- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.301
BONCUKKKKK cnm Dogum Gününü kutlarımmm
ailenle birlikte saglıklı,hayırlı,mutlu yıllar dilerim
Yeni yaşındaa birdee oglun olsun inşallah cnmmma.s.Şeniz
kolay gelsın cnm
dogum gunun kutlu olsun cnm elarada cok guzel dua yaptı ıns amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tskler cnm bılgılerın ıcın
aminnnnnnnnnnn
boncukcuğum doğum günün kutlu olsun canım
hayırlı yaşların olsun:teytey:
Boncuk doğum günün kutlu olsun a.s.
hımmm valla bilmiyomkii
sende boncuk gibi iki kez yumurtluyor olabilirmiisn?
ger öleyse hamile olma ihtimalin yüksekk
test yapsana kesin cıkar
boncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.
abowwwwwwwwww ar damarim yirltilacak vallaaaa giiiiiiiii
hic sorma sohbete bak yahuuuuuuuu
anam ben ne edem simdik kesemmi delemmmiii ne deyyonuzzzzz
kiz ne diyon olmazmi dersin yaaaaaaaa biz en iyisi takkesiz cikahhh anam yoksa olmaz
kardelencim boncugummm dogum gununuz kutlu mutlu olsun canlarimmmmmmmturkbayragia.s.
h.g ablacım sukur kavusturana özledık valla..masalah cok kalabaligizzzzzz
bencedeeeeeeeee:):):):):)gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor
bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))
cnm senınde dogum gunun kutlu olsun aılenle saglıkla nıce mutlu senelereboncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.
amin inşallah rabbim bu şaban ayının hürmetine hepimize istediğimiz cinsiyette evlatlar nasip etsin.
ben bugün yeşil çay aldım.artık yeşil çay içecem.
cnm ya cok stres mahvedıyo senı bence ırak kendı halıne ınsss en yakın zamanda kalırsın oglusuna ınsss ama sen en yakın zamanda bı dr gıt benceBu ay ben 2 gün yoğun hasta oldum
sıcaklar etkiledi sanırım dün bitti bile hastalığım
streste çok etki yapıyor sanırım
ben bugün yeşil çay aldım.artık yeşil çay içecem.
siyah çay içmeden ben kendime gelemiyorum(
bendede varda ıcen yok bende ıceyım barı abooooo mıde kalmadı onu ye bunu ye yarabbım sen en yakın zamanda kurtar bızı bu sıkıntıdan amınnnnnn
sagol canim benimmm sagol insallahhhgurbet güzeli yavrularına baktım şimdi Allah bağışlasın hepsi çok güzel çok tatlılar maşallah bahtları da güzel olsun inş. :Saruboceq:
boncuk mutlu yıllar boncuk gozlu oğlun olsun ınsallahhh
sallama degılmı senını ıctıgın kız o nasıl normal cay gıbı olanıdamı var ????bende ilk defa içiyorum.sallama olanlardan sürekli içiyorum.ama bunu yeni içmeye başladım.
kizlar gideyim islerimi halledeyim su takkeyi nasil delecem inu düsüneyim ben yaaaaaa hadi öpüldünüzzzzzz
merabalar kızlar ben geçen proklatin testi yaptırdım sonuçum 11.52 çıktı doktor normal dedi bende adet düzensizliğim bi geri bi ileri yapıyo dedim ama üç ayın ortalaması 31 çıkıyo sanırım ben yumurta çatladığı zaman hesaplayamadım 26 mayıs 23 haziran 27 temmuz adet günlerim şimdi benim öbür adetim ne zaman ve yumurtlama günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?