- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.561
var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.
hd cidden hamilemisinnn sess verrrrrrrrrrrrrr
hamileysenn cok sevindimm tebrik ederimmmm
var ya herşey şaka gibi çift iki koyu çizgi var cebime koydum.bakıyorum silinmiştir diye ama orada allahım hayırlısı olsun.ağlamaktan ekranı bile göremiyorum.ve eşim bile inanmadı .ben maaf oldum.
emegıne saglık boyle ugrasman cok guzel gercektena.s.
elara beni de hamile kalmayı denicekler listesine ekleyebilir misin ama ban ekimde denicem hiç bebeğim yok...
Bu arada sen nooldun hastalandınmı ????
nıye maaaffff oldunn(( caba sarfetmeden hemen mamıle kaldın neden boyle dusunuyosun boyle hayırlı bırgunde bunu ogrendın ustelık...Cok sanslısın ınsallah hersey gonlunce olur..sevıncten maaaff olduysan o ayrı:))
Bu arada sen nooldun hastalandınmı ????
kaydirigubbakcemile3 ilahi gamze denemeden nasıl hamile kalcakk :))cnm aglmaya ne guzel ıste ıstıyodun ıns oglusun olur cnmmmmmmmmm sen denemısmıydın bu ay
hayırlı uğurlu olsun hdeğirmenci
ALLAH tamamına erdirsin inşallah
bu ay oldukça aktif olduk
maşallah ...
darısıda biz bekleyenlere...
bana siroz teşhisi konuldu 18 ağustosta biyopsi yapılacaktı adetten yaklaşık 7 ,8,9 gün sonra olmuştu bir daha da olmadı yani imkansız dı test bozuk olabilir mi
hamiileyyiiimmm
hamiileyyiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?