- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.901
sagol cnm
kız yok neden alınayım askolsun bende takılıyom sana cancazım:):)):):): az gulmedım lafınaaaa:):):)):
ankaralı dötü karalıyım cnm:)))
:)) canım Allah bide oğluşlarımızı versin bi onlar eksik sanki(
kaydirigubbakcemile3:)::):)):ankaralı dötü karalıyım cnm:)))
elaracım sahsende tanısmıs olduk ya valla karabıberınde resmı varmı kızlar onuda cok merak edıyommmmmmm
ezanlar okunuyo acma ece yaramı ewet cnm ınsssssss olacak ya rabbım buyuk ezanlar yuzusuyu hurmetıne ınsssssssss kızlar sankım bı oglum olsa dunyada hıc sıkıntım kalmayacak gıbı gelıyo sızdede ölemı ya bende özlem cok 12 senedır(
ezanlar okunuyo acma ece yaramı ewet cnm ınsssssss olacak ya rabbım buyuk ezanlar yuzusuyu hurmetıne ınsssssssss kızlar sankım bı oglum olsa dunyada hıc sıkıntım kalmayacak gıbı gelıyo sızdede ölemı ya bende özlem cok 12 senedır(
cnm seninle bizim durumumuz cok farklıı
ben cok takmıyorum acıkcası.olursa mutlu olurum olmazsa üzülmemm
ama senin 3 kızın var tabiki 4.cocugun erkek olması yönünde bi beklentin var dogal olarak.
olmaması cok büyük hayal kırıklıgı yaratır sendee.
Rabbim nasip etsin sana bi erkek cocugu inş.
ama cesaretinede hayranım.kızın daha cok minik ve 4.cocuk düşünüyon.
elara olmus demı sadece arkadasları ısaretledım ama cnm resmı
eeeeeeeee cnm sımdı mesajımasıra geldı untmadımmmmmmmmmmmm:):)))))))))))))))))))))))))))
ne bilim benim için hiç farketmez ama kayınvalide her duasında erkek evlat versin deyince..bide kaynananın eltilerin hep erkek doğurdu gelinler ...gerçi eşim içinde çok istiyorum yarın öbürgün işini devreder ne biliyim istiyorum işte hep etraf için..YİNE ÇOK DÜŞÜK CÜMLE KURDUM ANLAYIN İŞTE KIZLAR ZATEN BENİ Bİ SİZ ANLIYONUZ..CANLARIM BENİM
olmuş olmuşşş aferin sana:)
hehe tamam aklımda yollıcam bugünn
ececimm gamzeye gönderecegim mesajı sanada yolıcam cnm.
cnm seninle bizim durumumuz cok farklıı
ben cok takmıyorum acıkcası.olursa mutlu olurum olmazsa üzülmemm
ama senin 3 kızın var tabiki 4.cocugun erkek olması yönünde bi beklentin var dogal olarak.
olmaması cok büyük hayal kırıklıgı yaratır sendee.
Rabbim nasip etsin sana bi erkek cocugu inş.
ama cesaretinede hayranım.kızın daha cok minik ve 4.cocuk düşünüyon.
aynen cnm amın ıns hepımızeeeeoda napsın milletin ağzı kapansın diye 4.yü düşünüyor cnm benim inş.rabbim verir..
oh afıyet olsun cnm bende yatmıyom gırerım aradaaa....ben arkadaşa kahve içmeye gidiyorum..çok yazmayın zor oluyor okuması:)))sahura kadar yatmıyorum uykunuz kaçarsa burdayım öpüyorum sizi..
ben arkadaşa kahve içmeye gidiyorum..çok yazmayın zor oluyor okuması:)))sahura kadar yatmıyorum uykunuz kaçarsa burdayım öpüyorum sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?