bebek cinsiyet belirleme..

truf ovulasyon kiti kullandı.yum gününü yakaldı tek ilişkiyle hamile kaldı.
hdegirmencininki karışık biraz.30 gün regli döngüsü.adetten sonraki 3 gün üstüste birliktelik olmuşş.
sinam kız beebk istiyordu.yumdan 4 gün önce tam kız gününde tek ilişki
qwert sık ilişkiden hamile kaldı.cünkü aylardır ugraşıyorduu.mecburen sık ilişki denedi

evet profilin herkes görüyo.sen bilirisin hayatım ben açınca gördüm haberin olsun diye dedim.bu arada kızının gözlerine aşık oldum:)...maşallah.evinde süper. huzurla otur canım....

anladım elaracım.inşallah allah gönüllerine göre verir.
saat bir.benim kocişi oruç resmen çarpmış.yazık hala kendine gelemedi.gece inşallah uyandırabilirim.benide çarptı.inşallah allah sabrını verir.alışırız.çok zor olacak bu sene.

noniscim bende aç dururum ama susuz çok zor.dedimya inşallah allah sabrını kolaylığını verir inşaşllah.akşamdan beri soda çay limonata su ne bulduysam içtim.şimdide iki bardak içip yatarım.gecede çay ve su...aklıma gündüz çektiğim susuzluk geldikçe içtikçe içtim valla

ya ben sahurda yıyemıyorum ıftarda cok kacırıyom galıba hala mıdem yenı yemısım gıbı sıs catlıycak gıbıyım dun gecede sahurda yemedım suyumu ıctım yattım qercı allah var hıc aclık cemıyorum bana tek zor gelen susuzluk hele ılk 1 hafta gecsın daha kolay olcak ıns

elara eşimin ablasının 2 oğlu var teyit etmek için ona sordum bu 2 oğlu sık ilişkiylemi yoksa az iliş.lemi yaptın diye.Yok be ne sıkı ayda yılda bir oluyordu onlardada hamile kaldım dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…