bebek cinsiyet belirleme..

selammm
doktordan geldim şimdi. çok küçük görünmedi normal ultrasonda. vajinal muayene yapıcam dedi. orucum bugün istemedim ben de.
iki hafta sonra gidicem tekrar.

sinam bebeişinii gördün yanii ne güzell haftaya tam görürsünnn
fhnanında banaa göre doktor bilemediii kendii doktoruu daha tecrübeliymiş

Yok canim ben suan Almanyada yasiyorum ama Aydinlikevlerde büyüdüm :)
bende ortaokulu ve liseyi aydınlıkevlerde okudum
hayırlısı olsun cnm sıkma canını
saglık ocagı varsa bide kan tahlili yaptırsan cok iyi olur aslında
ben bişi anlamadım yaptıgın testlerden

valla bende bişey anlamaadım böle beklemekte sıkıyo
yarın yaptıracam kan testi

canın neler çekmiştii tatlımıı ekişimi

karabiber kızımda hep ekşi çekti özellikle köfte turşu yiyordum.ama bu hamilelğimde herşey yiyorum tatlıda ekşide.kızımda hep 9 ay kustum.ilk aylarda kilo verdim.karnım 5.ayda çıktı önce göğüsleri şişti kalçam büyüdü.bu hamilelğimde öyle değil.karnım 2.ayda büyümeye başladı.midem bulanmıyor sadece çok yanıyor.

selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar..........
sagolasn canim sanadaaaaa
ben de biraz iş yapayım öğleden sonra canım çekiliyo sanki kıpırdayamıyorum.
hade gitde yap bakemyin gelkizzzzz
yarın için randevu aldım saat 11,30 da ilyas ayan'a
hayirli havadislerini beklikkkkkkkk
kızlar yanlış anlamayında oha demek istemiyorumm ama
dün 867 de bıraktım sayfayı yeni girdim 909 olmuşş nasıl okuyacamm bennnnnnnnnnnnnn
ayni dertten ben de muzdaribim kiz oku oku bitmiiiii garularrrrrin hemm elleri hemde dilleriguvvetli maslallahhhhhh
Ben forumu bu yüzden takip edemiyorum istee :)
anamedersin niyeki senin adina bas rada istatiklere bas ve en son yolladigin msj a tikla oradan okumaya basla guzelimmmm
isteruk göktug isterukkkkkkkk :teytey:

tmm cnm
kan testi yaptırmaya
cnm hadı ıns hayırlı haberlerle gel
kızlar hastaneye gidiyorum akşam çok kustum sahurdan sonra 8 e kadar zaten niyet etmemiştim oruc depilim bana duaaa edin kızlar oruc ağzınızla nolurrrrrrrr

cnm gecmıs olsun kız hamıslık belırtısımı acaba kusman ıns ondandr bcm rabbım yuzunu guldursun

anamedersin niyeki senin adina bas rada istatiklere bas ve en son yolladigin msj a tikla oradan okumaya basla guzelimmmm

Cok saol canim ama her zaman yazmiyorum ya ondan dolayi zor oluyo takip etmek bilmiyorumkismile
Birde su tefriciye duasiyla ilgili sorularima cevap versen ne güzel olcak...
1. nasil niyet edilecek burasi icin okurken?
2.ben simdi kendim baska bir niyet icin okumaya basladim belli bir zamananda bitirmem sartmi,1 ayda bitsede olurmu?

evet aynen canım kayınvalidemin yanında kaldım dün gece pencerede acil kapısına bakıyor, sabaha kadar okadar çok vaka geldiki halimize şükretmek lazım

evet canım hep sukretmek lazım aslında sadece boyle durumlarda degıl..ınternet gıttı ve aranızdan koptum mecburen..yıne oku oku bıtmedı..supersınız:)

adetimin 3.günü doktora gittim ultrasyonda yumurtalarıma baktı iyi dedi.gün verdi adetinin 17.günü gel dedi.gittim yumurtan çatlamış dedi hemen ilişki olsa erkek olabilir dedi.ama yumurta hakkında bilgi vermedi sağdamı soldamı diye sordum söylemedi.sağda yada solda olmasının cinsiyetle alakası yok dedi.sadece yumurtan çatlamış dedi

kızlar hastaneye gidiyorum akşam çok kustum sahurdan sonra 8 e kadar zaten niyet etmemiştim oruc depilim bana duaaa edin kızlar oruc ağzınızla nolurrrrrrrr

Hayirli haberlerle gel insallah.

Zaten doktor kesin kız demedi çok küçük dedi kesin değil dedi kıza benziyor dedi.artık hayırlısı

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…