- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.841
kızlar bende sızınle paylasıyım zıra gulmekten bı hos oldum he basım ıyıce agırdı sımdı
Biraz önce hamile kalmak isteyen bi arkadaşım karbonatla hamilelik testi konusunu okumuş ve beni aradı.''Arkadaşım sen öyle karbonatla hamilelik testi falan demişsin bende kendimde uyguladım köpürmedi yani hamile falan değilim.Sonra bide musluk suyuyla uyguladım köpürdü.Anlayacağın ben hamile kalamadım ancak bizim musluk suyu hamile..'' dedi. hahahahahahahhahahahahahahah ALINTIDIR
gızz qwert
senin nickine bakıyom acaba niye bu nicki koyduki diye düşünüyodumm .yani anlamaya calışıyordum
şimdi cözdümm niye bu nicki koydugunuu
kullanıcı adı alırken gına gelmiş artık sana ve klavyenin sol üstteki harflerini peşpeşe sıralamışsın.valla güzelde olmuşş
o kadar nickini yazdım daha yeni farkettim harflerin yan yana oldugunu
açken bile beynim nasıl calışıyor ama
gızz qwert
senin nickine bakıyom acaba niye bu nicki koyduki diye düşünüyodumm .yani anlamaya calışıyordum
şimdi cözdümm niye bu nicki koydugunuu
kullanıcı adı alırken gına gelmiş artık sana ve klavyenin sol üstteki harflerini peşpeşe sıralamışsın.valla güzelde olmuşş
o kadar nickini yazdım daha yeni farkettim harflerin yan yana oldugunu
açken bile beynim nasıl calışıyor ama
benım kabartma tozuydu eheheheheheh ay kızlar ben kacıyım kuzumu yedırıyım demınden berı basımda saclarımı yoldu sozde oynuyor gelıcem:))))
ben gidiyorum artıkın
size doyum olmaz
birazdan kız gelir okuldan
koca gelir işten ben daha yemek yapacam
neyseki ezan geç okunuyo
elara çift çizgimiiii :1shok: hadi hayırlı olsun buna en çok kocan şaşıracak :roflol:
bunu görünce .. yanlış alarm :kedi: ama kesinde değil olabilirsinde yerimsenibentestte çift cızgı cıktı
o deqılde hamıle kalmıssam eger orucumu tutabılırmıyım ben dayanırımda nekadar saglıklı olur cocuqun beslenmesı gelısımı acısından bırde gunahmıdır o var
aynennnn bende sırada beklıyom:):)):)): kızlar az uyumusum neler kaynatmıssınız oku oku anca bıtırdımmmmalbümlerimizi görmek için seni arkadaş listemize eklememiz lazımm.ben kendi resmini yüklemeyene kendi albümümü göstermiyomm cnm:)
ben 53 le hamile kaldım.75 le doguma gittim
dogumdan cıktıgımda 65 kiloydum
şuan 55 kiloyum
ewet cnmmide bulantıları,baş dönmeleri,kasık batmaları filan noluyozz boncuk:)
normal dogumun avantajı bu sanırım.
seninkiler sezeryandı dimi
eeeee hadı cnm hayırlı olsun demek geldı ıcımdnen:):):): ıns hamıssındır cnmelaracım sıcaktan ve oructan sanırım bu arada kabartma tozuyla yabtım dolu bı tatlı kasıgı doktum asıt olustu ya kola gıbı fokurdadı mıktarınımı cok koydum acaba cnm esımg elırken soyluyum karbonat alsın heheh
cnm sende cok yoruldun ınsssss bu ay kalırsın oglusuna hamıselaracım daha dur gı.6sında çatlamıştı yumoş bugun daha 11i.yani 5 gün geçmiş.rahme ulaşmamıştır bile bebe varsa eğer...ama bu ay test mest yapmam abi.geçen ay o iğnelerden dolayı silik pozitif görmüştüm bu ay 3-5 gün geçmeden yapmam.ama kaynatırım belki:roflol:
ay evet elaracım ya.. cnm sen daha ııyı bılırsın gercı ama sen yazmadıgına göre kesın bırsey vardır:):)):)oyuzden ısrar etmeyımama kızlar yöntemler nelerdi. bulamadım.kim neyi nasıl denedi onlarıda yazalım
yok sakasına ben kabartma tozu ıle yabtım cnm
bılemıorum ya gunah olmasından korkuyorum belkıde tutabılırım tutmamın bır zararı olmaz olurmu acaba bı yadan dıorum rabbım bırseyın olmasını ısterse o bırsekılde olur buda onun gıbı bırsey ıste o yuzden kararsız kalıyorum zaten ben ama varsa daha cok yenı oldugu ıcın acıkcası zarar gelırmı dıyede korkuyorum neyse bakıcaz artık bı caresıne ama orucumu tutmayı cok ıstıyorum
anam essahmi diyon giiiii hamismisin sen yaaa ohh cok iyi diycem ama ne dersin:uhm:testte çift cızgı cıktı
7 . aydan sonra sakincali canim oruc tutmak bebk tam besenmeye basliyor fakat 7. aya kadar bisi olmaz zaten kandan besleniyor bebk ben 2 aylikken tuttum sukur bisi de olmadi saglikli masalahhhyok sakasına ben kabartma tozu ıle yabtım cnm
bılemıorum ya gunah olmasından korkuyorum belkıde tutabılırım tutmamın bır zararı olmaz olurmu acaba bı yadan dıorum rabbım bırseyın olmasını ısterse o bırsekılde olur buda onun gıbı bırsey ıste o yuzden kararsız kalıyorum zaten ben ama varsa daha cok yenı oldugu ıcın acıkcası zarar gelırmı dıyede korkuyorum neyse bakıcaz artık bı caresıne ama orucumu tutmayı cok ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?