bebek cinsiyet belirleme..

çok şükür canım..eşin bence sana dua etsin sen gazlamasan boyun eğecekti..ne mutlu senin gibi bir eşi var..

sagolun kızlarr
qwert inşallah eşinde güzel bi zamn alır cnm
benim eşim elektirk müh.nerde olsa iş bulurdu.o nedenle bu kadar rahat bırak işi diyebildim zaten.
bu iş yerinde innaılmaz kendini geliştirdi.süper referanslar,sertifikalar aldı.
şuan başka işe girsen cok güzel paralar alabilirr aslında ama nankörlük etmek istemiyoruz.ondenle idare ettik ama baktık suistimal ediliyorz,cektik resti.onlarda kuzu oldular:))

ayy Allahım ismimi ilk sayfada gördüm çok güzel bir duygumuş kızlar Rabbim sizlerede tattırsın..yüzünü göremediğim fakat içimden çok sevdiğim ve herşeyimi paylaştığım canım arkadaşlarım benim..

yavrularına baktım Allah nazarlardan saklasın büyüyünce yakacaklar ortalığı annesi işin var akannehir senin resmini merak ediyorum ama göremedim :uhm: sadece arkadaşlarınmı görebiliyor?? ekliyeyim
sagol gulum evt arkadasim olman gerekiyor
ohhhhh hadi gözün aydin saglikli bir bir hayirli bir erkek evlat dünyaya getirmen dilegimle öpt......................
cok cok sagol gulummmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Süper:teytey:Kizlar teker teker güzel haberler geliyor Rabbim sonunu güzel getirir insallah gönlünüzdeki olur insallah cinsiyetler belli olur olmaz yazin kizlar bizede tercübe olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
takil bize yasa hayatini biz kocaman bir aileyiz sukur Rabbimeeeeeee
Kızlar bu arada benim korunmasız tek ilişki oldu ve dr dediğine göre erkek gününde inş.rabbim bide erkek haberini alsam..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhh
baktım cnm valla tam günü ayyyy inanmıyorum yaaa..
ne zan ettin Rabbim gönlündeki verir insallahhhhhhh
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun bereketini hayirini görün insallahhhhhhhhhhh

benim esim de muhasebeci oda yeni bir firma almis onun sevinciyle geldi eve sukur Allah herkesin nasibini veririyor bir sekilde ben dogurucam anam valla bebk berekttirrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: 4 istiyom olmassa 3 olmassa 2 oda olmassa 1 ede raziyiim Allahimmmmmmmmmmmm

kızlar ben cıkıyorum.hayırlı iftarlarr

iftardan sonra gelemeyebilriim.malum kac aydır adama ambargo koymuştumm hahahahah
yazik 6 haftadir da benim ki acccccc 5 hafta tatile gittik esim kaldi isvicrede geldigim gunun sabahida adet oldum hehhehh beizim is uzadiiii garibim diyor biz gardes gardes yatah gariiiiiii alistikk nasilsaaavereliniortak

o zaman şimdiden ufakdan ufakdan katılayım ben aranızaa kaydirigubbakcemile3
gerçi benimde kocamann bir dünyam var kk da ki arkadaşlarımdan oluşann opuyorumnanaktan hepsini çok seviyorumm..

bu arada çizelgelde gördüm şahane kilo vermişsin caım nasıl başardın?

adım Burcu özge arkadaşlarım sadece burcu der opuyorumnanaktan

sagol canim benimmmm iyi zayifladim sukur daha da devam edicem insallahhhh
danistigima memnun oldum özgecimmmm aramiza hosgeldin sefa geldinnnnnnna.s.

bende okuycam insallahhh bu duanin okuma usulunu bilen varsa yazin kizlar
adabi nasil yani §§?

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip,aralik da verilse olur sayiyi unutmadan 4444 defa okunmalıdır.

3-abdestli okumak gerekmektedir

Son düzenleme:
sagol canim benimmmm iyi zayifladim sukur daha da devam edicem insallahhhh
danistigima memnun oldum özgecimmmm aramiza hosgeldin sefa geldinnnnnnna.s.
bende tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile

bir seferde nasıl okuyorsunuz ara vermeden akannehir

bende tanıştığıma çok memnun oldum olumunekankayizsmile

bir seferde nasıl okuyorsunuz ara vermeden akannehir
canim bir seferde zor okuyabildigin kadariyla oku ara verebilirsin

kizlar bide ben söyle bisey duydum dualar mutlak kabul olurmus

fatiha 3 ihlas
önemli bir zatin ruhuna hediye edilecekmis o zati ögrenmem lazim
7 gün 7 kere okunacakmis
tebareke mülk süresi ara vermeden bende hazir adet bitti yarindan itibaren basliyim

evet bana karaciğerde pbs tanısı konulmuştu
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah canim,dualarim seninle.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gözün aydinnn.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Canim cok sevindimm.

Canim abdestli okumak gerektigini bilmiyordum ben...

selam kızlar...ece canım hamilemisin....inşallah istediğin olur.şimdi bana küçük özet.yumurtan nerdeydi.kaç mmdi.iğne ilaç varmı..döngün kaç gün kaçıncı gün oldu....please özetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…