bebek cinsiyet belirleme..

h.g burcuu
gel sende katıll aramıza:))

ben o yuzden bu ay hamıle kalmak ıstemıorum ya cunku benım tam erkek gununde degıldı ama olduysada olan oldu rabbım nasıl uygun gorurse napalım saglık olsun ama ıcımde yok ya ben cok ıyıyım ne bılıyım neyse bana daha var sıradakılerı bı duyalım hele
bu arada umarım oglun cnm tum kalbımle dılıyorum

elara cnm banada bakarmısınnn 19 temmuz ortalamam 29 gun ben bakıyorumda bı turlu anlamadım :) ılıskı 2 3 temmuz hatta 3 olan gece 2.30 ıdı yumurtam catladıktan 1 saat sonra sunku 12 de test yabmıstım cızgı koyuydu 2 de yabtım sılıklesmeye baslamıstı

boncukkk eger hamile kalırsan Alalhın izniyle seninde oglun olcak cnm.cidden ben buna inanıyorum
ne kadar emek verdigini ben biliyorum.Allah mutlakaa karşılıgını vercek.

Elaracım dıyorum ya olursa hepımızın olsun tum kalbımle ıstıyorum umarım hepımızın dıleklerı kabul olur.Elara cnm bu arada sen eylulde deneme yabcanmı ekımemı erteledın eylulde erkek sansının fazla olduqu aymıs ya o yuzden denemek ıstıyorum ben ama bılemıyorum ramazan fılan bakıcaz artık

boncuk cnm 1 kızınmı var senin?,

kızlarr bende size müjdeli bi haber veriuyim
hani eşim işinden istifa edecek dedmiştimtim dün
sebebi hem maaşı tatminkar degildi bize göre hemde cok yogun calışıyorduu
bugün tümgün boyunca tel ettim adamın başının etini yedim resmen.konuşcaksın bırakacaksın işi dedim
ya istedimiz maaşı verirler yada cık umrumda degil dedim.
benim gazımla müdüre restini cekmiş.bu kadar maaş istiyorum veriyorsanız devam ederim vermiyorsanız tazminatımı alır cıkarım demiş
adamda kemküm etmiş az daha sabret v.s agzına bal calmışş eşimde yumuşamış tabi
bana tel etti yine bende actım agzımı yumduım gözümü
eve gelme git annende kal istemiyorum seni ozamn dedim.o maaşı almadıgın sürece istemiyorum seni dedim:))) (bu arada para göz biri degilimdir asla yalnış anlaşılmasın ama bu işyeri eşimin hakkını cok yedi herkese inanılmaz rakamlarda zam yapılırken eşime sadece 100 tl zam yaptılar.ondan bu kadar doldum yani)

neyse tekrar gitti konuşmayaa müdüre demiş ben cıkıyorumm kendinize personel bulun.yarın genel müdürle konuşcam tazminatımı isticem demiş:)))
müdürde tamamm ben konuşcam genel müdürle maaşını istedigin miktar yaptırcam demiş
ve 500 tl birden zammm aldıkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::sm_cool::dance:hihoyyyt:lepi:

:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:çok sevindim cnm bugün amma bereketli oldu be..

500 tl cok yüksek bi zam ama şöle diyim
eşim calıştıgı firma cok büyükk.eşim mevcut işine calışırken başka bi işe verdiler yine kendi bünyelerinde
sonucta trasfer olmuş oluyor.ve maaşınında tatminkar olması gerekiyorr dimi
şuan aldıgı görev cok daha yorucu ve sorumluluk isteyen bi iş.
buna ragmen cok az zam yaptılar.
o nedenle ben cok sinirlendimm.bi kac aydır adamla bu nedenle kötü olduk
aynı maaşı aldıktan sonra niye gectin bu kadar yogun işe ozamn dedim.bunun bi karşılıgı olmalıı
neyse sonuc olarakk amacımaa ulaştımmm.Rabbime hamd olsun:)

Yaaaaaa nerdesiniz...
hadi hayırlı olsun tatlım
qwerttt senin içinde hayırlısı olsunnnnn
inşallahh sendende böle güzel bi haber alırızzz
inşaaalllaahhhh
yarın inş bende güzel haber veririm

ooohhh bayram önü güzel olmuş valla
darısı bize
bizde kaç aydır bekliyozda bizde yok zammam

ne iş yapıyodu senin koca sakıncası yoksa tabi

tamam şekercim şu orucu bir açayım inceliyim nerede ne var :hulya:
h.g burcuu
gel sende katıll aramıza:))

ayy teşekkür ediyorum bu cici tekliff içinn :1hug:
ama benim çalışmalara başlamama çok var boshayallersmile
gerçi bir şeyler öğrenirim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…