- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.161
kan verdim geldim sonuç6 daymış işin yoksa bekle şimdi(
gece sürekli istifar etim.sahurda el kadar ekmek su içtim.sabah işe geç kalınca eşim seni bırakayım dedi.arabada iken hastaneden aradılar.halen biyopsi iğnesi gelmemiş 26 ağst.ertelediler.doktora gebelik olduğunu söyledim.gebelikle beraber biyopsi olmazz.gebelik sonlandıktan sonra olur dedi.ben böyle birşey bekliyordum.pazartesi kurula gel.kurulda görüşelim dedi.kurulda netleşecek.benimki de sen zahmetsiz çaba sarfetmeden hamile kalıp oğlum olsun diyordun bak zahmetsizce hamile kaldın.gerisini allaha bıraktık.rabbim ne uygun görürse o .bence çatlama iğnesi,yumurta takibi,sağ sol yumurta hikaye .allahın dediği olur.
evttttt kesınlıkle canım sakın sıkma kendını..bır an once dr a gıt allahtan herseyın hayırlısı hep ıyı dusun ıyı olsun:)) Allah buyukkk
canim sen hastamisin ne oldu hayir ola neden gebelik sonlanacak bisi anlamadim ben:1no2:gece sürekli istifar etim.sahurda el kadar ekmek su içtim.sabah işe geç kalınca eşim seni bırakayım dedi.arabada iken hastaneden aradılar.halen biyopsi iğnesi gelmemiş 26 ağst.ertelediler.doktora gebelik olduğunu söyledim.gebelikle beraber biyopsi olmazz.gebelik sonlandıktan sonra olur dedi.ben böyle birşey bekliyordum.pazartesi kurula gel.kurulda görüşelim dedi.kurulda netleşecek.benimki de sen zahmetsiz çaba sarfetmeden hamile kalıp oğlum olsun diyordun bak zahmetsizce hamile kaldın.gerisini allaha bıraktık.rabbim ne uygun görürse o .bence çatlama iğnesi,yumurta takibi,sağ sol yumurta hikaye .allahın dediği olur.
sağol allah razı olsun.yalnız kalınca sıkılıyorum.pazartesi kurula gidicem kurulda 4 uzman ve prof var onlar değerlendirecekler .ben allahın verdiği cana kıyamam.sonu ne olursa olsun doğar.yumurtlama falan olmadığı gün olan bebeğin de bir hikmeti vardır.
sağol allah razı olsun.yalnız kalınca sıkılıyorum.pazartesi kurula gidicem kurulda 4 uzman ve prof var onlar değerlendirecekler .ben allahın verdiği cana kıyamam.sonu ne olursa olsun doğar.yumurtlama falan olmadığı gün olan bebeğin de bir hikmeti vardır.
canim sen hastamisin ne oldu hayir ola neden gebelik sonlanacak bisi anlamadim ben:1no2:
gece sürekli istifar etim.sahurda el kadar ekmek su içtim.sabah işe geç kalınca eşim seni bırakayım dedi.arabada iken hastaneden aradılar.halen biyopsi iğnesi gelmemiş 26 ağst.ertelediler.doktora gebelik olduğunu söyledim.gebelikle beraber biyopsi olmazz.gebelik sonlandıktan sonra olur dedi.ben böyle birşey bekliyordum.pazartesi kurula gel.kurulda görüşelim dedi.kurulda netleşecek.benimki de sen zahmetsiz çaba sarfetmeden hamile kalıp oğlum olsun diyordun bak zahmetsizce hamile kaldın.gerisini allaha bıraktık.rabbim ne uygun görürse o .bence çatlama iğnesi,yumurta takibi,sağ sol yumurta hikaye .allahın dediği olur.
evet bana karaciğerde pbs tanısı konulmuştu
lıtfen uuzlme tedavısıı var unutmadualarım senınle
üzülme canım hep Allah'ın dediği olur
canim senin o zaman karacd´ciger yorgunlugu var Allah sifani versin canim bnim insallah su vakit sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine sifani verisin rabbimevet bana karaciğerde pbs tanısı konulmuştu
sağol allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?