bebek cinsiyet belirleme..

kızlar salatı tefriceyi kaç kişi okuyo ne zman bitio
br an önce okuyalımda
benim ev bitmek üzere o yüzden taşınma olmadan
okuyalım
üstelik ne kadar bereketli oldu

valla cok az kişi okuruz dedi deyyan
yarına nasıl yetişir bilmiorum.
cidden cok bereketli bi ay oldu.duanın etkisi büyük
hadi gızlarr onca kişiyiz hep birlikte okuyalımmmm
herkes isim versin ben okurum diyeeee

sizin orda pahalıymış test kız
ben iki buçuğa aldım

ben 2 aydır kazık yemişim ozamn

son kararımı sölüyorum
sahura kalkınca yap yemekten önce.

kızlar nasıl geçiyo oruç
bende halsizlik var susadım
ayrıca yazmaya bile gücüm yokta sırf meraktan
dayanamıyorum......

benim bogazım kurudu ve halsizlik varr.

gamzecım yapamıyorum basım cok agrıyor bugun ya bırde uyus bı durum ellerım kasınıyor maf ettı bu scaklar benı ayaga kalktıgımda 4 5 sn gozlerım kararıo valla sıcak olmassa oruc tutmak kolay

dogumda 10 kılo gıtmıs cnm valla supersın benım en fazla 5 kılo gıdıyo dogumdan sonra

elara bende okurum da sundan soz veremıyorum sımdı yarın benım ablama yardıma gıtmem lasım ısım bıtermı gecmı gelırım bırde bakıorumkı bu sefer okuyan kısıde az sayı cok dusuyor yetısteremezsem kahrımdan olurum herkes hele bı soylesın kımler okuyor ona gore bende katılırım elbet

sende baya kilo almışsın
bende 20 kilo almıştım

ben kilo cok aldım ama görsen sadece karnım şişti.6 aylık olana kadar kimse hamile oldugumu anlamıyordu.
hatta herkes senin kesin oglun olacak dedilerr ama sonuc ortada:)

cıkss önce sen yükle resim ondan sonraa

ben kilo cok aldım ama görsen sadece karnım şişti.6 aylık olana kadar kimse hamile oldugumu anlamıyordu.
hatta herkes senin kesin oglun olacak dedilerr ama sonuc ortada:)

cıkss önce sen yükle resim ondan sonraa

piki denıyorum...ama bısı sorucam benım albumumu sadece arkadaslarım gorucek degılmı...profılıme gıren baskaları goremez arkadasım olmadan dımı oyleyse:)

gamzecım yapamıyorum basım cok agrıyor bugun ya bırde uyus bı durum ellerım kasınıyor maf ettı bu scaklar benı ayaga kalktıgımda 4 5 sn gozlerım kararıo valla sıcak olmassa oruc tutmak kolay

mide bulantıları,baş dönmeleri,kasık batmaları filan noluyozz boncuk:)

dogumda 10 kılo gıtmıs cnm valla supersın benım en fazla 5 kılo gıdıyo dogumdan sonra

normal dogumun avantajı bu sanırım.

seninkiler sezeryandı dimi

elaracım sıcaktan ve oructan sanırım bu arada kabartma tozuyla yabtım dolu bı tatlı kasıgı doktum asıt olustu ya kola gıbı fokurdadı mıktarınımı cok koydum acaba cnm esımg elırken soyluyum karbonat alsın heheh

kendimeee çüşşş ohaa diyorummm
cünkü sabah mesaj sayım 4.400 dü ve sabah beri 92 mesaj yazmışımm
açlık ceneme vurdu benim
biri durdursun beniiiiiklava:

herşeyede bahanen var hee.valla ben bilmem sinam ve qwertinde köpürdü cola gibi
bak banaa gayet duragan bi idrarım olduu.ölee fokurdamadı filan
hayırlı olsun diyekmii:CüvCüv:

selam kızlar ramazanla aranız nasıl...susuzluktan öleyrummmmmmmmm
yeni haber varmı..
bende size bi test önereyim.bi kaba işiyorsunuz ve kaynatıyorsunuz.köpürürse hamilesiniz.....şaka değil bi yerde okudum.-tatlicadiarzu-

Bu arada bende 52 53 gıbı hamıle kaldım 78 le doguma qırdım :) ama elaranın dedıgı gıbı top gıbı karnım vardı sankı vucudumun dıger yerlerı hıc kılo almamıstı dogumdan sonra fark ettım dıger alan yerlerımı

kaynatacak yer ve kabı konusundada yardım etmişler.balkonda küçük tüpte yıkanmış salça kabında...oruç oruç yazdığım şeylere bak:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…