- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.121
googleye amcamı dıosun bende bızımyegen derım hep durun bı bakım bızım yegen kesın bılıodur hahahahahah kız karbonat olayı ıcın kızın bırı demıskı ben yabtım kopurmedı esım yabtı kopurdu sımdı bu durumda esımmı hamıleD
canınıı sıkmakk istememm amaa bana göre seninnn yumurtlamadan öçnce ve 3 defa olmuş kız geliyoo içimee
birde fhna arkadaşımızınkinide ben kız geçirmiştim içimden çünkü 17 ve 18 de hamile kaldım yazmıştımmm
kız benimkine olay anında korun diyoomm tamamm aşkımm diyoo banaa ozamannn
kızmıyooo ne güzell herdediğim oluyoo
anaa sabahh olunca aklınamı ne geldiii
evde kıyamet koptuuu neden korundurtuyomuşumm onuuu
lann akşamm kızsanaa ne sabahh bağırıyonn değilmiiialsanaalsanasmile
hamile kalmak istemiyordumm ya ozmanlarr
elara cıkss ne bacım
elaracım sahsende tanısmıs olduk ya valla karabıberınde resmı varmı kızlar onuda cok merak edıyommmmmmm
pazartesi ye kadar Tefriciye duası okumak isteyenler sölesinn
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc|
1|Gamzecim|
2|Ebru|
3|qwert|
4|Elara|
5|Ariel|
6|Deyyan|
7|Kardelen074|
8|GurbetGüzeli|
9|Truf|
10|Sellvi|
11|Mimoza|
12|Eceiremnur|
13|Boncuk|
[/table]
başka kimler vardıı????
eve28 günde olanlarınn daha belli oluyoo yumurtlama zamnlarıııkızlar burada bi arkadaşımdan bahssetmiştim 28 günde adet oluyor adetin 10.günü tek ilşki olmuş ve cinsiyeti kız 17 haftalık bebek ama rakadaşım inanmıyor daha erken bence erkek diyor bilemem tabide 14.gün tek ilşiki olsaydı erkek olma ihtimali çok yüksekti adet döngüsü 28 olan arkadaşlar dikkat yani benim için geçerli değil benimki uzun
senağlamasenağlama kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bu yıl çok istediğim iki şey vardı.biri hayırlısıyla bir oğlumun olması öbürüde kpss den iyi bir puan almak.ikiside olmuyo heralde
kpss den iyi bir puan almadım.dünde doktor kız dedi.karnım 13 haftalık.yani neye elimi atsam kurudu.
benim hatırladıgım kadarıyla bu arkadaş klomen ve cat ignesi oldu
doktor yumunun catladıgını sölemiş o gün ve 36 saat sonra 2.ilişki olmuştu sanırım
ama şu var.yum catladıktan kac saat sonra ilk ilişki oldu acaba??
cünkü ilk 12 saatten sonra vajina asidik olabiliyor
bırde her dr farklı konusuyor dun arkadasımla konustum o kız bebek ıstıyor ama onun dr anlatmıs bıraz erkek cocuk ıcın yumurtlama gununden bırgun once ve yumurtlama olduqu gun en garantı demıs yumurta catladıktan 12saat ıcınde olmasıda sansı arttırmıs kız cocuk ıcın oda aynıs eyı soylemıs adetten temızlendıkten sonra ılk 5 gun hergun ılıskı demıs ama sunuda eklemıs onund uzenlı 15.cu gun catlama oluyormus bazı kadınlar adet bıter bıtmez yumurtlayabılıyormus once bunun takıbı sart demıs aman artık takmıyorum bıldıklerımı yabıcam keske dememek ıcın rabbım ne yazdıysa o olsun hayırlısı olsun gonlume gore versın ıns benım koca geldı kızım durmuyor gelırım yıne
elara eşimin ablasının 2 oğlu var teyit etmek için ona sordum bu 2 oğlu sık ilişkiylemi yoksa az iliş.lemi yaptın diye.Yok be ne sıkı ayda yılda bir oluyordu onlardada hamile kaldım dedi:)))
çok üzgünüm çok istemiştim ama olmadı.emeğime üzülüyorum.artık ne olur bilmiyorum
elaracım ona takılmadımda inan fhnaya takıldım.kadın yumutrta çatladıktan sonra denedi hayret içindeyim.dr yanılmıştır inşallah.yoksa ben kafama takacak bişiyi çoktan seçtim
:roflol: aclık cenemize vurdu bacımm
aynen katılıyorum elaracım karabıberım cnm resım ıstıyoz sendende valla merak edıyom senı
sağol canımmhoşgeldin karabiberim.
evet fhna canım kendi druna git bizi haberdar et.güzel haberlerle gel yoksa kalpten giderim ben ya...ne zaman gitcek bilen varmı....
Ben forumu bu yüzden takip edemiyorum istee :)
sağol canımm
canımm günlüükk giripp okuyorumm yoksa bende takip edememm
nerden kaldıysam başlıyorumm okumaya ancak yetişiyorummmm
yoksaaa varyaa bunlar tam sopalıkk çok konuşuyorlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?