bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3 daha önce bende okumuştum bunuuu gülmüştümmm
içine dert oldu dimi acaba gercekten hamilemiyim dur bi bakıyım google amcaya dedin dimi:)

googleye amcamı dıosun bende bızımyegen derım hep durun bı bakım bızım yegen kesın bılıodur hahahahahah kız karbonat olayı ıcın kızın bırı demıskı ben yabtım kopurmedı esım yabtı kopurdu sımdı bu durumda esımmı hamıle D

hehe evet oda komik olmuşş
qwert hamileyse bu test dogru demektirr
onun baya köpürmüşş
seninde köpürmüş dikkat et kendine boncukk,heran müjdeli bi haber alabülüsünn

vallaha süpersin ii yakalamışsın

çok zekisin valla

benım kabartma tozuydu eheheheheheh ay kızlar ben kacıyım kuzumu yedırıyım demınden berı basımda saclarımı yoldu sozde oynuyor gelıcem:))))

gül güll 1 hafta sonra gelirsinn test yaptım ikinci çizgi silik diyeee
bende hatırlatırım ozaman bu karbonat çiş olayını sanaaa
ayy ebnim kız daha uyuyorr
uyansada işime gücüme baksam.oturmaktan dötüm yamulduu

o deqılde hamıle kalmıssam eger orucumu tutabılırmıyım ben dayanırımda nekadar saglıklı olur cocuqun beslenmesı gelısımı acısından bırde gunahmıdır o var

yok sakasına ben kabartma tozu ıle yabtım cnm
bılemıorum ya gunah olmasından korkuyorum belkıde tutabılırım tutmamın bır zararı olmaz olurmu acaba bı yadan dıorum rabbım bırseyın olmasını ısterse o bırsekılde olur buda onun gıbı bırsey ıste o yuzden kararsız kalıyorum zaten ben ama varsa daha cok yenı oldugu ıcın acıkcası zarar gelırmı dıyede korkuyorum neyse bakıcaz artık bı caresıne ama orucumu tutmayı cok ıstıyorum

aynennnn bende sırada beklıyom:):)):)): kızlar az uyumusum neler kaynatmıssınız oku oku anca bıtırdımmmm
mide bulantıları,baş dönmeleri,kasık batmaları filan noluyozz boncuk:)

normal dogumun avantajı bu sanırım.

seninkiler sezeryandı dimi
ewet cnm
eeeee hadı cnm hayırlı olsun demek geldı ıcımdnen:):):): ıns hamıssındır cnm
cnm sende cok yoruldun ınsssss bu ay kalırsın oglusuna hamıs
ama kızlar yöntemler nelerdi. bulamadım.kim neyi nasıl denedi onlarıda yazalım
ay evet elaracım ya.. cnm sen daha ııyı bılırsın gercı ama sen yazmadıgına göre kesın bırsey vardır:):)):)oyuzden ısrar etmeyım

valla cnm dr sorarsın ona gore hareket edersın ben de senın yerınde olsam tutardım egerkı dr bısey demedıyse

7 . aydan sonra sakincali canim oruc tutmak bebk tam besenmeye basliyor fakat 7. aya kadar bisi olmaz zaten kandan besleniyor bebk ben 2 aylikken tuttum sukur bisi de olmadi saglikli masalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…