bebek cinsiyet belirleme..

kızlar normalde cok ruya gorurum ama pek takmam sımdı aksam gordugum ruyayı hayal meyal hatırlıyorum beyaz gelınlık gıymısım mını oynuyorum ama bır suru gelın daha var esımde var benı begensın dıye oynuyorum ben sonra bır sınıfta goruyorum kendımı bır suru ınsan bırtane 3 yaslarında erkek cocuk dıkkatımı cekıyor ona bakıyorum o esnada onun yanında oturan kısı basını oksuyor sonra kım verdı bılmıyorum bırı bana bır gul verdı tam acılmamıs ama cok hos bır guldu kıpkırmızıydı masanın uzerıne koydum dıkenı varmı dıye baktım yoktu hayırlara vesıle olsun ıns ıcınızde yorumlayacak olan varmı

kardelen merhaba konuya sonradan dahıl oldum yemekte oldugum ıcın ama:)) hamılelık dusunuyorsan (ozellıkle hamıleler ıcın) dr um kesınlıkle yesıl cay ıcmememı soyledı...dunya saglık orgutune 4 tane yarık damak ve yarık dudak vakası gelmıs ve 4 annenın ortak ozellıgı hamılelıklerınden ıtıbaren yesıl acy ıcmelerıymıs...hamıleler uzerınde calışma etık olmadıgından yapılamadıgı ıcın bu bulgıler bıle bıze yeterlı ıcmemen ıcın demıstı dr um...bılgıyı paylaşmak ıcın yazmak ıstedım...

arkadaşlar benim anlamadığım bişey var kadın aktif olmicak hatta isteksiz olucak gibi şeyler okudum ama istekli olduğunda sanki orası daha alkali oluyormuş gibi geliyor bana alkali olmak oranın ıslanması anlamınamı geliyor yani istediğin zaman orası ddaha ıslak olmuyor mu ben bu işleri çözemedim yaaa kafam karmakarışık oldı bilmiyorumkismile

hadi.bende yeni başladım.

cnm ıslaklık olarak degıl kadının once olması lasım alkalı ıcın dıye bılıyorum bende

yasemin şuna acıklık getirmek lazım
hamilelikte genelde bitki cayları yasak .sadece yeşil cay için gecerli degil bu
nane cayı bile yasak yani
ıhlamur en masum cay olarak öenriliyorr

ama burda hiç bi arkadaş hamile degil şuan.siyah cay asidik ortam yarattıgı gibi hiç bi faydasıda yok.onun yerine yeşil cay tüketmenin hiç bi sakıncası yok
ayrıca yeşil cay dogurganlıgıda arttırıyorr.
yalnış bilgilendirme olmasın lütfen

yok elara ben hamılelıkte dıye yazdım zaten..yesıl cay yazdıgı ıcın sadece yesıl cay yazdım sadece...hatta sadece ıhlamur dıyede o yuzden yazdım:)) hamılelık oncesı demedım:)

inşallah canım
RABBİM gönlünün muradını versin

sağol canım bugün gittim müdür yardımcısı ile görüştüm bi umut belki bekliycezz bakalım
sen duanı eksik etme benden olur mu ?

sana da hayırlı Ramazanlar canım

dedemin kovanları vardı arı sütü, polen neyim de yapardı rahmetli. Ruhu şad olsun
dayımlar yanında kalırdı. dayımın 5 tane oğlu var. hiç kızı yok

bizim doktor arkadaş afgan göçmeni
ve onlar siyah çay hiç içmezlermiş sürekli yeşil çayı normal çay gibi demlikte demleyip içerlermiş
ve 5 tane erkek kardeşi var hiç kız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…