bebek cinsiyet belirleme..

cnm sen eminsin dimi regliden sonra 3 gün ilişki oldu sadece.başka olmadı?
demekki sen regliden sonra yumurtluyon.yoksa nasıl dursun yum gününe kadar spermlerr.enteresan yanii

Kardesim de regli bittikten hemen sonra tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. cok duzenliydi adetleri 26 da bir olurdu. 6. gun temizlenip iliskiye girmis korunmadan nasil olsa birsey olmaz diye. Adet sonrasi vj alkali oluyormus ve y spermlerini koruyabilecek ortam hazirliyormus. insh gonlune gore olsun canim. Hayirli ugurlu olsun...

bilmiyorumkismile

7 . aydan sonra sakincali canim oruc tutmak bebk tam besenmeye basliyor fakat 7. aya kadar bisi olmaz zaten kandan besleniyor bebk ben 2 aylikken tuttum sukur bisi de olmadi saglikli masalahhh
zaten hamıle olmadıgımı dusunuyorum ama olursamda rahatsızlanmazsam tutucam rabbımın ıznıyle

hayırlı iftarlar afiyet olsunnnn
iftardan sonra görüşürükk

kızlar Allah orucumuzu kabul etsin hayırlı iftarlar afiyet olsun..
tşkederım sızınde orucunuz kabul olsun tum arkadaslarımın
ılgınccmıs :) tabıkı bu durumda ne dıyoruz taktırı ılahı rabbım ne ısterse onu verır

saqol cnm senınde valla elara ben bugun neden bılmıorum cok gergındım eve geldı esım bıraz ona patladım cıktı gıttı bırsey unuttu ısyerınde sandım ama hala gelmedı ılk defa boyle yabıyor buyuk ıhtımal ısyerındedır kendı bılır valla babamlada konustum ozlemıstım agladım bıraz kızımda 5 te bı uyudu hala uyuyor bırazdan o kalkar bu gece dahada yatmaz offf aman offf

cnm sorun ne bilmiyorum ama oruclu olmanın verdigi bi gerginlik de olabilir sendeki.bu da normall.yada hamilesin onun hassaslıgı var:))
biz de kocayla bi kac aydır kötüyüzz.adam cok yogun calışıyor.eve gelince direkt yatıyor.bende bundan şikayetciyim eve gelinca patlıyorumm.kavga ediyom herifle:))
ama o hiç cevap bile vermezzz ben konuşurken uyur düşün yani:))
deli eder beniii
şuan sabrediyorumm ama bu hafta tüm dügümm çözülcekk
calıştıgı işyerine istifasını verip cıkcakk.ayy istemiyorumm artık orda calışmasını.haftasonu bile full calışıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…