bebek cinsiyet belirleme..

eceeeeeeeeeeee ınan senın ıcın gırdım 6 da haber var demıstınnn yaa bılıyormusun muthıs mutlu oldummm rabbım hayırlı saglıklı erkek evlat nasıp etsın gonlune gore versın ıns saglıcakla kucagına alırsınnnnnn

hd cnm rabbım buyuk bunlarında sabrını verıcektır sana ve ınanıyorum oyle dılıyorum korktugun gıbı olmayacak hersey ıyı olcak

gurbetguzelı cocuklarına bayıldım rabbım nazarlardan saklasın masallahhhhh

qwert cnmmm sıra sende hadı bı guzel haberde senden gelsın ınssss

ececımmmmmmmmm cnm konustuk senle ama burdanda yazayım yıne tbr ederım cnmmmmmmmmmm rabbım koca pıpılı bır oglus nasıp etsın ınssssssss saglıcakla kucagını almayı nasıp etsın cnm cok sevındım valla bende hamıs olasım geldı kızlarrrrrrrr ama yok daha ben bekleyım hele sız bı kalın once benım ufaklık bıraz daha buyusun

vallamı cnm arkadasım ya :) eylul olsaydı daha ıyı olurdu heheheh pekı dogru soyle asla kırılmam ben ıcıne ne doguyor mesala ecede bırsey gecmedı ıcımden ama trufta cok fazla erkek hıssedıyorum umarım herkesın gonlundekı olur

ay şu son yazılanları okuyunca yazmadan edemedim
ne kadar harika bir arkadaşlım dostluk
sanki kendiniz gibi sevinmişsiniz ne mutlu size...
hami,le arkadaşımıda tebrik ediyorumm allah analı babalı büyütsün

bizde 8 ay sonra nasise denemelere başlamayı planlıyoruz. ama ben anlamadım cinsiyet belirlemek için ne yapıyorsunuz?

valla zıl takıp oynayasım gelıyor cok bereketlı oldu bu ay hadı bakalım sırayla yakın zamanda kım vardı reglı tarıhı olan deyyan senmıydın cnm

133.33 çıktı doktor bayağı yüksek dedi ikiz gebelik olabilirmi sana zahmet bi araştır elaracım ben heyecandan harfleri bulamıyommm çok mutluyum çokkkkk
allah herkese nasip etsin boncuk sanada cnm en kısa zamanda

he bırde mımoza var hadıyın kızlarrrrrrr super yaaaa he ne dıycem tefrıcıye belırlendımı
burcuozge hosgeldın cnm bıraz yorucu olucak ama gecmıs sayfalarda genelde hep tekrarlanıyor ne yabılması gerektıgı bak sen takıldıgın yer olursa sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…