bebek cinsiyet belirleme..

gunaydın arkadaslar yarın Insallah 10.haftama gırıyorum..bazı arakadaslarımızın 10.haftada bıle cınsıyetı bellı olan varmıs:)))) bakalım benımkı ne zaman bellı olucak...Insallah herkesın gonlune gore saglıklı bebıslerı olur....calıştıgım ıcın cok fazla yanınızda olamıyorum...ama yanınızdayım

h.g yaseminn nasılsınnn
bebeginn kızzzzzzzzzzz sen beni dinlee boşver usg yi hehe

sagol mavicim.kızz aman aman güzel degil ama cok sempatik.cok güzel kızlarla flört etti kardeşim.ama evlilikte güzellik aranmıyorr.ben kızı ve ailesini cok begendim .olursa iyi olur yani.

kırmızı kuru üzümü kuruyemişcilerde bulabilirisn

Elara bişey soracaktım sana
şimdi ben dr bulamıyorumya
diyorumki bi dr gideyim , benim bebeğim olmuyo 5-6 aydır uğraşıyoruz falan gibi
o zaman mecbur çatladığını ilişki gününü falan önermezmi ???
ne dersin ? valla düşüne düşüne bunu buldum bu mübarek aylarda yalnada olmaz ama :kedi:

h.g yaseminn nasılsınnn
bebeginn kızzzzzzzzzzz sen beni dinlee boşver usg yi hehe

gunaydın elaracım ıyıym mıdem sureklı havada( halsızlık masallah devam:)) ayy ınsallah benım ıcıme erkek doguyoo ama ıcıme doğanın tersı oluyo cogu zamn...keza psıkolojık oyle oluyor dıyorum kız ıstıyorum dıye..ayy ınsallah yaaaa ozaman sevınc cıglıklarımla yanınızda olucam..ama tabıkıde saglıklısı en onemlıısde Allah bılıyor ıste gonlumuzden gecenı nıye saklayalım dımı:) ...en erken kacıncı haftada bellı olur kı pofff:))

umut kendine bir hastane seç sonra git.orada bekleyenlere hangi doktor iyi diye sor.cevap veren oluyor.o doktora git .bebek istiyoruz.yumurta takibi yapılıyordu bana yarımkaldı.bazı sebeplerden dolayı erteledik.tekrar başlamak istiyorum bu konuda yardım edin de olsun bitsin.ama inferilite doktoruna git.

Hakkinda hayirlisi olsun insh. Saglikli guzel bir kizin olsun. Kiz cocugu buyutmek gercekten cok buyuk bir keyif, hele iki tane olursa balli kaymak..
Benim takip ettigim bir sitede 12. haftadaki profil ultrasonundan tahmin yapiyorlar. Hem de cogunlukla dogru cikiyor.. Istersen 12. haftada US cektirirsen adresi ozelden atarim. burada link verilmiyordu sanirim.

cok sevınırım gercekten...2 hafta sonra o zaman tahmın edılebılecek..bı arkadasımn 10.haftada soylemıs sok oldum super..ozelden maılını bklıyorum..cok sagol gercekten...2 kızın var ne kadar guzel..Allah uzun saglıklı huzurlu omurler versın

sana Elara dr bakmadımı :)))
ultrason resimlerine bakarak cevap veriyor :))

vallaya bu dr lar beni zorluyorlar (

hadı kızlar bn cıkıyorum elaracım aksama gorusuruz ıns tatlım:):):)):):temızlıgım yapayım bu gece sahur var kızlar ay valla geldı mubarek ay rabbım ıstedıgı sekıldede ugurlarız ınsssssss

Atiyorum simdi ozelden.. Evet 2 tane prensesim var. Ilki icin cok farketmiyordu hatta kendimi kiz cocukla cok hayal edemiyordum, 2 tane erkek kardes buyutmenin etkisi vardi belki de.. Ama kizim dogunca bundan 2 tane olmali dedim Simdi de istegim 2 erkek. Ikiz olursa fena olmaz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…