bebek cinsiyet belirleme..

gamzecim kusma midemden dolayı göğüsteki süt için kullandığım ilaç yapıyor orucumu yedi ya çok üzüldüm kendimi suşlu hissettim acaba tutsamıydım.ağız dolusu kusarsan bozar diyolar ama ben sabahın 8 ine kadar çıkardım içimde bişey kalmadı ..

Herkese qunaydınlar
bugun cok halsızım ve cok mutsuzum boyle aglamak gelıyor hep ıcımden neyse elara cnm ben 200 tane okurum ancak hafta sonu vs yanı tasınma zamanlarım ya kokusturuyorum he olurda fasla okuyabılıcek olursam soylerım zaten

ece cnm gecmıs olsun hadı bakalım hayırlı haberlerını alırız ıns heyecanlandım senın yerıne ben :)
fhna cnm sıkma canını benım de erkek olckmıs gıbı gelıyor senın cocuqun ıyı dusun ıyı olsun cnm

gece sürekli istifar etim.sahurda el kadar ekmek su içtim.sabah işe geç kalınca eşim seni bırakayım dedi.arabada iken hastaneden aradılar.halen biyopsi iğnesi gelmemiş 26 ağst.ertelediler.doktora gebelik olduğunu söyledim.gebelikle beraber biyopsi olmazz.gebelik sonlandıktan sonra olur dedi.ben böyle birşey bekliyordum.pazartesi kurula gel.kurulda görüşelim dedi.kurulda netleşecek.benimki de sen zahmetsiz çaba sarfetmeden hamile kalıp oğlum olsun diyordun bak zahmetsizce hamile kaldın.gerisini allaha bıraktık.rabbim ne uygun görürse o .bence çatlama iğnesi,yumurta takibi,sağ sol yumurta hikaye .allahın dediği olur.

evttttt kesınlıkle canım sakın sıkma kendını..bır an once dr a gıt allahtan herseyın hayırlısı hep ıyı dusun ıyı olsun:)) Allah buyukkk

evttttt kesınlıkle canım sakın sıkma kendını..bır an once dr a gıt allahtan herseyın hayırlısı hep ıyı dusun ıyı olsun:)) Allah buyukkk

sağol allah razı olsun.yalnız kalınca sıkılıyorum.pazartesi kurula gidicem kurulda 4 uzman ve prof var onlar değerlendirecekler .ben allahın verdiği cana kıyamam.sonu ne olursa olsun doğar.yumurtlama falan olmadığı gün olan bebeğin de bir hikmeti vardır.

canim sen hastamisin ne oldu hayir ola neden gebelik sonlanacak bisi anlamadim ben:1no2:

merak etme erkn yumurtlamada var unutma..herseyde bır hayır vardır..ınsallah hakkınızda en guzelı olur...en hayrlı gunde ogrendın emın ol vardır bır hayır

rabbim sana şifa versin bu mübarek günlerin hatırına.inan çok gönülden dua ediyorum.inşallah sağlık bir şekilde doğumunuda yaparsın.

cnm benim çok geçmiş olsun kendini üzme herşey olacağına varır.Allahın mucizeleri çoktur ben inanıyorum bebeğine bişey olmadan bu iş sonuçlanacak sende inan ve kednini üzme önce senin sağlığın..

üzülme canım hep Allah'ın dediği olur

evet bana karaciğerde pbs tanısı konulmuştu
canim senin o zaman karacd´ciger yorgunlugu var Allah sifani versin canim bnim insallah su vakit sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine sifani verisin rabbim

Bunların başlıcaları paslı bir dil ve nefesin kokması- kalp ağrıları- mide bulantısı- midede şişkinlik ve gazlanma- başta ağırlık ve baş ağrıları- çok berrak veya çok yüklü idrar- sarı bir ten- kırmızı bir burun ve yüzde lekeler…
Öyleyse karaciğerin sağlığı için- tam bir kimyasal ürün olan beyaz şekere- rafine tuza- rafine yağlara- hayvansal katı yağlara- konservelere- beyaz undan yapılan ekmeğe ve hamur işlerine- kırmızı ete- kimyasal yapay besinlere [kola gibi] ilaçlara- alkollü içkilere hayır demeliyiz.
Dostlarımız ise esmer undan yapılmış ekmek ve hamur işleri- meyveler- bal- kaya tuzu- rafine edilmemiş ve bir kere ezilerek elde edilmiş zeytinyağı veya ayçiçek yağı- şekerli kuru meyvelere- havuç- pancar- lahana- enginar- kereviz- karahindiba- sarmısak- pırasa- peynir- soya ve kepekli tahıl ürünleridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…