bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı uğurlu olsun hdeğirmenci
ALLAH tamamına erdirsin inşallah
bu ay oldukça aktif olduk
maşallah ...
darısıda biz bekleyenlere...

var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.

cnm hayırlı olsun tekrar .neden aglıyorsun ya.zaten istemiyormuydunn.bilincli yaptınız sonucta.kazara olsa tamam üzül agla dicemm
ama cok enteresan cidden.sen erken yumurtladın belkide.
ilişkiye girdiginde akıntı durumun filan nasıldı

var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.

nıye maaaffff oldunn(( caba sarfetmeden hemen mamıle kaldın neden boyle dusunuyosun boyle hayırlı bırgunde bunu ogrendın ustelık...Cok sanslısın ınsallah hersey gonlunce olur..sevıncten maaaff olduysan o ayrı:))

Bu arada sen nooldun hastalandınmı ????

yok daha olmadımm bekliyozz.yoksa bende miiiiiii akannehir

cnm aglmaya ne guzel ıste ıstıyodun ıns oglusun olur cnmmmmmmmmm sen denemısmıydın bu ay
kaydirigubbakcemile3 ilahi gamze denemeden nasıl hamile kalcakk :))

hayırlı uğurlu olsun hdeğirmenci
ALLAH tamamına erdirsin inşallah
bu ay oldukça aktif olduk
maşallah ...
darısıda biz bekleyenlere...

evet maşallahhh
tefriciyenin etkisi oldu sanırım:)

bana siroz teşhisi konuldu 18 ağustosta biyopsi yapılacaktı adetten yaklaşık 7 ,8,9 gün sonra olmuştu bir daha da olmadı yani imkansız dı test bozuk olabilir mi

ınan ımknsız degıl erken yumurtlamıssındır..cunku benımde 4 gun once..yanı erken yumurtlamısım bende...sıroz tedavısı olan bır hastalık lutfen canını sıkma..tıp cok ılerledı bebekte tedavıde aynı anda yurutulebılır..senın ıcın en doğru kararı hekımler verır zaten lutfen uzulme...bence hemen kan testı yaptır eger mumkunse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…