bebek cinsiyet belirleme..

demek isterdim ama çok silik çizgi çıktı belli belirsiz yani
çok dikkatli bakınca belli oluyo
o yüzden hiç bişey diyemiyorum

cnm silik çizgide pozitif oluyorr
Lh hormonu idrara gectiginde hafifte olsa cizgi cıkar.degerin yükseldikce cizgide koyulaşacaktır
yarın tekrar deneee
daha önce yaptıgın testlerde silik cizgi cıktımı hiç

sağol allak bullak oldum.herkez bana bakıyor kimse ile de paylaşmıyorum burada hep erkekler var .

demek isterdim ama çok silik çizgi çıktı belli belirsiz yani
çok dikkatli bakınca belli oluyo
o yüzden hiç bişey diyemiyorum

sayet ıkıncı cızgı coookk sılıkse bıle bhcg degerın henuz yukselmemıstır erken evredır...kuzenımınde bellı belırsızdı gıttık kanda baktırdık 250cıktı...cok erkne evre oldugu ıcın ıdrarda bhcg yukselmedıgınden net gorulmuyodur....ıyı dusun ıyı olsun:))

sağol allak bullak oldum.herkez bana bakıyor kimse ile de paylaşmıyorum burada hep erkekler var .

oglen arasında ızın al ozaman en yakın kurulusa gıt yaptır telefon numaralarını da al telefonla sonuzu ogrenır bırdaha yorulmaz meraktan catlamzsın ısten cıkana kadar....sakın uzulme sakın herseyın hayırlısı ve unutma tedavısı mumkun....

cnm silik çizgide pozitif oluyorr
Lh hormonu idrara gectiginde hafifte olsa cizgi cıkar.degerin yükseldikce cizgide koyulaşacaktır
yarın tekrar deneee
daha önce yaptıgın testlerde silik cizgi cıktımı hiç

yok canım ya hep tek çizgi çıkıyodu
yarın tekrar yapıyım
çokta umutlanmak istemiyorum

cnm sen eminsin dimi regliden sonra 3 gün ilişki oldu sadece.başka olmadı?
demekki sen regliden sonra yumurtluyon.yoksa nasıl dursun yum gününe kadar spermlerr.enteresan yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…