bebek cinsiyet belirleme..

günaydın
buğün benim işim var sayfa erken açılmış maaşallah
kaynatın bakalım
kolay gelsın cnm
BONCUKKKKK cnm Dogum Gününü kutlarımmm
ailenle birlikte saglıklı,hayırlı,mutlu yıllar dilerim
Yeni yaşındaa birdee oglun olsun inşallah cnmmma.s.Şeniz
dogum gunun kutlu olsun cnm elarada cok guzel dua yaptı ıns amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bir de spor olarak, kiz cocuk icin kardiyo erkek cocuk icin agirlik calismak gerekiyormus. Ben buldukca ara ara birseyler eklerim..

tskler cnm bılgılerın ıcın

canım 1 sb suya

Yarim bardaktan biraz fazla suya (4 oz) yarim tatli kasigi ekliyorsun. Gunde 3 kez yapsan yeter. 6 kereyi gecmek sakincali cunku ilac gibi dozasimi oluyor ve yanetki yapiyor. CD1 dan Ovulasyona kadar iciliyor. Bir de icerigindeki sodyumdan dolayi, vucuttaki folat in emilimini dusuruyor. Ekstra folic asit alinmasi gerekiyor. 400 mg dan 3 kez aliyorum ben ama daha fazla da alan var. Aksi taktirde bu erkek diyeti, sodyum fazlaligi nedeiyle dusuklere neden olabiliyor...

http://www.armhammer.com/basics/magic/index.asp#12
burada olcunun verildigi site. teaspoon cay kasigi olarak olcu veriyor ama onlarin teaspoon u bizim tatli kasigimiz...

Son düzenleme:

sagol cnmm.sen nasıl oldunn kasıgındaki batmalar gectimi??

resimin boyutu büyük oldugunda yüklenirken hata veriyorr

resimin üstüne gel tıkla diyorsun ya
işite orayıı nasıll bulcamm
yanii şimdii sayfamdakii beğendiğim resmii resimlerden bulcamm sağ tıklıcam değilmiii

evet resmi bulcan resim küçük simge halindeyken sag tıklıcan .resimi acarsan birlikte ac yazısı cıkmaz zaten
elara sağ tıkladığımda resmi
paint seç diyorsun ya o kaçıncı sırada yazıyoo
lehçe olunca hangisii bilmiyorumm onuuu

ilk sırada cıkıyor bazende 2.sırada cıkyorr
hadi yüklede göbişini görelimmmmm

günaydın
buğün benim işim var sayfa erken açılmış maaşallah
kaynatın bakalım

kolay gelsinnn komşummm

momof bilgiler için tşk

rica ederim canim, esim sehir disinda cocuklar uykuda, vakit varken yazayim dedim. Surekli yazamasam da bu sayfadan cok istifade ediyorum ve cok dua ediyorum tum arkadaslar icin...

Bir de bir ekleme yapmak istiyorum: Ne benim ne de diger arkadaslarin yazdiklari doktor tavsiyesi gibi algilanmamali, herkese gore farklilik gosterir. Tansiyon, kalp seker vs. hastaliklari olan, cesitli allerjileri olanlar kesinlikle uzak durmalilar. Yazilanlar sadece paylasim, herkesin kendi karari ve herkes kendinden sorumlu. Bir yanlis anlama kotu sonuclara sebep olabilir o yuzden emin olmadan hicbirseyi uygulamayin.

Deyip bir tavsiye daha ekleyeyim :))biraz ironik oldu ama dedigim gibi bunlar tavsiye. Ari sutu bal polen karisimi da ph i artiriyor servikal mukus u arttiriyor ve yumurtlamayi guclendiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…