- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.861
anam essahmi diyon giiiii hamismisin sen yaaa ohh cok iyi diycem ama ne dersin:uhm:
cnm sen eminsin dimi regliden sonra 3 gün ilişki oldu sadece.başka olmadı?
demekki sen regliden sonra yumurtluyon.yoksa nasıl dursun yum gününe kadar spermlerr.enteresan yanii
bilmiyorumkismileaynennnn bende sırada beklıyom:):)):)): kızlar az uyumusum neler kaynatmıssınız oku oku anca bıtırdımmmm
ewet cnm
eeeee hadı cnm hayırlı olsun demek geldı ıcımdnen:):):): ıns hamıssındır cnm
cnm sende cok yoruldun ınsssss bu ay kalırsın oglusuna hamıs
ay evet elaracım ya.. cnm sen daha ııyı bılırsın gercı ama sen yazmadıgına göre kesın bırsey vardır:):)):)oyuzden ısrar etmeyım
valla cnm dr sorarsın ona gore hareket edersın ben de senın yerınde olsam tutardım egerkı dr bısey demedıyse
zaten hamıle olmadıgımı dusunuyorum ama olursamda rahatsızlanmazsam tutucam rabbımın ıznıyle7 . aydan sonra sakincali canim oruc tutmak bebk tam besenmeye basliyor fakat 7. aya kadar bisi olmaz zaten kandan besleniyor bebk ben 2 aylikken tuttum sukur bisi de olmadi saglikli masalahhh
hayırlı iftarlar afiyet olsunnnn
iftardan sonra görüşürükk
tşkederım sızınde orucunuz kabul olsun tum arkadaslarımınkızlar Allah orucumuzu kabul etsin hayırlı iftarlar afiyet olsun..
ılgınccmıs :) tabıkı bu durumda ne dıyoruz taktırı ılahı rabbım ne ısterse onu verırKardesim de regli bittikten hemen sonra tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. cok duzenliydi adetleri 26 da bir olurdu. 6. gun temizlenip iliskiye girmis korunmadan nasil olsa birsey olmaz diye. Adet sonrasi vj alkali oluyormus ve y spermlerini koruyabilecek ortam hazirliyormus. insh gonlune gore olsun canim. Hayirli ugurlu olsun...
elara cnm ben kimsenin resimlerini göremiyorum neden??
saqol cnm senınde valla elara ben bugun neden bılmıorum cok gergındım eve geldı esım bıraz ona patladım cıktı gıttı bırsey unuttu ısyerınde sandım ama hala gelmedıılk defa boyle yabıyor buyuk ıhtımal ısyerındedır kendı bılır valla babamlada konustum ozlemıstım agladım bıraz kızımda 5 te bı uyudu hala uyuyor bırazdan o kalkar bu gece dahada yatmaz offf aman offf
resimler derken avatar resimlerimi yoksa albümdeki resimelrmi?
benimkileridemi göremiyon?albüm resimleri.
elaraaaa ekledım resmımı
benimkileridemi göremiyon?
bilmiyomki cnm.ben görüyom sizinkilerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?