bebek cinsiyet belirleme..

:)) canım Allah bide oğluşlarımızı versin bi onlar eksik sanki(

ezanlar okunuyo acma ece yaramı ewet cnm ınsssssss olacak ya rabbım buyuk ezanlar yuzusuyu hurmetıne ınsssssssss kızlar sankım bı oglum olsa dunyada hıc sıkıntım kalmayacak gıbı gelıyo sızdede ölemı ya bende özlem cok 12 senedır(

ne bilim benim için hiç farketmez ama kayınvalide her duasında erkek evlat versin deyince..bide kaynananın eltilerin hep erkek doğurdu gelinler ...gerçi eşim içinde çok istiyorum yarın öbürgün işini devreder ne biliyim istiyorum işte hep etraf için..YİNE ÇOK DÜŞÜK CÜMLE KURDUM ANLAYIN İŞTE KIZLAR ZATEN BENİ Bİ SİZ ANLIYONUZ..CANLARIM BENİM

cnm seninle bizim durumumuz cok farklıı
ben cok takmıyorum acıkcası.olursa mutlu olurum olmazsa üzülmemm
ama senin 3 kızın var tabiki 4.cocugun erkek olması yönünde bi beklentin var dogal olarak.
olmaması cok büyük hayal kırıklıgı yaratır sendee.
Rabbim nasip etsin sana bi erkek cocugu inş.
ama cesaretinede hayranım.kızın daha cok minik ve 4.cocuk düşünüyon.

oda napsın milletin ağzı kapansın diye 4.yü düşünüyor cnm benim inş.rabbim verir..

elara olmus demı sadece arkadasları ısaretledım ama cnm resmı

olmuş olmuşşş aferin sana:)

eeeeeeeee cnm sımdı mesajımasıra geldı untmadımmmmmmmmmmmm:):)))))))))))))))))))))))))))

hehe tamam aklımda yollıcam bugünn

ececimm gamzeye gönderecegim mesajı sanada yolıcam cnm.

sendemı aynı seyı soluyon cnm esımde öle dıyo bana ama napıyım elara ınan cok yoruldum artık laflardann... dıyorum bır an once olsunda bende rahatlayım esımde aynı snenın dusunceden belkı ıstıyodur ama bana bellı etmıyo hanı zaten uzuluyorum dıye ama daha bır kere agzından duymadın neden oglum yok dedıgını rabbım benı böle sevmıs dıyor bende öle tmmda genede cok ıstıyorum ya ne bılıyım ıste anlayın artık benı canlarım sızde olmasanız ınan hep bunlar ıcımde olanlar kımseye dıyemedıklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…