- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.801
albümlerimizi görmek için seni arkadaş listemize eklememiz lazımm.ben kendi resmini yüklemeyene kendi albümümü göstermiyomm cnm:)
çok kötüsüüüün küstüm işteeeee sen bizim mahalleye gelirsin ama gidiyom işteeee ben seni arkadaş listeme eklediğimi sanıyordum eklememişmiyim acemiyim biraz
kızlar salatı tefriceyi kaç kişi okuyo ne zman bitio
br an önce okuyalımda
benim ev bitmek üzere o yüzden taşınma olmadan
okuyalım
üstelik ne kadar bereketli oldu
sizin orda pahalıymış test kız
ben iki buçuğa aldım
son kararımı sölüyorumkarar ver kız
kızlar nasıl geçiyo oruç
bende halsizlik var susadım
ayrıca yazmaya bile gücüm yokta sırf meraktan
dayanamıyorum......
Elaracım yabamıyorum cunku ılıskı oncesı ıcmısım karbonatları kalmamıs
albümlerimizi görmek için seni arkadaş listemize eklememiz lazımm.ben kendi resmini yüklemeyene kendi albümümü göstermiyomm cnm:)
ben 53 le hamile kaldım.75 le doguma gittim
dogumdan cıktıgımda 65 kiloydum
şuan 55 kiloyum
kaydirigubbakcemile3 tamam bu ay çiş için ayır 1 tatlı kaşıgı kadar.
kabartma tozu varsa oda olur.aynı şey karbonatlaa
sende baya kilo almışsın
bende 20 kilo almıştım
o zaman ekleyın benıde(( yuklerım bende:))) bende suan 52 kıloyum 52 kıloyla hamıle kaldım daha 2,5 aylıgım poffff bakalım ne olucak...ama sunu bılıyorum kı zaten ıstesende ıstemesende havadan 6 kılo gelıyoo :)) bakalım cok takıntılı degılım hatta hıc degılım ama bır arkadasım 25 kılo aldı cok zorlandı oyuzden elaracım..sen supersın ya eskı kılondasın helal olsun vallahı
ben kilo cok aldım ama görsen sadece karnım şişti.6 aylık olana kadar kimse hamile oldugumu anlamıyordu.
hatta herkes senin kesin oglun olacak dedilerr ama sonuc ortada:)
cıkss önce sen yükle resim ondan sonraa
gamzecım yapamıyorum basım cok agrıyor bugun ya bırde uyus bı durum ellerım kasınıyor maf ettı bu scaklar benı ayaga kalktıgımda 4 5 sn gozlerım kararıo valla sıcak olmassa oruc tutmak kolay
dogumda 10 kılo gıtmıs cnm valla supersın benım en fazla 5 kılo gıdıyo dogumdan sonra
piki denıyorum...ama bısı sorucam benım albumumu sadece arkadaslarım gorucek degılmı...profılıme gıren baskaları goremez arkadasım olmadan dımı oyleyse:)
kendimeee çüşşş ohaa diyorummm
cünkü sabah mesaj sayım 4.400 dü ve sabah beri 92 mesaj yazmışımm
açlık ceneme vurdu benim
biri durdursun beniiiiiklava:
elaracım sıcaktan ve oructan sanırım bu arada kabartma tozuyla yabtım dolu bı tatlı kasıgı doktum asıt olustu ya kola gıbı fokurdadı mıktarınımı cok koydum acaba cnm esımg elırken soyluyum karbonat alsın heheh
elara ben testi sahurdamı yapsam yoksa sabahmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?