahh

yolculuk haziran 15 de ama burada böcek çok oluyor sıcaktan, bir de hafta bir havadan toz yağar sınırdayız çünkü,
o yüzden evi temizleyip gideceğim halıları yıkatıp kılıflarına koydum kaldırdım, bu gün akşam da kızımı uyuttuktan sonra buzdolabını falan temizleyip fişe takacağım.

annemin evinin alt katında internet kafe var oradan ara sıra girer yazarım, bir de şu dr la konuşayım da bakalım ne olacak. hepsini yazarım

eveeeeeeet karbonatlı su ph ı 9 çıktı.

ama ben ce zaten ph ı yüksek olan bir suyun içine karbonat karıştırıp ph ı daha da yükseltmek lazım tabi sakıncası yoksa

elara kızım doğduktan sonraki 1 yıl kondom kullandı eşim . sonra 4 yıl spiral vardı . yaklaşık 1 yıldır yine kondom kullanıyor. spirali geçen yıl martta çıkarttım.

egem 2011 hangi mantar ilacını kullandın adını hatırlıyorsan yazarmısın

Tabii canım funit kullandım...Onun diyorum ya ...Gerçi cinsiyete etkisi var mı bilmiyorum...Bebek için kontrole gittim.doktor mantar var dedi..bir kullan hem hamile kalmanı kolaylaştırır dedi.kullandım regli oldum..o ay hamile kaldım..

diet ve eşin için olan kürleri yapmıcakmısın???
aşılama olayı farklı bişi.o yöntemle kızı olan cogunlukta diye duydum ben.ne kadar dogru bilmiyorum.
ama ben hep diyorum yumurtanın catladıgından emin olmadan ilişki yaşamayınn
gızz niye kafan karışıyor.bak hergün daha etkili yöntemler paylaşıyoruz burda.
bugün yumrta akını bilmesen karbonatla yapacaktınn.
çatlatma ignesiyle bebek cinsiyetin alakası yok.bu igne yumurtanın catladıgından emin olmak için yapılıyor.igneden sonra ilişki zamanlaması cok öenmli
bide igne den sonra yumurta catlarken cok sancı oluyormuş.o an anlıyormuşsın catladıgını
normal yolldan akıntıyla,agrıyla yumurtanın catladıgını anlamak cok zor.

kızlar siz şöyle 20 gün falan beni bekleyin hemen çalışmalara başlamayın ben şu dr la bir görüşeyim bakalım ne diyecek belki --tamam şunları şunları yap şu ilaçları kullan sonra eşin de şu ilaçları kullan falan diyecek.

tmm cnmm.Allah kolaylık versinn.ara sıra görün mutlakaa

elara kızım doğduktan sonraki 1 yıl kondom kullandı eşim . sonra 4 yıl spiral vardı . yaklaşık 1 yıldır yine kondom kullanıyor. spirali geçen yıl martta çıkarttım.

hımm anladım cnm
cocuk yapmaya cok ara verince yumurta tembelligi oluyormuş hemen hamile kalınmıyormuş diye duymuştum
ama maşallah senin yumurtaa normal seyrinde gelişmiş.inşallah zamanında catlar.
cünkü bazen yumurta olgunlaşıyor ama zamanında catlamıyor.
imkanın varsa yumurtanın catladıgını ultrasonda teyit et ondan sonra ilişkiye gir
nasılsa doktor tanıdıkmış.garantiye al işini derim

tmm cnmm.Allah kolaylık versinn.ara sıra görün mutlakaa

sağol. ama şimdiden drn un karşısına çıkıp ben şu cinsiyette bebek istiyorum neler yapabilirim diyeceğim için içimi sıkıntılar basıyor. Biz hem eşimle birlikte gideceğiz. ayy kızım uyandı ben çıkayım yoksa pc yi parçalayacak gibi oluyor

ben aralık ocak gibi düşünüyorum Allah nasip ederseehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…