bebek cinsiyet belirleme..

nedense bu ay çok takmıyorum yoksa 50 kere test yaptırıdım içimde heyecanda yok geçen ay şoka uğramıştım bu ay rahatım olmassa ilaç kullancam(kortizonlu)onun için kendiliğimden kalsam iyi olacak :))

gögsünden süt geldigi içinmi ilac kullancaktın ececim sen?

ben geldım kocayı ve kızaları ysatırdım oh sahura kadar kafa dınleyım bıraz

h.g cnm.bende rahatımm.sibel canı dinliyom bi taraftandaaa
ahh ahh sigara olcaktı içecektik şimdi dimii gızzz:))

gögsünden süt geldigi içinmi ilac kullancaktın ececim sen?

h.g cnm.bende rahatımm.sibel canı dinliyom bi taraftandaaa
ahh ahh sigara olcaktı içecektik şimdi dimii gızzz:))

süt geldiğiiçin kullanıyorum zaten cnm.eğer bu ilaca rağmen kalmazsan dedi adetin 3.günü gel ilaç ve iğne tedavisi yapıcam dedi:(bu arada sigara sizin yerinize içerim isterseniz:)))elimde kahve ve sigara var:))

süt geldiğiiçin kullanıyorum zaten cnm.eğer bu ilaca rağmen kalmazsan dedi adetin 3.günü gel ilaç ve iğne tedavisi yapıcam dedi:(bu arada sigara sizin yerinize içerim isterseniz:)))elimde kahve ve sigara var:))

aaaaaa sen sigaramı içiyonnn cok ayıppplmaz:
hamileligini sigara bile engelleyebilir cnm
sende bıraksan cok ii olur
valla ben bıraktım cokta rahatımm
ama bazen canım istemiyor degil

aaaaaa sen sigaramı içiyonnn cok ayıppplmaz:
hamileligini sigara bile engelleyebilir cnm
sende bıraksan cok ii olur
valla ben bıraktım cokta rahatımm
ama bazen canım istemiyor degil

aman be içtiğimde sigara olsa şu inceler yokmu içinde tütün varmı yokmu bellideğil onlardan kendimi avutuyom işte ama söz hamileliğimi öğreniyim günde 3 tane içerim..ben bırakamam(bilmiyorumkismile

elaracım hamiş arkadaşlar hangi yoöntemi kullandı yazdınmı..baş sayfadaki listeye eklersen canım görürüz.çok özelse eğer mesaj at.çatlarım valla.benimki belli iğne ve 34.saat şey..diğer kızlar ne yaptı anlatın ayol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…