- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.141
30 günlük regli döngüsü olan kadının 17-18.günü yum günü oluyor genelde.e nolcak ozamn?
karabiberrrr
şimdiki halini istiyozzz.göktugu da merak ediyoz yani:)
hadi hemen koyda cıkcam bennnn
bende ortaokulu ve liseyi aydınlıkevlerde okudumYok canim ben suan Almanyada yasiyorum ama Aydinlikevlerde büyüdüm :)
hayırlısı olsun cnm sıkma canını
saglık ocagı varsa bide kan tahlili yaptırsan cok iyi olur aslında
ben bişi anlamadım yaptıgın testlerden
canın neler çekmiştii tatlımıı ekişimi
sagolasn canim sanadaaaaaselam kızlar herkese hayırlı ramazanlar..........
hade gitde yap bakemyin gelkizzzzzben de biraz iş yapayım öğleden sonra canım çekiliyo sanki kıpırdayamıyorum.
hayirli havadislerini beklikkkkkkkkyarın için randevu aldım saat 11,30 da ilyas ayan'a
ayni dertten ben de muzdaribim kiz oku oku bitmiiiii garularrrrrin hemm elleri hemde dilleriguvvetli maslallahhhhhhkızlar yanlış anlamayında oha demek istemiyorumm ama
dün 867 de bıraktım sayfayı yeni girdim 909 olmuşş nasıl okuyacamm bennnnnnnnnnnnnn
anamedersin niyeki senin adina bas rada istatiklere bas ve en son yolladigin msj a tikla oradan okumaya basla guzelimmmmBen forumu bu yüzden takip edemiyorum istee :)
isteruk göktug isterukkkkkkkk :teytey:sen beni görmedinmii gördün sanıyordummm
ben yükleme yapamadımm çünküü bilgisayar lehçe
yanii biz 3 yıl polonyada yaşadığımızz içinn bilgisayar ordan alındıı ve benn bilgisyarın dilini anlıyamıyorumm
koyabilirsem sayfaya koyar kaldırırımm
yoksa ben eskiden koyuıyordum oluyordu
kan testi yaptırmaya
kızlar hastaneye gidiyorum akşam çok kustum sahurdan sonra 8 e kadar zaten niyet etmemiştim oruc depilim bana duaaa edin kızlar oruc ağzınızla nolurrrrrrrr
tmm cnmsen beni görmedinmii gördün sanıyordummm
ben yükleme yapamadımm çünküü bilgisayar lehçe
yanii biz 3 yıl polonyada yaşadığımızz içinn bilgisayar ordan alındıı ve benn bilgisyarın dilini anlıyamıyorumm
koyabilirsem sayfaya koyar kaldırırımm
yoksa ben eskiden koyuıyordum oluyordu
cnm hadı ıns hayırlı haberlerle gelkan testi yaptırmaya
kızlar hastaneye gidiyorum akşam çok kustum sahurdan sonra 8 e kadar zaten niyet etmemiştim oruc depilim bana duaaa edin kızlar oruc ağzınızla nolurrrrrrrr
evet aynen canım kayınvalidemin yanında kaldım dün gece pencerede acil kapısına bakıyor, sabaha kadar okadar çok vaka geldiki halimize şükretmek lazım
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
çabuk gel
fhna cım ayrıca yumurtanı takip ettimi bu dr.hangi gün kaç mmdi.sağdamıydı soldamıydı.bunlarıda takip etmek lazım.yumurtan çatlamış dediğine göre önceki muayenede sana bişiler sölemiştir.şu kadar mm.sağda solda.bunlarıda yazarmısın canım.
Ben bu sefer soldan denedim.içim rahat değil zaten
Zaten doktor kesin kız demedi çok küçük dedi kesin değil dedi kıza benziyor dedi.artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?