bebek cinsiyet belirleme..

valla yapcak bişey yok evde yuvarlanı tutuyoruz ağır işte çalışıp tutanlarda var cnm yinr şükür. ama zor geçiyor hele son bi saat dilim damağıma yapıştı..

canım evet evde olmak nispeten kolay oluyor zaten çalışanlara dua ettim durdum tüm gün,emzirdiğim için daha da zorlandığımı düşünüyorum yoksa hiç acıkmadım iftarı suyla yaptım paso su içtim hala da geçmedi susuzluğum..

off ondan zorlandın sen kıyamam tutma dicem ama borcunu ödemek daha zor oluyor..

bende aynen canım içiyorum durmadan emzirmeninde etkisi var herhalde..

off ondan zorlandın sen kıyamam tutma dicem ama borcunu ödemek daha zor oluyor..

sorma canım yaa geçtiğimiz iki yılda da tutmadım yeni doğum ve hamilelikler yüzünden(malum her yıl çocuk :)) hala köşede onları tutmamı bekleyen kazalarım varken bu yıl tutayım dedim bebek ek gıdalara başladı bana bağımlı değil beslenmesi ama yine de zormuş gerçi tutanlar yeni doğursa,hamile olsa bile tutuyorda bünye meselesi işte..

Hayirli Ramazanlar arkadaslar Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun hamile olan arkadaslarin bebeklerini saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah dualarim sizinle...

arkadaşlar benim son sat 27 temmuz...ilişki günleri adetin 7. 9. 10. 15. günleri oldu başkada olmadı...bakalım hamiş kalabilecek miyim...beklenen regi günüm 24 ağustos....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…