- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.181
evet bana karaciğerde pbs tanısı konulmuştu
allahın dediği olur.iyi düşün iyi olsun.
gece sürekli istifar etim.sahurda el kadar ekmek su içtim.sabah işe geç kalınca eşim seni bırakayım dedi.arabada iken hastaneden aradılar.halen biyopsi iğnesi gelmemiş 26 ağst.ertelediler.doktora gebelik olduğunu söyledim.gebelikle beraber biyopsi olmazz.gebelik sonlandıktan sonra olur dedi.ben böyle birşey bekliyordum.pazartesi kurula gel.kurulda görüşelim dedi.kurulda netleşecek.benimki de sen zahmetsiz çaba sarfetmeden hamile kalıp oğlum olsun diyordun bak zahmetsizce hamile kaldın.gerisini allaha bıraktık.rabbim ne uygun görürse o .bence çatlama iğnesi,yumurta takibi,sağ sol yumurta hikaye .allahın dediği olur.
gerçekten de ben pozitifimdir.iyi düşünürüm.ama hayatım hep tesadüflerle doldu.tesadüfen önemsemeden hastalığın teşhisi konuldu.adetten hemen sonra yum .olmaz demiştim bebiş oldu.şimdi ne olur bilmem
elara gamze nerdesiniz yahu ??
elara gamze nerdesiniz yahu ??
canım sen ne zaman alacan sonucunu
sen evde yapmışmıydın test
onlar kesin uykudadırlar.akannehir
belkide tesadüfen hastalığına yanlış teşhis konulduğu anlaşılır belkide önemsiz bişey çıkar
:Saruboceq: aminn seninde olsun inş. ii haberlerle gelirsin inş.saolun kızlar benim için desteğiniz çok önemli.Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin isteği olsun inşşşşş..
Allah geride kalanlara sabır versin hepimiz ayrı imtihanlardan geçiyoruz Rabbim kalplerimizi kaydırmasınhdeğirmenci BENİM ELTİMİN BİR KIZI BİR OĞLU VAR.5-6 AY ÖNCE 2.5 AYLIK BEBEK KARNINDA ÖLDÜ.KARI KOCA HEPSİ ÇOK ÜZÜLDÜLER.AĞLADILAR.1 AY ÖNCE EŞİ YANİ KAYNIM KALP KRİZİNDEN 40 YAŞINDA ÖLDÜ.ŞİMDİ O ÇOCUK KALSAYDI BABASIZ DOĞACAKTI.HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
yok cnm hastaneye kan verdim saat 6 da çıkar dedi heyecanla bekliyorum:):)
bizde bekliyoruz heyecanla
bende yarın verecem
günün geçmişmiydi senin
herkesin imtahanı farklı.kimbilir bizi ne bekliyor.
haklısın çoookk sıcak iş güç yapılmıyor yemeği de 1 karıştırıyorum 1 oturuyorum Allah yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?