- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.221
rica ederim canim, esim sehir disinda cocuklar uykuda, vakit varken yazayim dedim. Surekli yazamasam da bu sayfadan cok istifade ediyorum ve cok dua ediyorum tum arkadaslar icin...
pek gecikme olmaz .hafif lekelerle başlardı o da yok
gecmiş olsun cnm.baya düşük cıkmışş.
kırmızı et filan az mı tüketiyorsun.yada yumurta filan
bendede genelde cıkar demir eksikligi ferro sanol kullanıyorum
keçiboynuzu pekmezi,kırmızı kuru üzüm,bıldırcın yumurtası cok ii geliyor
evet cnm bugün buluştular.göürüşme güzel gecmişş.bende konuyu merak etttigimden annemlere gittim kardeşim anlatır diye ama nafilee detaya girmeden anlattı uyuzzz
olumlu dedi sadeceeee.hayırlısı olur inşsağol elara kırmızı kuru üzüm aktarda varmı? kardeşin içinde hayırlısı olur inş. ama anlaşılan kızı beğenmiş zemuszemus ...
boncuk doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
gamze bence bir an önce resimleri yükle ben elarayı, eceyi, qwerti gördüm hepsi çok hoş hatun valla bayanssulusmile
gunaydın arkadaslar yarın Insallah 10.haftama gırıyorum..bazı arakadaslarımızın 10.haftada bıle cınsıyetı bellı olan varmıs:)))) bakalım benımkı ne zaman bellı olucak...Insallah herkesın gonlune gore saglıklı bebıslerı olur....calıştıgım ıcın cok fazla yanınızda olamıyorum...ama yanınızdayım
hahahaha elime fırsat gecmişşş kullanmam lazımmmmm
resimlerr olmadan mesaja cvp yokkk:icecream:
hımmm valla bilmiyomkii
sende boncuk gibi iki kez yumurtluyor olabilirmiisn?
ger öleyse hamile olma ihtimalin yüksekk
test yapsana kesin cıkar
h.g yaseminn nasılsınnn
bebeginn kızzzzzzzzzzz sen beni dinlee boşver usg yi hehe
Elara bişey soracaktım sana
şimdi ben dr bulamıyorumya
diyorumki bi dr gideyim , benim bebeğim olmuyo 5-6 aydır uğraşıyoruz falan gibi
o zaman mecbur çatladığını ilişki gününü falan önermezmi ???
ne dersin ? valla düşüne düşüne bunu buldum bu mübarek aylarda yalnada olmaz ama :kedi:
gunaydın elaracım ıyıym mıdem sureklı havada( halsızlık masallah devam:)) ayy ınsallah benım ıcıme erkek doguyoo ama ıcıme doğanın tersı oluyo cogu zamn...keza psıkolojık oyle oluyor dıyorum kız ıstıyorum dıye..ayy ınsallah yaaaa ozaman sevınc cıglıklarımla yanınızda olucam..ama tabıkıde saglıklısı en onemlıısde Allah bılıyor ıste gonlumuzden gecenı nıye saklayalım dımı:) ...en erken kacıncı haftada bellı olur kı pofff:))
Hakkinda hayirlisi olsun insh. Saglikli guzel bir kizin olsun. Kiz cocugu buyutmek gercekten cok buyuk bir keyif, hele iki tane olursa balli kaymak..
Benim takip ettigim bir sitede 12. haftadaki profil ultrasonundan tahmin yapiyorlar. Hem de cogunlukla dogru cikiyor.. Istersen 12. haftada US cektirirsen adresi ozelden atarim. burada link verilmiyordu sanirim.
gunaydın elaracım ıyıym mıdem sureklı havada( halsızlık masallah devam:)) ayy ınsallah benım ıcıme erkek doguyoo ama ıcıme doğanın tersı oluyo cogu zamn...keza psıkolojık oyle oluyor dıyorum kız ıstıyorum dıye..ayy ınsallah yaaaa ozaman sevınc cıglıklarımla yanınızda olucam..ama tabıkıde saglıklısı en onemlıısde Allah bılıyor ıste gonlumuzden gecenı nıye saklayalım dımı:) ...en erken kacıncı haftada bellı olur kı pofff:))
umut kendine bir hastane seç sonra git.orada bekleyenlere hangi doktor iyi diye sor.cevap veren oluyor.o doktora git .bebek istiyoruz.yumurta takibi yapılıyordu bana yarımkaldı.bazı sebeplerden dolayı erteledik.tekrar başlamak istiyorum bu konuda yardım edin de olsun bitsin.ama inferilite doktoruna git.
tamam test yapayım karşıdaki eczaneye gidiyim.
olursa şok oluruz.amanin doktor da şok olacak.
cok sevınırım gercekten...2 hafta sonra o zaman tahmın edılebılecek..bı arkadasımn 10.haftada soylemıs sok oldum super..ozelden maılını bklıyorum..cok sagol gercekten...2 kızın var ne kadar guzel..Allah uzun saglıklı huzurlu omurler versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?