bebek cinsiyet belirleme..

bırde her dr farklı konusuyor dun arkadasımla konustum o kız bebek ıstıyor ama onun dr anlatmıs bıraz erkek cocuk ıcın yumurtlama gununden bırgun once ve yumurtlama olduqu gun en garantı demıs yumurta catladıktan 12saat ıcınde olmasıda sansı arttırmıs kız cocuk ıcın oda aynıs eyı soylemıs adetten temızlendıkten sonra ılk 5 gun hergun ılıskı demıs ama sunuda eklemıs onund uzenlı 15.cu gun catlama oluyormus bazı kadınlar adet bıter bıtmez yumurtlayabılıyormus once bunun takıbı sart demıs aman artık takmıyorum bıldıklerımı yabıcam keske dememek ıcın rabbım ne yazdıysa o olsun hayırlısı olsun gonlume gore versın ıns benım koca geldı kızım durmuyor gelırım yıne

öyle deme Allahın gücüne gider verdiklerinide geri alır HİÇ BİR ZAMAN İSYAN ETME HEP ŞÜKÜR ET CNM...

unutmaki imtihan dünyasındayızz.önemli olan bu sınavı gecebilmekk.o nedenle isyan etmemek lazım.sende üzülme Allah saglık versin cocuklarına inşallahh
hem daha cok erken.kendi doktorunada gitmemişsin.belki yanılmış olabilir bu gittigin doktor

bu arada benım 34 gunde bır oldugu oluyor bazen 29 gunde bır o yuzden 34 baza alırsam daha 11 gun var reglıme hehehehe opuyorum hepınızı kocamannnnnn takmayın takılmayınnnn rabbım buyuk hayırlı bır ay dualarınızı edın kalbınıze neden boyle oldu soyle oldu getırmeyın emınım mukafatını alırız bı tanıdık ınanın 8 aylık olana kadar kız dedıler son kontrolune gıttı gun kesınlıkle erkek dendı ama kız cok ıstemesıne ragmen herzaman ben nerde hata yabtım vs gıbı seyler demezdı hep sordugumda nasıpte bu varmıs sukur derdı

kızlar kan testini cuma yapıcam akşam yaparmı hastaneler ? ayın 13 ü oluyor benim regl tarihim.(geçen ay ilaçla adet görmüştüm ayın 13 de oldum asıl regl 7 hangisini göz önüne alıcam sizce?)

ececiğim bence acele etme,geçsin bekle testini yap,doktoruna git inşallah oğlun gelmiştir::)))))))):teytey:

kızlar kan testini cuma yapıcam akşam yaparmı hastaneler ? ayın 13 ü oluyor benim regl tarihim.(geçen ay ilaçla adet görmüştüm ayın 13 de oldum asıl regl 7 hangisini göz önüne alıcam sizce?)

özel hastaneler yapar cnm.bence 13 ü baz alcann
hadi hayırlısı inşallahh senden güzel haberler alırız

canım benim bir arkadaşım adetin bittiği ikinci gün hamiş kalmıştı çok iyi biliyor çünkü korunmasız o gün tek ilişki olmuş oğluşu var,dediğin gibi yumurtlama günleri kadından kadına değişiyormuş..

canım 13 hafta erkenmiş daha bence hemen inanma birkaç hafta sonra bir bakarsın oğlan demiş..:)))))

kızlar ben klomen cat ignesi filan yaptırmıcam.cok müdehale etmek istemiyorum.olayı seyrine bırakcam.ovulasyon testiyle kendim takip ederim.
keyfi cat ignesi filan yaptırmak Allahın işine karışıyormuşum gibi geliyor
ama bi kac aydır cocugu olmayanlar tabiki cat ignesi yaptırsınlar.onlarınkii mecburiyettenn
diger yöntemlerri denicem ama:)))

HOŞGELDİN CNM NERELERDESİN ? haklısın ama bebek varsa günü belli cuma günü tam 15 günlük oluyor çıkar heralde

hoşbulduk canım,yemek yaptım bugün malum ramazan eee benimde iki bebiş zor oldu valla,ilk günler evde olalım dedik sonra atcaz kendimizi artık kayınvalde,anne,amca,dayı kim gelirse yoksa ben ölürüm herhalde zaten son iki yıl emzirmw ve hamilelik dolayısıyla tutamamıştım zor geçti bugün valla...hamilelik olayına çok takma canım yaa kısır mısır psikolojikmen kalamazsın bu seferde rahat ol relaksss...benim kuzen geç evlendi çocuğum olmayacak paranoyası yüzünden iki yıl hamile kalamadı dr yum takibi,çatlatma iğne falan herşeyi yaptı kaç sefer sonra artık tüp yapacağız dediği an kendiliğinden hamiş kaldı ::))))))

bildiğin çok şey var bencede hepsini dene sonuçta bir tane evladın var baktın olmadı 3.yü düşünürsün cnm (nacizane fikrim)

nedense bu ay çok takmıyorum yoksa 50 kere test yaptırıdım içimde heyecanda yok geçen ay şoka uğramıştım bu ay rahatım olmassa ilaç kullancam(kortizonlu)onun için kendiliğimden kalsam iyi olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…