- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.601
:teytey: tebrikler canım yaşamadım ama tarifi olmayan bi duygu olduğu kesin Allah kucağına almayı nasip etsin şu anda sende şok olduğun için gel- gitler yaşıyorsun sanırım şaşkınlığın geçince yerini o büyülü kutsal annelik duygusu sarar sen ve diğer yarının bi parçası olan yavrunu kucağına alacağın günü saymaya başlarsınpozitif elim ayağım titriyor.ben ne yaparım bilemiyorum
tebrik ederim bu mübarek günde seninde Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: silikte olsa kesin hamilesin arkadaşlarda bahsetmiş zaten benimde anneme yapmıştık bi kere yok denecek kadar silik çıkmıştı ama hamileydi çok doğum yaptığı için çok yüksek ihtimal ölümle sonuçlanacaktı o yüzden aldırmıştıkhamiileyyiiimmm
cnm sen eminsin dimi regliden sonra 3 gün ilişki oldu sadece.başka olmadı?
demekki sen regliden sonra yumurtluyon.yoksa nasıl dursun yum gününe kadar spermlerr.enteresan yanii
elara geçen hafta sabah namazına kalktığımda sağ yumurtalıkta dolgunluk hissetmiştim.aynısı bu sabah da oldu.birden kalkınca yoğun bir şekilde hissetmiştim.ilişki olduğunda da sıvı falan yoktu.kuruydu zaaten 6 gün de de yumurta oluşur mu?ben ne zaman doğum yaparım.
elara bir de eski sayfalarda bir tarih yazmıştım.benimki ne olur diye hatırlarsın .sen de senin olmaz demiştin hani takvime bakmıştın.o tarih de olmuş olabilir mi o zaman da içeri boş.olmamıştı.ya innan inanamıyorum imkansız ya .imkansız .rabbim bana güç ver
elara bir de eski sayfalarda bir tarih yazmıştım.benimki ne olur diye hatırlarsın .sen de senin olmaz demiştin hani takvime bakmıştın.o tarih de olmuş olabilir mi o zaman da içeri boş.olmamıştı.ya innan inanamıyorum imkansız ya .imkansız .rabbim bana güç ver
muhtemel gebe kalma tarihi 24 temmuz
dogum yapma tarihi 16 nisan 2011
24 temmuzu nereden buldun?senin listene bakarmısın.iyiki burası var kafamı kaldırınc ağlamak geliyor evdekilere nasıl söylerim ağbim falan var onlar hasta olduğum için geldi.şimdi bunlar çıktı.demekki bunda da bir hayır var.
cnm bi test daha alıp yap istersen
daha cok emin olursun hem.
başka marka al bu kez
sen bana 3 tarih verdin.onlara bakmıştım ben.bu üç ilişkide korunmasız oldu dimi
bunlardan hariç korunmalı başka ilişkidemi oldu?
ayın kacıydı?bakalım takvime tekrar
ayy Allah korusun trufff inş öle bişi yokturrrrrr
testi yarın yaparımm.
trufff eşine haber verdinmiiii
bence eşinden başka kimseye söleme 3 aylık olana kadarr
Gözün aydinn.Allah tamamina erdirsin insallah :)
Bu arada hepinize hayirli ramazanlar kizlar.
Trufcum seninde gözün aydin.Allah gönlündekini nasip etsin insallah.Darisi en kisa zamanda bizlere insallah...
Elara sen bu ay düsünmüyormuydun hamilelik?
Truf aklina kötü seyler getirme Allah hayirlisini nasip etsin insallah.
Umut konulari takip edemedigimden senin durumunu hic anlayamadim ben bilmiyorumkismile
cnm hadı gozun yadın ıns gonlundekı olur
cnm hadı ıns hamıssındır ınssssss ogglusun olur ama bencede hamıssın dıkkat et kendı cnm tek ılsıkı perhız ooo cnm oglusumuz gelıyo buyk ıhtımal cok yuksek ıns darısı basımızzaaa
ay cnm ınssss ıstedıgın gıbı olur ınsss
aaaaaa gercektenmı kız hamıs kalayım deme benden habersız :):):):):):)):beraber yapcaz dermısımmmmmm.... ıns gene hamıssen koca pıpılı oglusun olsun cnmmmmmmm
umutcum kız harbı ustune gormus olabılırsın ya bendede kanama olmustu ılk hamıslıgımde bıde kısa surmus senın hadı ıns yarın mutlu haberı verırsın bızeeee
cnm cook guzel bır ruya gormussun medıne mekke cnm senın duan kabul oldu ınssss rabbım bızımkılerıde kabul eder ıns
bencede soleme hele ben 4. ye hamıs kalsam kımseye solemeyecem takı karnım ıyıce cıkana kadar
ıcıme hep ustunemı gordun acaba gelıyo valla ıns öledır cnm
yap yap yarın bı gelıyommussun kızlar hamıleyımmm ınssssssssssssss
gamzecim hayırlısı Allah'tan
dün eşime hamileyim deyince
elini karnıma koydu ve o duayı yaptı.
aaaaaaaaaaaaa truffffffffffffffffff inşallah hadii hayırlısıı eğer hamilşeysen çok sevindim m
sağol canım inşallah öyleyimdir değer yükselmeye başlarsa kesinleşicek
sinam truf canlarım çok tebrik ederim darısı başıma inş..
en kısa zamanda senin de başına inşallah
kızlar bişey sorucam ben kan testi yapsam çıkarmı 3 gün var yaparsam orucum bozulurmu acaba??
benim 4 günüm varken çıktı
anam ne yaptınız bee oku oku bitmiyo
gözlerim şaşı oldu anladım siz benim gelmememi bekliyonuz konuşmak için
tabi dün şaziyede yoktuya
bu arada hamileler hayırlı olsun
allah tamamına erdirsin
darısıda bana olsun inşaaalllaaahhh
benimde buğündü ama olmadı daha
sağ tarafımda ara ara ağrı var
bence sen de hamilesin
sağol bu arada
hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin
allah herkesin gönlüne göre versin. elaracım sanada ikiz iki dene oğlan versin allah.
ece istanbulda nerde oturuyorsun? evin hayırlı olsun cnm
ben güzelcede oturuyorum
teşekkür ederim
ne güzel hamişlerimiz varmış.Sinam ve Truf tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Gönlünüze göre versin.Darısı isteyen herkesin başına.
sağol canım inşallah
Kızlar Hayırlı Ramazanlarrr
Rabbim tuttugumuz orucu,kıldıgımız namazı,ettigimiz duaları kabul etsin inşallahhh
amin amin amin
bu aradaa Tefriciye duasını okuyacak olanlar sölesin heemn liste yapalım.cuma gününe bitirelim yinee
1 günde rahat okunup bitiyorr
gec bile kaldık.niye böle yaptık yaaa
ben okurum
tefriciye duasının meyvelerini topluyoruz bence şimdi
eee dünya dua üzerine kurulu öyle değilmi
gunaydın kızlar hayırlı ramazanlar rabbım tutugumuz orucumuzu ıbadetlerımızı dualarımızı mekkede medınede edılen ıbadetler dualar yuzusuyu hurmetıne kabul etsın ıns amınnnnnn.....
amin canım inşallah
Günaydınlar canlarım
bugün 3 te doktor randevum var
güzel geçer inşallah
pozitif elim ayağım titriyor.ben ne yaparım bilemiyorum
aaaa şok oldum ve çok sevindim sağlıkla sıhhatle sen de alırsın inşallah kucağına bebisini
Elara bu liste karıştı iyice herkes hamile :)))))
benim de aklım karıştı bi bereketlilik var
evet ya gerçekten hayırlı bir gün .lütfen duanızı bekliyorum.
duacınız canım
hamiileyyiiimmm
hayırlısı olsun
hd ve truf size mesaj atcam müsait oldugumda.dediklerimi yapmaya calışınnnn
Allahın izniyle ben inanıyorummm oglunuzun olacagınaaa
bekliyorum canım
tebrikler canım
truf seninde gözün aydın
sağol canım senin de inşallah böyle bir haberini alırız
elara geçen hafta sabah namazına kalktığımda sağ yumurtalıkta dolgunluk hissetmiştim.aynısı bu sabah da oldu.birden kalkınca yoğun bir şekilde hissetmiştim.ilişki olduğunda da sıvı falan yoktu.kuruydu zaaten 6 gün de de yumurta oluşur mu?ben ne zaman doğum yaparım.
nisan annesi olucaz inşallah
kızım da martta doğmuştu
benim doğumum kutlu doğum haftasına geliyor
24 temmuzu nereden buldun?senin listene bakarmısın.iyiki burası var kafamı kaldırınc ağlamak geliyor evdekilere nasıl söylerim ağbim falan var onlar hasta olduğum için geldi.şimdi bunlar çıktı.demekki bunda da bir hayır var.
bu sayfalarda vardır tarihi ama o zaman içeri bişey olmadı sana yazmıştım tarihini ondan başka olmadı.
cnm sen 11 temmuzda regli oldun
17-18-19 tarihlerinde ilişki oldu
regli döngün 30 gün demiştin
buna göre yum günün 26 yada 27 temmuzz.24 ü yalnış yazmışım
bu üç günden başka ilişki oldumu?
19 da hamile kaldıgını varsayalım yum gününe kadar 7-8 gün gecmiş.spermler bu kadarr zaman canlı kalmışş yada erken yumurtladın sen
bende yusuf yusuf oldum şimdii
bizde saldım çayıra durumundayızzz
off yoksa bendemi hamileyim yaaaa.hiç bi belirtimde yokkii
test alcam bendee
dua edin hamile olmayımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?