- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.241
umut kendine bir hastane seç sonra git.orada bekleyenlere hangi doktor iyi diye sor.cevap veren oluyor.o doktora git .bebek istiyoruz.yumurta takibi yapılıyordu bana yarımkaldı.bazı sebeplerden dolayı erteledik.tekrar başlamak istiyorum bu konuda yardım edin de olsun bitsin.ama inferilite doktoruna git sen ankarada hangi doktora gidiyodun iyiyse bende gideyim
sana Elara dr bakmadımı :)))
ultrason resimlerine bakarak cevap veriyor :))
Atiyorum simdi ozelden.. Evet 2 tane prensesim var. Ilki icin cok farketmiyordu hatta kendimi kiz cocukla cok hayal edemiyordum, 2 tane erkek kardes buyutmenin etkisi vardi belki de.. Ama kizim dogunca bundan 2 tane olmali dedimSimdi de istegim 2 erkek. Ikiz olursa fena olmaz zemuszemus
elara baana tahmınını soyledı sagolsunnn kızzzzzzzz dedııııııııııııııı :))))))))) ay cok heyecanlıııııııııı
solamı yakın bebeğin
Elara bişey soracaktım sana
şimdi ben dr bulamıyorumya
diyorumki bi dr gideyim , benim bebeğim olmuyo 5-6 aydır uğraşıyoruz falan gibi
o zaman mecbur çatladığını ilişki gününü falan önermezmi ???
ne dersin ? valla düşüne düşüne bunu buldum bu mübarek aylarda yalnada olmaz ama :kedi:
tamam test yapayım karşıdaki eczaneye gidiyim.
olursa şok oluruz.amanin doktor da şok olacak.
gunaydın elaracım ıyıym mıdem sureklı havada( halsızlık masallah devam:)) ayy ınsallah benım ıcıme erkek doguyoo ama ıcıme doğanın tersı oluyo cogu zamn...keza psıkolojık oyle oluyor dıyorum kız ıstıyorum dıye..ayy ınsallah yaaaa ozaman sevınc cıglıklarımla yanınızda olucam..ama tabıkıde saglıklısı en onemlıısde Allah bılıyor ıste gonlumuzden gecenı nıye saklayalım dımı:) ...en erken kacıncı haftada bellı olur kı pofff:))
Hakkinda hayirlisi olsun insh. Saglikli guzel bir kizin olsun. Kiz cocugu buyutmek gercekten cok buyuk bir keyif, hele iki tane olursa balli kaymak..
Benim takip ettigim bir sitede 12. haftadaki profil ultrasonundan tahmin yapiyorlar. Hem de cogunlukla dogru cikiyor.. Istersen 12. haftada US cektirirsen adresi ozelden atarim. burada link verilmiyordu sanirim.
sana Elara dr bakmadımı :)))
ultrason resimlerine bakarak cevap veriyor :))
hadı kızlar bn cıkıyorum elaracım aksama gorusuruz ıns tatlım:):):)):):temızlıgım yapayım bu gece sahur var kızlar ay valla geldı mubarek ay rabbım ıstedıgı sekıldede ugurlarız ınsssssss
Atiyorum simdi ozelden.. Evet 2 tane prensesim var. Ilki icin cok farketmiyordu hatta kendimi kiz cocukla cok hayal edemiyordum, 2 tane erkek kardes buyutmenin etkisi vardi belki de.. Ama kizim dogunca bundan 2 tane olmali dedimSimdi de istegim 2 erkek. Ikiz olursa fena olmaz zemuszemus
ben bu yalanı hep öneriyorum zaten:) başka cıkar yol bırakmıyorlar cünküü
aynen dedigin gibi yapabilirisn.bende böle yapmayı düşünğyorum eger gıcıklık yaparlarsaa.
devlet hastanesinde calışıp özel muayenehanesi olan doktor tercih et
parayı verdimmi paşa paşa her dedigini yaparlarr
hakkında hayırlısı olsun .ama sanmıyorum olacagını
erkek cocuklarınki 12-13 haftalıkken kesin belli oluyıor genelde
kız bebekelrinki 17-18 haftalarda kesinlik kazanıyor
banada atarmısın linki meark ettim
hehe baktım baktımm
kolay gelsin gamzecimm
evi temizledikten sonra resimelrinide cek evinede bakalımm :)
Allah bagışlasın kızlarını.
2 tane daha düşünüyon yani hayy maşallahh
benim kocaya kalsa o da ölee.4-5 tane düşünüyor ayuuu:))
daha erkende söleniyor ama kesin olzarak bu haftalarda bellii oluyorr
mesela benim kızıma 12 ve 14 haftalıkken erkek dendi
18 haftalıkken kesin kız dendi
banada atarmısın linki meark ettim
Allah bagışlasın kızlarını.
2 tane daha düşünüyon yani hayy maşallahh
benim kocaya kalsa o da ölee.4-5 tane düşünüyor ayuuu:))
Atarim tabii, cinsiyetle ilgili de cok bilgiler var.
Evet 2 tane daha dusunuyorum, esim de 3. su de kiz olsun da cenneti garantileyelim, gerisi Allah kerim diyorakannehir . Sanki cennete girmek o kadar kolay, yap et ondan sonra 3 kizla cennete girNeyse o ayri mevzu. Ben kiz ya da erkek cok cocuk istiyordum hep ama simdi yas geciyor ancak 2 tane daha yapabiliriz Allah gonlumuze gore saglikli hayirli evlatlar versin...
ay ınanmıyorum yaaaa pofffff..... daha cok var ozamannnn(
Amin canim. insallah. Soyle birsey olsa mesela.. Allah im hayirli saglikli evlatlar versin.
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com
cnm bak burda ilk haftalarda nesaıl benziyor kız ve erkek bebekelrin genital organlarıı
o nedenle yanılmalar oluyor
hehe cok şekerlerrrrr
Elara bişey soracaktım sana
şimdi ben dr bulamıyorumya
diyorumki bi dr gideyim , benim bebeğim olmuyo 5-6 aydır uğraşıyoruz falan gibi
o zaman mecbur çatladığını ilişki gününü falan önermezmi ???
ne dersin ? valla düşüne düşüne bunu buldum bu mübarek aylarda yalnada olmaz ama :kedi:
cok sevınırım gercekten...2 hafta sonra o zaman tahmın edılebılecek..bı arkadasımn 10.haftada soylemıs sok oldum super..ozelden maılını bklıyorum..cok sagol gercekten...2 kızın var ne kadar guzel..Allah uzun saglıklı huzurlu omurler versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?