- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.941
senağlamasenağlama kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu yıl çok istediğim iki şey vardı.biri hayırlısıyla bir oğlumun olması öbürüde kpss den iyi bir puan almak.ikiside olmuyo heralde
kpss den iyi bir puan almadım.dünde doktor kız dedi.karnım 13 haftalık.yani neye elimi atsam kurudu.
senağlamasenağlama kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu yıl çok istediğim iki şey vardı.biri hayırlısıyla bir oğlumun olması öbürüde kpss den iyi bir puan almak.ikiside olmuyo heralde
kpss den iyi bir puan almadım.dünde doktor kız dedi.karnım 13 haftalık.yani neye elimi atsam kurudu.
kızlar kan testini cuma yapıcam akşam yaparmı hastaneler ? ayın 13 ü oluyor benim regl tarihim.(geçen ay ilaçla adet görmüştüm ayın 13 de oldum asıl regl 7 hangisini göz önüne alıcam sizce?)
kızlar kan testini cuma yapıcam akşam yaparmı hastaneler ? ayın 13 ü oluyor benim regl tarihim.(geçen ay ilaçla adet görmüştüm ayın 13 de oldum asıl regl 7 hangisini göz önüne alıcam sizce?)
bırde her dr farklı konusuyor dun arkadasımla konustum o kız bebek ıstıyor ama onun dr anlatmıs bıraz erkek cocuk ıcın yumurtlama gununden bırgun once ve yumurtlama olduqu gun en garantı demıs yumurta catladıktan 12saat ıcınde olmasıda sansı arttırmıs kız cocuk ıcın oda aynıs eyı soylemıs adetten temızlendıkten sonra ılk 5 gun hergun ılıskı demıs ama sunuda eklemıs onund uzenlı 15.cu gun catlama oluyormus bazı kadınlar adet bıter bıtmez yumurtlayabılıyormus once bunun takıbı sart demıs aman artık takmıyorum bıldıklerımı yabıcam keske dememek ıcın rabbım ne yazdıysa o olsun hayırlısı olsun gonlume gore versın ıns benım koca geldı kızım durmuyor gelırım yıne
ececiğim bence acele etme,geçsin bekle testini yap,doktoruna git inşallah oğlun gelmiştir::)))))))):teytey:
özel hastaneler yapar cnm.bence 13 ü baz alcann
hadi hayırlısı inşallahh senden güzel haberler alırız
HOŞGELDİN CNM NERELERDESİN ? haklısın ama bebek varsa günü belli cuma günü tam 15 günlük oluyor çıkar heralde
kızlar ben klomen cat ignesi filan yaptırmıcam.cok müdehale etmek istemiyorum.olayı seyrine bırakcam.ovulasyon testiyle kendim takip ederim.
keyfi cat ignesi filan yaptırmak Allahın işine karışıyormuşum gibi geliyor
ama bi kac aydır cocugu olmayanlar tabiki cat ignesi yaptırsınlar.onlarınkii mecburiyettenn
diger yöntemlerri denicem ama:)))
hoşbulduk canım,yemek yaptım bugün malum ramazan eee benimde iki bebiş zor oldu valla,ilk günler evde olalım dedik sonra atcaz kendimizi artık kayınvalde,anne,amca,dayı kim gelirse yoksa ben ölürüm herhalde zaten son iki yıl emzirmw ve hamilelik dolayısıyla tutamamıştım zor geçti bugün valla...hamilelik olayına çok takma canım yaa kısır mısır psikolojikmen kalamazsın bu seferde rahat ol relaksss...benim kuzen geç evlendi çocuğum olmayacak paranoyası yüzünden iki yıl hamile kalamadı dr yum takibi,çatlatma iğne falan herşeyi yaptı kaç sefer sonra artık tüp yapacağız dediği an kendiliğinden hamiş kaldı ::))))))
nedense bu ay çok takmıyorum yoksa 50 kere test yaptırıdım içimde heyecanda yok geçen ay şoka uğramıştım bu ay rahatım olmassa ilaç kullancam(kortizonlu)onun için kendiliğimden kalsam iyi olacak :))
inşallah hamilesindir canım,allah gönlünün istediğini lütfetmiştir inşallah::)))))))))
elaracım bu şarkıyı sana armağan ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?