bebek cinsiyet belirleme..

cnm inan kendimden daha cok istiyorum senin oglunun olmasını ve seni cok iyi anlıyorumm
kendi adıma bildigim tüm şeyleri paylaşıyorum seninle.umarım işine yarar
arkadaşların duasıylada inş Rabbim nasip edecek hepimizee
ama yinede cok saplantılı olmayalım gamzecim.olursa güzel olur ama olmama olasılıgını aklında cıkarma cnm.büyük risk alıyorsun unutma

slm kızlar bende ankaradan birsen sohbetlerinizi okudum çok anlayışlı içtensiniz Allah gönlünüze göre versin benide unutmasın

cnm benım cok sagol allah razı olsun yok artık saplatı degıl cnm fazla ama olursa cok sevınırım olmassada o da evladım kızlarımı cok sevıyom rabbım onlara uzun ömur versın salıha kızlardan eylesın cumlemızın kızlarınıda ınss

kızlar burada bi arkadaşımdan bahssetmiştim 28 günde adet oluyor adetin 10.günü tek ilşki olmuş ve cinsiyeti kız 17 haftalık bebek ama rakadaşım inanmıyor daha erken bence erkek diyor bilemem tabide 14.gün tek ilşiki olsaydı erkek olma ihtimali çok yüksekti adet döngüsü 28 olan arkadaşlar dikkat yani benim için geçerli değil benimki uzun

elaracım rahatsın demişsin ya hiç rahat değilim inan ama doktora gitmememin okadar sebeb varki hiç sorma eşimin ailesiyle ilgili sorunları var şuan kendimi düşünecek halde değilim canım allah yardımcım olsun neyapayım daha öncede böyle geçmişti günüm kan testi yaptırmıştım çıkmadı mahvoldum üzüntüden heralde olamıyorum bielmiyorum birde benim kızımda idrar testinde günüm bigün geçince belli olmuştu ama acaba idrarda çıkmama gibi durum olurmuki2. bebek aynı olmazmı acaba

yanı bencede kız olma rıskı yuksek 4 gun var yum.gunune erkeklerın yasaması zor ama rabbbım bılır genede ewet bu yum gunu cok onemlı bencede cnm

evet gamzecim yüksek ihtimalle kız ama arkadşım inanamıyo doktor kız demiş gönül isterki herkesin istediği olsun hayırlısı canım benim bi kızım var 9 aydır çalışıyoz olmuyo ya üzülüyorum

senağlamasenağlama kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu yıl çok istediğim iki şey vardı.biri hayırlısıyla bir oğlumun olması öbürüde kpss den iyi bir puan almak.ikiside olmuyo heralde
kpss den iyi bir puan almadım.dünde doktor kız dedi.karnım 13 haftalık.yani neye elimi atsam kurudu.

uzulme cnm demek daha vaktı gelmemıs ıns en yakın zamanda kalırsın cnm

daha senın tam garantın yok cnm uzuleme ılk erkek sonra kız dedıler dımı bır ıkı ay daha gecsınde anca öle netlesır sen yontem olaarak neler denemıstın cnm

çok üzgünüm çok istemiştim ama olmadı.emeğime üzülüyorum.artık ne olur bilmiyorum

cnm ıkıncmı senın uzulme bak bıde benı dusun 3 tane kızım var hmdolsun bende ısteemezmıydım ama olmayınca olmuyo cnm sakın uzulme bende kucuklukde cok uzuldun agladım ama ınan bana yuzunu gorunce cok sevılıyolar ve hatta dogu m yaptım evıme geldım daha bır hafta gecmıyodu camdan bakayım dedım bu evımede yene tasınmıstım daha komsuları pek tanımıyodum allahım arabada bı kadın ındı ıcerde bısey ındırmeye calısıyo ay bırde gordum rabbım korusun engellı bır erkek cocugu ay uzulduklerım geldı hemen aklıma yarabbım dedım ya verseydın bane erkek ama sakat olsa napardım hemen hamd ettım rabbım saglık versın ılk bası o ama genede ıstıyoz tabıkı degısık olmasını ınss ıstedıgınden olur cnm benım

slm kızlar bende ankaradan birsen sohbetlerinizi okudum çok anlayışlı içtensiniz Allah gönlünüze göre versin benide unutmasın

h.g birsen
ankaranın neresindensin

amin inş cnm

yaaa kızlar nereye kayboldunuz ne güzel konuşuyodunuz

eşim ve kıızm geldiler.kızımın karnını doyurdum yattıı
kocadaa yattıııı oh beee

hımm demek kızıı olacak arkadaşının.hayırlısı olsun.saglıkla alsın kucagına inş.

hımm anladım cnm.ama belirsizlikte seni strese sokar.o nedenle kan testi yaptır dedim.
dedigim gibi bazı arkadaşların idrarında cıkmadı kan testinde cıktı.belki sendede öledirr
Hakkında hayırlısı olsunn

ay sankı bızı anlatıyorsun ama benım esımın ne yazıkkı ıstıfası soz konusu olamaz off offf
valla hepınızı cok ıyı anlıyorum ama hayat bır sınav ne olur unutmayalım boyle konustugumuz zaman rabbımın gucune kadar gamzecım yanı hepımız ıcın kızlar ne olursa olsun sukredıyoruz hep beraber o yuzden rabbımın bır bılgıdı vardır oyle ıstemıstır oyle olmustur dılerım herkesın gonlune gore verır rabbım
bı arkadasımız 14.cu gun tek ılıskı ama kız demıs ya ıste buda onun gıbı bırsey herzaman derım bızım yabtıgımız aklımızda keske kalmasın dıe unutmamak lasımkı rabbım ne ısterse onu vercek bı ne yersek yıyelım nekadar yumurtlama gunu olursa olsun nasıpte ne varsa olcak nerde hata yabtım dıe dusunmemek lasım

daha senın tam garantın yok cnm uzuleme ılk erkek sonra kız dedıler dımı bır ıkı ay daha gecsınde anca öle netlesır sen yontem olaarak neler denemıstın cnm

benim hatırladıgım kadarıyla bu arkadaş klomen ve cat ignesi oldu
doktor yumunun catladıgını sölemiş o gün ve 36 saat sonra 2.ilişki olmuştu sanırım
ama şu var.yum catladıktan kac saat sonra ilk ilişki oldu acaba??
cünkü ilk 12 saatten sonra vajina asidik olabiliyor

vereliniortak

kızlar kan testini cuma yapıcam akşam yaparmı hastaneler ? ayın 13 ü oluyor benim regl tarihim.(geçen ay ilaçla adet görmüştüm ayın 13 de oldum asıl regl 7 hangisini göz önüne alıcam sizce?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…