bebek cinsiyet belirleme..

4 ağustosta regl olacaktım. ha bugün ha yarın derken olmadı bir türlü. dün test yaptık ki pozitif.
en çok şaşırdığım şey de şu oldu. temmuz ayında bir kere deneme yaptık eşimin ananesi vefat etti çünkü. o gün de yumurtlama günüme 3-4 gün kala idi. hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim. spermler baya bi yaşıyor arkadaşlar :)))anladım bu sayede.

Ağustos ayı için ciddi ciddi tablo çıkarmıştım. bildiğim bütün yöntemlere göre ortak kız olan günleri işaretlemiştim. gerek kalmadı :))
hayırlısı diyorum.
sayı yöntemine göre kız
çin takvimine göre erkek
rus takvimine göre erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com a göre kız
bakalım hangisi tutacak

bence hamile değilsin.üst sınır 5 benim bildiğim.allahtan hayırlısı.

hayırlısı tabiki
ama günden güne artıyomuş
hemşire arkadaş aradı haber verdi öğlen kan vermiştim

aa tebrik ederim cnm
inş kızın olurrr

sende 3 haftalık filan hamilesin degerine göree
tebrikk ederimmmmmmmmm
maşallahh sizeee
Rabbim gönlünüze göre versin kızlar

sağol canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin

truf sat ve ilişki günü yazsana bi

19 temmuz akşam 20,30 da regl oldum
01 ağustos 01,00 da ilişki oldu
tek ilişki diğerleri korumalı
3 günlük perhiz vardı

cnm tebrık ederım gozun aydınnn rabbım hayırlısıyla kucagna almayı nasıp etsın

benim de beta hcg değerim 4,92 çıkmış yorum yapacak olan var mı?
truffffff gozun aydın ay cok mutlu olsum bence 2.5 3 haftalık hamılesın cunku degerı 5 cıkanlar genelde 4 haftalık fılan oluyor gbe olmaysın 0.1 gıbı dusuk sonuclar alırdın sımdı hızlı sekılde yukselme gostermesı lasım ayyyy ALlahım hadı kızlar hamıslerımız gelmeye basladı ınsssss dunya tatlısı bı oglunnnn olurrrr

cok ılgınc bende 19 temmuz aksam 20.30 gıbı regl oldum benım 2 agustos 11.30 ve 3 agustos 2.30 ılıskı oldu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu arada ıdrar testı yabmısmıydın sonucu ne ıdı sen 28 gunde bır regl olduqu ıcın durumumuz frklı benım beklenen adet tarıhım 20 21 arası

inşallah sağol canım Allah sana da boncuk gözlü bir oğlan nasip etsin

aslında benimki de gebelik düşünmeye başladığımdan beridir düzensizleşti psikolojik sanırım
ilk ay 5 gün gecikti
ikinci ay 2 gün gecikti
üçüncü ay 2 gün erken geldi

o yüzden 28 gün tam diyemem ama önceden 26-27 günde bir di
ben ovülasyon testi yaptım ve koyuluk birbirine tam uymasa da yakındı
ondan 1,5 gün sonra ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…