- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.821
piki denıyorum...ama bısı sorucam benım albumumu sadece arkadaslarım gorucek degılmı...profılıme gıren baskaları goremez arkadasım olmadan dımı oyleyse:)
Bu arada bende 52 53 gıbı hamıle kaldım 78 le doguma qırdım :) ama elaranın dedıgı gıbı top gıbı karnım vardı sankı vucudumun dıger yerlerı hıc kılo almamıstı dogumdan sonra fark ettım dıger alan yerlerımı
selam kızlar ramazanla aranız nasıl...susuzluktan öleyrummmmmmmmm
yeni haber varmı..
bende size bi test önereyim.bi kaba işiyorsunuz ve kaynatıyorsunuz.köpürürse hamilesiniz.....şaka değil bi yerde okudum.-tatlicadiarzu-
mimozaaaaa gel bacımm etraf hamile kaynıyor maşallahh
sendne ne haberr???
sende yap karbonat testini,güvenilir ve beleşş
kaynatacak yer ve kabı konusundada yardım etmişler.balkonda küçük tüpte yıkanmış salça kabında...oruç oruç yazdığım şeylere bak:mymeka:
tatlım valla bahane etmıyorum da hanı eylulde olsa daha ıyı olmazmı bıde karbonat yoktu kabartma tou belkı kopurmustur hehehehehherşeyede bahanen var hee.valla ben bilmem sinam ve qwertinde köpürdü cola gibi
bak banaa gayet duragan bi idrarım olduu.ölee fokurdamadı filan
hayırlı olsun diyekmii:CüvCüv:
suanda 54 kıloyum 2 kılo uzerımde kaldı hee gıtmıor he cnm ıns az alırsın benım sorunlu hamılelıktı 15 kılo serum yemıstım sıstım dogal olarakya supersınnnnnnnnnnnnn......bakalım ben ne olucam:))
elara karnım agırdı gulmekten:roflol::roflol:oo haberler cokkk
4 dene hamilemiz varr
ben ve boncukta hamile aday adayıyızz
şimdi yap.ne beklecen.
çiş yapacak kap bulmak kolayda gel gelelim kaba yapacak çiş yokk
sahurdan kalma son çişimide karbonat testine harcadım
truf
sinam
hdegirmenci
qwert
aaaaaa şok oldum şuanda walla süper...........tebrik edelimmi yani kesinmi. ay çok şaşırdım...
çiş yapacak kap bulmak kolayda gel gelelim kaba yapacak çiş yokk
sahurdan kalma son çişimide karbonat testine harcadım
:roflol:
ben sabahtan berı 4 kere yabtım sımdı gıtsem yıne olur herhalde aksam yatmadan 1 saat once basladım su depolamaya valla keske daha az ıcseymısım susuzluktan damagım kurudubilmiyorumkismile
:roflol::roflol:
akşam yatarken yap bize haber ver canom...
4 hamiş süper valla..:lepi:
testte çift cızgı cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?