- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.321
hd test yaptınmı
sallama degılmı senını ıctıgın kız o nasıl normal cay gıbı olanıdamı var ????
normal çay.siyah çay gibi olan var.ondan aldım.
kardelen merhaba konuya sonradan dahıl oldum yemekte oldugum ıcın ama:)) hamılelık dusunuyorsan (ozellıkle hamıleler ıcın) dr um kesınlıkle yesıl cay ıcmememı soyledı...dunya saglık orgutune 4 tane yarık damak ve yarık dudak vakası gelmıs ve 4 annenın ortak ozellıgı hamılelıklerınden ıtıbaren yesıl acy ıcmelerıymıs...hamıleler uzerınde calışma etık olmadıgından yapılamadıgı ıcın bu bulgıler bıle bıze yeterlı ıcmemen ıcın demıstı dr um...bılgıyı paylaşmak ıcın yazmak ıstedım...
hadi.bende yeni başladım.
arkadaşlar benim anlamadığım bişey var kadın aktif olmicak hatta isteksiz olucak gibi şeyler okudum ama istekli olduğunda sanki orası daha alkali oluyormuş gibi geliyor bana alkali olmak oranın ıslanması anlamınamı geliyor yani istediğin zaman orası ddaha ıslak olmuyor mu ben bu işleri çözemedim yaaa kafam karmakarışık oldı bilmiyorumkismile
bende baktım şimdi.hamilelikte bebekte kalp hastalıklarına sebep oluyormuş.ama öncesinde kullanımıyla ilgili bişey bulamadım.
yasemin şuna acıklık getirmek lazım
hamilelikte genelde bitki cayları yasak .sadece yeşil cay için gecerli degil bu
nane cayı bile yasak yani
ıhlamur en masum cay olarak öenriliyorr
ama burda hiç bi arkadaş hamile degil şuan.siyah cay asidik ortam yarattıgı gibi hiç bi faydasıda yok.onun yerine yeşil cay tüketmenin hiç bi sakıncası yok
ayrıca yeşil cay dogurganlıgıda arttırıyorr.
yalnış bilgilendirme olmasın lütfen
inşallah canım
RABBİM gönlünün muradını versin
Kizlar ben bu gunluk istiap haddimi doldurdum. Sabah is var buyuk kiz okula, kucuk learning center a sonra ise.. 3 e kadar mesai.. Yarin esim geliyor:lepi: Bugun esimin yoklugundan depresyon takiliyordum, iyi geldiniz bana.. aslinda herkesin mesajina cevap yazasim var ama, sizin muhabbetinize ben nasil yyetiseyim anam, masallahiniz var. Bana iyi geceler size de hayirli aydinlik guzel gunler.. Bu arada Ramazan da geldi.. Hepinize hayirli Ramazanlar. Ramazanda da bol bol dua edin...
rica ederim canim, esim sehir disinda cocuklar uykuda, vakit varken yazayim dedim. Surekli yazamasam da bu sayfadan cok istifade ediyorum ve cok dua ediyorum tum arkadaslar icin...
Bir de bir ekleme yapmak istiyorum: Ne benim ne de diger arkadaslarin yazdiklari doktor tavsiyesi gibi algilanmamali, herkese gore farklilik gosterir. Tansiyon, kalp seker vs. hastaliklari olan, cesitli allerjileri olanlar kesinlikle uzak durmalilar. Yazilanlar sadece paylasim, herkesin kendi karari ve herkes kendinden sorumlu. Bir yanlis anlama kotu sonuclara sebep olabilir o yuzden emin olmadan hicbirseyi uygulamayin.
Deyip bir tavsiye daha ekleyeyim :))biraz ironik oldu ama dedigim gibi bunlar tavsiye. Ari sutu bal polen karisimi da ph i artiriyor servikal mukus u arttiriyor ve yumurtlamayi guclendiriyor.
yasemin şuna acıklık getirmek lazım
hamilelikte genelde bitki cayları yasak .sadece yeşil cay için gecerli degil bu
nane cayı bile yasak yani
ıhlamur en masum cay olarak öenriliyorr
ama burda hiç bi arkadaş hamile degil şuan.siyah cay asidik ortam yarattıgı gibi hiç bi faydasıda yok.onun yerine yeşil cay tüketmenin hiç bi sakıncası yok
ayrıca yeşil cay dogurganlıgıda arttırıyorr.
yalnış bilgilendirme olmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?