bebek cinsiyet belirleme..

bende yusuf yusuf oldum şimdii
bizde saldım çayıra durumundayızzz
off yoksa bendemi hamileyim yaaaa.hiç bi belirtimde yokkii
test alcam bendee
dua edin hamile olmayımmmmmmmmm
elara bencilce olabilir ama :kedi: bende senin ekim gibi falan kalmanı içimden geçiriyordum ama nasip kısmet tabi... hamiş isen Allah seninde kucağına hayırlı sağlıklı bi pipili almaya nasip etsin :ecrin_bebek: alacakmısın test bugün

amin cnmm
bende ekimde düşünüyorum ama şuan hamileysemm planlarım suya düşcekk
kızım uyur 1 saate kadar .ozman test alamaya gitcemm
ama sanmıyorum hamile oldugumu yaaa
gerci hd sanmıyordu qama şokk olduu
inş ben öle olmammmbilmiyorumkismile

gamzecim kızlarını gördüm maşallah hepside birbirinden güzzellerrr
cokk tatlılarrr,minik kızında cok sevimli duruyor:)
sanamı benziyorlarrr
senin resmminide merakla bekliyozzz

cnm cok saol ewet kucukluk hem bana hemde babaya benzıyo karısık yanı::):):)): tmm cnm mecbur kayacam yoksa meseja cevap yok ::):)):):): saka saka aksama ıns

hd ateş basma ,terleme varmı sende
regli belirtilerin varmıydı

evet var göğüslerde şişlik vardı.bir de sinirlilik tabii.size rüyamı yazmadım.geçen hafta gece namazından sonra gördüm.işyerinde erkekler soyunmuş.sıcak diye atletle oturuyorlar bana da sen de soyun diyorlar ben de günah diyorum sonra biri geliyor kudret helvası ikram ediyor.çok şaşırıyorum.yanım da da küçük 6,7 yaşların da bir oğlan çocuğu var.sandalyede oturuyorum ben ilgisizim ama çocuk dibimden ayrılmıyor

allah mubarek etsın cnm ruyanı ne guzel bak sen ılgılenmesende gelıyo oglusumuz hadı hayırlısı cnm ya

gecen ay 1 gün önce oldum
ondan önceki ay 3 gün gecikmeli olmuştumm
genelde 30-33 gün arası oluyorr
belimin sol tarafıda agrıyor.sanki adet olcakmışım gibi yaa
kızlar regli öncesi sizden nasıl akıntı geliyor?yada geliyormu

hayr olsunn rüyan
erkek cocuk güvenilir dostlarının olduguna ve müjdeli habere işarettir denir rüya tabirlerindee

sanmıyorum bugünden hamile kaldıgını
peki o gün akıntın nasıldı.yada bi kac gün öncesinde varmıydı yogun akıntı
yada şöle söleyim sen hangi gün yumurtladıgını hatırlıyornmu

bu ay ne akıntı vardı ne de başka bişey ben çook çaresiz kaldım.adamı aradım pozitif dedim seni sonra arayım yoğunum diyor.doktor bebek var diye biyopsi yapmaz.ben kendimi çook riske attım.allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…