bebek cinsiyet belirleme..

BONCUKKKKK cnm Dogum Gününü kutlarımmm
ailenle birlikte saglıklı,hayırlı,mutlu yıllar dilerim
Yeni yaşındaa birdee oglun olsun inşallah cnmmma.s.Şeniz

kolay gelsın cnm

dogum gunun kutlu olsun cnm elarada cok guzel dua yaptı ıns amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tskler cnm bılgılerın ıcın

aminnnnnnnnnnn

boncukcuğum doğum günün kutlu olsun canım
hayırlı yaşların olsun:teytey:

Boncuk doğum günün kutlu olsun a.s.

hımmm valla bilmiyomkii
sende boncuk gibi iki kez yumurtluyor olabilirmiisn?
ger öleyse hamile olma ihtimalin yüksekk
test yapsana kesin cıkar

boncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.

gunaydın kızlar nasılsınız
Doqum qunumu kutladıgınız ıcın cok ama cok tsk ederım .Elaracım guzel dıleklerın ıcın ayrıca tsk ederım.
Kardelen cnm senınde dogum gunun kutlu hersey qonlunce olsun

Elara cnm lısteyı duzenlemıssın beklenen reglım 22 agustos deneme 2.ay .Bu arada kasıklarımdakı batmalar gectı cnm herhangi belirtimde yoksempatiksalakcinni zaten 3 4 gundur temızlıktı dugundu varsada tutcaqını sanmamalkisalkisalkisRabbım benım ıcın nezaman hayırlısı olacaksa ozaman versın beklemeye razıyım ben

masalah cok kalabaligizzzzzz
h.g ablacım sukur kavusturana özledık valla..
gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor

bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))
bencedeeeeeeeee:):):):):)
boncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.
cnm senınde dogum gunun kutlu olsun aılenle saglıkla nıce mutlu senelere
amin inşallah rabbim bu şaban ayının hürmetine hepimize istediğimiz cinsiyette evlatlar nasip etsin.

amınnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnn cnm

gurbet güzeli yavrularına baktım şimdi Allah bağışlasın hepsi çok güzel çok tatlılar maşallah bahtları da güzel olsun inş. :Saruboceq:

Bu ay ben 2 gün yoğun hasta oldum
sıcaklar etkiledi sanırım dün bitti bile hastalığım
streste çok etki yapıyor sanırım

Bu ay ben 2 gün yoğun hasta oldum
sıcaklar etkiledi sanırım dün bitti bile hastalığım
streste çok etki yapıyor sanırım
cnm ya cok stres mahvedıyo senı bence ırak kendı halıne ınsss en yakın zamanda kalırsın oglusuna ınsss ama sen en yakın zamanda bı dr gıt bence
ben bugün yeşil çay aldım.artık yeşil çay içecem.

bendede varda ıcen yok bende ıceyım barı abooooo mıde kalmadı onu ye bunu ye yarabbım sen en yakın zamanda kurtar bızı bu sıkıntıdan amınnnnnn

bendede varda ıcen yok bende ıceyım barı abooooo mıde kalmadı onu ye bunu ye yarabbım sen en yakın zamanda kurtar bızı bu sıkıntıdan amınnnnnn[/QUOTE]

çok tatlısın.aynen öyle .aslında iyi de oldu.biraz sağlıklı beslenelim.bende eşime siyah çay kendime yeşil çay yaptım akşam.bakalım devam etmeyi düşünyorum.allahtan hayırlısı.birde bu aralar çok siyah üzüm tüketiyorum.onunda kan sulandırıcı özelliği varmış.inşallah iyi gelir.

bendede varda ıcen yok bende ıceyım barı abooooo mıde kalmadı onu ye bunu ye yarabbım sen en yakın zamanda kurtar bızı bu sıkıntıdan amınnnnnn

çok tatlısın.aynen öyle .aslında iyi de oldu.biraz sağlıklı beslenelim.bende eşime siyah çay kendime yeşil çay yaptım akşam.bakalım devam etmeyi düşünyorum.allahtan hayırlısı.birde bu aralar çok siyah üzüm tüketiyorum.onunda kan sulandırıcı özelliği varmış.inşallah iyi gelir.[/QUOTE]

kan sulandırmak istiyorsan bebek aspirinide iyi geliyor

kizlar gideyim islerimi halledeyim su takkeyi nasil delecem inu düsüneyim ben yaaaaaa hadi öpüldünüzzzzzz

merabalar kızlar ben geçen proklatin testi yaptırdım sonuçum 11.52 çıktı doktor normal dedi bende adet düzensizliğim bi geri bi ileri yapıyo dedim ama üç ayın ortalaması 31 çıkıyo sanırım ben yumurta çatladığı zaman hesaplayamadım 26 mayıs 23 haziran 27 temmuz adet günlerim şimdi benim öbür adetim ne zaman ve yumurtlama günü?

bende ilk defa içiyorum.sallama olanlardan sürekli içiyorum.ama bunu yeni içmeye başladım.
sallama degılmı senını ıctıgın kız o nasıl normal cay gıbı olanıdamı var ????
kizlar gideyim islerimi halledeyim su takkeyi nasil delecem inu düsüneyim ben yaaaaaa hadi öpüldünüzzzzzz
valla ablacım senın iş bızımkındede zor hadı allah yardımcın olsun basarırsın sen ben ınanıyorummmm

adetlerın 28 gunde bır olmadıgı ve duzensız oldugu ıcın yumurtlama gunu ve muhtemel adet tarıhını sugun dıyemezsın .bende senın gıbıyım duzensızlık var bende oncekı ay 21.cu gunde ve 13.cu gunde yumurtlama oldu bu ay ıse 15 cı gun yumurtlama ve baska olmadı bu yuzden ovulaston kıtı kullanıyorum duzensız olduqu ıcın en guvenılır yol bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…