bebek cinsiyet belirleme..

oo haberler cokkk
4 dene hamilemiz varr
ben ve boncukta hamile aday adayıyızz

elaracım daha dur gı.6sında çatlamıştı yumoş bugun daha 11i.yani 5 gün geçmiş.rahme ulaşmamıştır bile bebe varsa eğer...ama bu ay test mest yapmam abi.geçen ay o iğnelerden dolayı silik pozitif görmüştüm bu ay 3-5 gün geçmeden yapmam.ama kaynatırım belki:roflol:

herşeyede bahanen var hee.valla ben bilmem sinam ve qwertinde köpürdü cola gibi
bak banaa gayet duragan bi idrarım olduu.ölee fokurdamadı filan
hayırlı olsun diyekmii:CüvCüv:
tatlım valla bahane etmıyorum da hanı eylulde olsa daha ıyı olmazmı bıde karbonat yoktu kabartma tou belkı kopurmustur heheheheh

ya supersınnnnnnnnnnnnn......bakalım ben ne olucam:))
suanda 54 kıloyum 2 kılo uzerımde kaldı hee gıtmıor he cnm ıns az alırsın benım sorunlu hamılelıktı 15 kılo serum yemıstım sıstım dogal olarak
oo haberler cokkk
4 dene hamilemiz varr
ben ve boncukta hamile aday adayıyızz
elara karnım agırdı gulmekten:roflol::roflol:

çiş yapacak kap bulmak kolayda gel gelelim kaba yapacak çiş yokk
sahurdan kalma son çişimide karbonat testine harcadım

:roflol:
ben sabahtan berı 4 kere yabtım sımdı gıtsem yıne olur herhalde aksam yatmadan 1 saat once basladım su depolamaya valla keske daha az ıcseymısım susuzluktan damagım kurudubilmiyorumkismile

gızz qwert
senin nickine bakıyom acaba niye bu nicki koyduki diye düşünüyodumm .yani anlamaya calışıyordum
şimdi cözdümm niye bu nicki koydugunuu
kullanıcı adı alırken gına gelmiş artık sana ve klavyenin sol üstteki harflerini peşpeşe sıralamışsın.valla güzelde olmuşş
o kadar nickini yazdım daha yeni farkettim harflerin yan yana oldugunu
açken bile beynim nasıl calışıyor ama

:roflol:
ben sabahtan berı 4 kere yabtım sımdı gıtsem yıne olur herhalde aksam yatmadan 1 saat once basladım su depolamaya valla keske daha az ıcseymısım susuzluktan damagım kurudubilmiyorumkismile

hay maşallahh ne kadar içtin suyu
ben 1 lt ye yakın içtim.1 kere sahurda gittim,2 kezde sabah beri gittim.
ama son gittigimde nerdeyse bardak taşıyorduu.hatta cekmesem taşardı kesin.stoklamışım anlıyacagın

kızlar bende sızınle paylasıyım zıra gulmekten bı hos oldum he basım ıyıce agırdı sımdı
Biraz önce hamile kalmak isteyen bi arkadaşım karbonatla hamilelik testi konusunu okumuş ve beni aradı.''Arkadaşım sen öyle karbonatla hamilelik testi falan demişsin bende kendimde uyguladım köpürmedi yani hamile falan değilim.Sonra bide musluk suyuyla uyguladım köpürdü.Anlayacağın ben hamile kalamadım ancak bizim musluk suyu hamile..'' dedi. hahahahahahahhahahahahahahah ALINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…