bebek cinsiyet belirleme..

elara geçen hafta sabah namazına kalktığımda sağ yumurtalıkta dolgunluk hissetmiştim.aynısı bu sabah da oldu.birden kalkınca yoğun bir şekilde hissetmiştim.ilişki olduğunda da sıvı falan yoktu.kuruydu zaaten 6 gün de de yumurta oluşur mu?ben ne zaman doğum yaparım.

pozitif elim ayağım titriyor.ben ne yaparım bilemiyorum
:teytey: tebrikler canım yaşamadım ama tarifi olmayan bi duygu olduğu kesin Allah kucağına almayı nasip etsin şu anda sende şok olduğun için gel- gitler yaşıyorsun sanırım şaşkınlığın geçince yerini o büyülü kutsal annelik duygusu sarar sen ve diğer yarının bi parçası olan yavrunu kucağına alacağın günü saymaya başlarsın

tebrik ederim bu mübarek günde seninde Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: silikte olsa kesin hamilesin arkadaşlarda bahsetmiş zaten benimde anneme yapmıştık bi kere yok denecek kadar silik çıkmıştı ama hamileydi çok doğum yaptığı için çok yüksek ihtimal ölümle sonuçlanacaktı o yüzden aldırmıştık

cnm sen eminsin dimi regliden sonra 3 gün ilişki oldu sadece.başka olmadı?
demekki sen regliden sonra yumurtluyon.yoksa nasıl dursun yum gününe kadar spermlerr.enteresan yanii

elara bir de eski sayfalarda bir tarih yazmıştım.benimki ne olur diye hatırlarsın .sen de senin olmaz demiştin hani takvime bakmıştın.o tarih de olmuş olabilir mi o zaman da içeri boş.olmamıştı.ya innan inanamıyorum imkansız ya .imkansız .rabbim bana güç ver

muhtemel gebe kalma tarihi 24 temmuz
dogum yapma tarihi 16 nisan 2011

ımkansız dıye bırsey yok tatlım yumurtlama gec olabılecegı gıbı erkende olabılıyor...lutfen kotu dusunme...bende ınanmamıstım kuzenımınkı okadar sılık cıkmıstıkı kanda hemen baktırdıgımızda 250 cıkmıztı..benım adetıme 2 gun varken yaptım testı kıpkırmızı cıktı hemen ızın alıp gıdıp kanda baktırdım 2773 cıkmıstı sok oldum...erken yumurtlama oldugu ıcın....kotu dusunme lutfen

cnm bi test daha alıp yap istersen
daha cok emin olursun hem.
başka marka al bu kez

sen bana 3 tarih verdin.onlara bakmıştım ben.bu üç ilişkide korunmasız oldu dimi
bunlardan hariç korunmalı başka ilişkidemi oldu?
ayın kacıydı?bakalım takvime tekrar

muhtemel gebe kalma tarihi 24 temmuz
dogum yapma tarihi 16 nisan 2011

24 temmuzu nereden buldun?senin listene bakarmısın.iyiki burası var kafamı kaldırınc ağlamak geliyor evdekilere nasıl söylerim ağbim falan var onlar hasta olduğum için geldi.şimdi bunlar çıktı.demekki bunda da bir hayır var.

aynen
bencede her işte vardır bi hayır
üzme kendini doktorla konuştuğunda için rahatlar bence

bu sayfalarda vardır tarihi ama o zaman içeri bişey olmadı sana yazmıştım tarihini ondan başka olmadı.

ayy Allah korusun trufff inş öle bişi yokturrrrrr
testi yarın yaparımm.

herşeyin en iyisini Allah bilir canım

trufff eşine haber verdinmiiii
bence eşinden başka kimseye söleme 3 aylık olana kadarr

dün eşime söyledim eve gelince
hemen ültimatomlara başladı
bundan sonra daha çok dikkat ediyorsun kendine
karpuzu alıp tezgaha koydum diye kızdı çokta büyük bir karpuz değil
kızı kucağıma almamı yasakladı ama imkansız tabiki

Gözün aydinn.Allah tamamina erdirsin insallah :)

Bu arada hepinize hayirli ramazanlar kizlar.

Trufcum seninde gözün aydin.Allah gönlündekini nasip etsin insallah.Darisi en kisa zamanda bizlere insallah...

sağol canımmm Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

Elara sen bu ay düsünmüyormuydun hamilelik?
Truf aklina kötü seyler getirme Allah hayirlisini nasip etsin insallah.
Umut konulari takip edemedigimden senin durumunu hic anlayamadim ben bilmiyorumkismile

inşallah hayırlısı olur

cnm uzulm eewet dedıgın gıbı bundada a vardır bı hayr belkı bebısle ugrasırken hastalıgını unutacan sana care olacak sakın uzulme

Son düzenleme:
cnm sen 11 temmuzda regli oldun
17-18-19 tarihlerinde ilişki oldu
regli döngün 30 gün demiştin

buna göre yum günün 26 yada 27 temmuzz.24 ü yalnış yazmışım

bu üç günden başka ilişki oldumu?
19 da hamile kaldıgını varsayalım yum gününe kadar 7-8 gün gecmiş.spermler bu kadarr zaman canlı kalmışş yada erken yumurtladın sen

bu sayfalarda vardır tarihi ama o zaman içeri bişey olmadı sana yazmıştım tarihini ondan başka olmadı.

içeri boşalmaya gerek yokki.
erkekten gelen zevk sıvısıda hareketli ve yumu dölliyebilir.
inşallah bu sıvıdan hamile kalmışındırrr.bu tarihi hatırlamaya calış mutlakaa
zaten sen az mesaj yazıyorsun .nickinin üstüne tıkla mesajlarımı göster de
yazdıgınmesajlar cıkar.bakarsın ordann

bende yusuf yusuf oldum şimdii
bizde saldım çayıra durumundayızzz
off yoksa bendemi hamileyim yaaaa.hiç bi belirtimde yokkii
test alcam bendee
dua edin hamile olmayımmmmmmmmm

evet aynı böyle o kadar canlı kalabilirler mi..* ne olur sence .demek ki erken yumurtlama.

gamzecim kızlarını gördüm maşallah hepside birbirinden güzzellerrr
cokk tatlılarrr,minik kızında cok sevimli duruyor:)
sanamı benziyorlarrr
senin resmminide merakla bekliyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…